BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaeemm123 lubi tę wiadomość
2xIUI 2017nieudane, 2018 r 10tc [*]
AMH 8 ng/ml🔸TSH 2,11 letrox100🔸Kariotyp ok🔸ANA1 ujemne🔸 p/c p. antyg.łozyska ujemne 🔸p/c p.kardiolipinie ujemne 🔸 p/c p beta2 glikoproteinie ujemne 🔸p/c p.plemnikom ujemne 🔸 antykoagulant toczniowy ujemny🔸
mutacja 20210 G-A ujemna 🔸czynnik V Leiden ujemny ✴️ MTHFRA1298C hetero 🔸MTHFR C677T ujemny🔸laparo, histero 2016 ok, 🔸KIR: BX, są implantacyjne 🔸 alloMLR 54,7% ✴️ komórki NK: 13%/34%🔸cross-match ujemny✳️glukoza 101 insulina 12,40- IO??🔸anty TGT ujemne ✴️PAI-1 homo🔸witD3 ok 40 🔸 prolaktyna po obciążeniu ok
I IVF 5 blastek
ET 25.07 dwóch blastek cb😭
FET 8.12 4.1.1 😭
Zostało ❄️❄️ 4.1.1
Mąż:👍 -
lufcik84 wrote:Hej, mam te same testy z allegro i u mnie na nich czesto pojawiaja sie takie cienie, ale po czasie. Jeżeli Twoj cień wyszedł w ciągu tych 5 minut to jest nadzieja
Tak wyszedł od razu taki cień, poza tym specjalnie robiłam testy już wcześniej i trzymałam żeby zobaczyć czy się zeobi cień, ale nigdy nie było. -
trzu wrote:jest krecha, gratulacje 😊
W ogóle, jeśli nie ma ciąży, to w miejscu kreski ,ciążowej, ma prawo pojawić się cokolwiek np pod światło? Bo na tych z Auchan to widać tylko jak je podswietlę że jest tam różowo a tak to nic -
Cześć dziewczyny, proszę o obiektywną opinie, czy widzicie dwie kreski na teście.
Termin miesiaczki był wczoraj, test z dzisiejszego porannego moczu.
Godzinę po teście miałam trochę śluzu w kolorze brązowym, który w b małej ilości utrzymuje się cały dzień.
Jest szansa, że jutro ukaże się miesiączka, ale jestem ciekawa co myślicie o teście.
Test Bobo z Rossmanna
https://zapodaj.net/5e53950ef7d4b.jpg.html10 cs
👸1990
-hashimoto
-hormony ✔️
🤴 1989
-hashimoto
-niedoczynność tarczycy
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
💊Euthyrox 25mg
Folik, magnez, B complex, D+K2, kwasy Omega, cynk, selen, ashwaganda, Wit. C -
Anet 93 wrote:Hej. Jestem 5 dni przed @ cykle 30-31 dniowe. Coś pokusiło mnie rano żeby zrobić test. Kupiony z allegro firmy Testeo. https://photos.app.goo.gl/MzhAEv3L1AQR78Pj7 jutro lecę na betę
Anet 93 lubi tę wiadomość
🙎🏻♀️27l.
10.11.2020-6dc
TSH 2,5 ulU/ml, FSH 5.87 mlU/ml, LH 11.6 mlU/ml, Estradiol 41.70 pg/ml, Prolaktyna 18.6 ng/ml
LH/FSH~2 ⬆️
NAC 3-7dc, Olej z wiesiołka - śluz poprawiony ✔️, Niepokalanek, Pregna start, Myo inozytol, Bromergon, zioła ojca Klimuszko, MACA, Omega 3
🧔🏻27l.
Witamina D3, A, E, Euthyrox 75, Seboradin procare complex 💇🏻♂️ (selen, miedź, biotyna, cynk), Koenzym Q10, MACA, kwas foliowy
Leczone nadciśnienie
Rozpoczęcie starań 2020
Rozpoczęcie poważniejszych starań z badaniami i wyliczeniami 11.2020