BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, czy któraś z Was test robiła clearblue z tygodniami ciąży? Ja właśnie dziś zrobiłam i wyszedł niby negatyw, otworzyłam go, a tam 2 paski, jeden pokazujący ciąże, drugi tydzień i na tym ciążowym były dwie kreski, a na tygodniowym jedna kreska, jednak były one jasne, nie wiem jak mogę wam ty zdjęcie dodać.. myślicie ze wyszedł pozytyw, tylko ze stężenie jest za niskie i urządzenie tego nie odczytało? Jestem 4 dni do miesiączki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2020, 15:06
-
Soonka wrote:Hej dziewczyny, czy któraś z Was test robiła clearblue z tygodniami ciąży? Ja właśnie dziś zrobiłam i wyszedł niby negatyw, otworzyłam go, a tam 2 paski, jeden pokazujący ciąże, drugi tydzień i na tym ciążowym były dwie kreski, a na tygodniowym jedna kreska, jednak były one jasne, nie wiem jak mogę wam ty zdjęcie dodać.. myślicie ze wyszedł pozytyw, tylko ze stężenie jest za niskie i urządzenie tego nie odczytało? Jestem 4 dni do miesiączki
Kiedys robiłam ten test, też go z ciekawości otworzyłam, były dwie kreski z czego jedna słaba, w ciąży nie byłam więc wydaje mi się że takie są te testy...Soonka lubi tę wiadomość
-
Alutka128 wrote:Kiedys robiłam ten test, też go z ciekawości otworzyłam, były dwie kreski z czego jedna słaba, w ciąży nie byłam więc wydaje mi się że takie są te testy...
Rozumiem, właśnie byłam ciekawa, bo w internecie strasznie dużo roztomaitych opinii na ten temat, jednak brak okazji porozmawiania z osoba, która tez tego doświadczyła 😖 -
Soonka wrote:Wczoraj zrobiłam strumieniowy i wynik jest taki
https://naforum.zapodaj.net/45028bdeda17.jpg.html
jednak już jest wyschnięty, wiec może nie oddawać rzeczywistej diagnozy 😖
Jakiś cień widać, ale to cień cienia.... Może to być również tylko reakcja testu więc też nie ma co się tym sugerować. A ile jesteś dpo??? Może warto iść na bete? -
Alutka128 wrote:Jakiś cień widać, ale to cień cienia.... Może to być również tylko reakcja testu więc też nie ma co się tym sugerować. A ile jesteś dpo??? Może warto iść na bete?
Dziś teoretycznie jest 11dpo😖 zrobiłam niedawno test o czułości 25 i tez taki cień cienia... -
Soonka wrote:Dziś teoretycznie jest 11dpo😖 zrobiłam niedawno test o czułości 25 i tez taki cień cienia...
Poczekaj najlepiej do dnia miesiączki..... Wiem że ciężko się powstrzymać, sama zrobiłam test 11dpo i wyszedł negatywnie, teraz czekam do jutra i jak @ nie przyjdzie to wtedy będę testowaćSoonka lubi tę wiadomość
-
Alutka128 wrote:Poczekaj najlepiej do dnia miesiączki..... Wiem że ciężko się powstrzymać, sama zrobiłam test 11dpo i wyszedł negatywnie, teraz czekam do jutra i jak @ nie przyjdzie to wtedy będę testować
Jejku będę trzymać za ciebie kciuki, oby się udało!!
Dawaj mi znać proszę na bierząco! Chce wiedzieć co u ciebie kochana ❤️ te testy to straszna zmora 🙄
https://naforum.zapodaj.net/f101e4ec06b8.jpg.html to ta 25..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2020, 16:03
-
Soonka wrote:Jejku będę trzymać za ciebie kciuki, oby się udało!!
Dawaj mi znać proszę na bierząco! Chce wiedzieć co u ciebie kochana ❤️ te testy to straszna zmora 🙄
https://naforum.zapodaj.net/f101e4ec06b8.jpg.html to ta 25..
No na tym lepiej widać, coś się dzieje, najlepiej powtórz test za dwa dni, trzymam kciuki żeby był pozytywny oczekiwanie na test jest najgorsze, ja sobie zbytnio nadziei nie robię bo żadnych objawów ciąży nie mam, piersi nie bolą, pobolewa mnie brzuch jak na @, także u mnie raczej kiepsko, wszystko się okaże jutro ❤️ -
Alutka128 wrote:No na tym lepiej widać, coś się dzieje, najlepiej powtórz test za dwa dni, trzymam kciuki żeby był pozytywny oczekiwanie na test jest najgorsze, ja sobie zbytnio nadziei nie robię bo żadnych objawów ciąży nie mam, piersi nie bolą, pobolewa mnie brzuch jak na @, także u mnie raczej kiepsko, wszystko się okaże jutro ❤️
U mnie z objawami wyglada tak, ze czasem cos tam w brzuchu zakluje, raz lewa, raz prawa strona, ale mdłości mam obrzydliwe, ze coś mówię i nagle mnie złapie i krzywię się jakbym cytrynę zjadła haha
Ale sądzę ze to bardziej po progesteronie, który mi ginka przepisała
Spokojnie kochana, niektóre kobietki umierają z wyczerpania, a niektóre nawet nie wiedza ze są w ciąży, tak dobrze ja znoszą, także za jutro trzymam kciuki i nie mogę się doczekać informacji rano ❤️❤️ -
Soonka wrote:U mnie z objawami wyglada tak, ze czasem cos tam w brzuchu zakluje, raz lewa, raz prawa strona, ale mdłości mam obrzydliwe, ze coś mówię i nagle mnie złapie i krzywię się jakbym cytrynę zjadła haha
Ale sądzę ze to bardziej po progesteronie, który mi ginka przepisała
Spokojnie kochana, niektóre kobietki umierają z wyczerpania, a niektóre nawet nie wiedza ze są w ciąży, tak dobrze ja znoszą, także za jutro trzymam kciuki i nie mogę się doczekać informacji rano ❤️❤️
Jutro nie zamierzam testować, jutro dopiero termin @ mam, najwcześniej pojutrze testowanie. A Ty kochana idź jutro na bete i będziemy wiedziały co u Ciebie się dzieje ❤️ -
Alutka128 wrote:Jutro nie zamierzam testować, jutro dopiero termin @ mam, najwcześniej pojutrze testowanie. A Ty kochana idź jutro na bete i będziemy wiedziały co u Ciebie się dzieje ❤️
Jak tylko mi się uda, to polecę ❤️ rano jeszcze sprawdzę czy kreseczka ciemnieje 🥺 w takim razie kochana za dwa dni czekam na informacje i trzymam kciuki żeby to były pozytywne informacje ❤️