X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
Odpowiedz

BLADZIOCHY CZY ZWIDY???

Oceń ten wątek:
  • Monika_1992 Przyjaciółka

Wysłany: 5 grudnia 2020, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamila0530 wrote:
    Hej Kochane! Widzicie tutaj coś?

https://naforum.zapodaj.net/253984f585d0.jpg.html

Widzę widzę ❤️

Wysłany: 5 grudnia 2020, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Który to dpo?

• kamila0530 Ekspertka

Wysłany: 5 grudnia 2020, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero 7 dpo domniemanej owulacji.. zrobiłam już test, bo czułam się jak w pierwszej ciąży, ból jajników, ciągniecie podbrzusza, temperatura powyżej 37 stopni, senność i ból piersi.. wiem, ze wcześnie 😀

• kamila0530 Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2020, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś tak, test słupkowy facelle, wydaje mi się, ze nic nie widać :(
    https://zapodaj.net/f8f1eee458c45.jpg.html

Wysłany: 6 grudnia 2020, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamila0530 wrote:
    Dziś tak, test słupkowy facelle, wydaje mi się, ze nic nie widać :(
    https://zapodaj.net/f8f1eee458c45.jpg.html
    Ja widzę, ale poczekaj jeszcze. To bardzo wcześnie.

• kamila0530 Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2020, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co myślicie o tym? Test z krwi domowy ..
    https://zapodaj.net/1f69bef7f3a08.jpg.html

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamila0530 wrote:
    A co myślicie o tym? Test z krwi domowy ..
    https://zapodaj.net/1f69bef7f3a08.jpg.html

Coś tam widzę, najlepiej idź na bete, będziesz miała pewnosc :)

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Soonka Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2020, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy któraś z Was test robiła clearblue z tygodniami ciąży? Ja właśnie dziś zrobiłam i wyszedł niby negatyw, otworzyłam go, a tam 2 paski, jeden pokazujący ciąże, drugi tydzień i na tym ciążowym były dwie kreski, a na tygodniowym jedna kreska, jednak były one jasne, nie wiem jak mogę wam ty zdjęcie dodać.. myślicie ze wyszedł pozytyw, tylko ze stężenie jest za niskie i urządzenie tego nie odczytało? Jestem 4 dni do miesiączki
    95ef32978faf79bb9783d53c8cb045f9.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2020, 15:06

• Soonka Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2020, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/bf375e497158.jpg.html

Chyba jednak mi się udało dodać 🤪

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soonka wrote:
    Hej dziewczyny, czy któraś z Was test robiła clearblue z tygodniami ciąży? Ja właśnie dziś zrobiłam i wyszedł niby negatyw, otworzyłam go, a tam 2 paski, jeden pokazujący ciąże, drugi tydzień i na tym ciążowym były dwie kreski, a na tygodniowym jedna kreska, jednak były one jasne, nie wiem jak mogę wam ty zdjęcie dodać.. myślicie ze wyszedł pozytyw, tylko ze stężenie jest za niskie i urządzenie tego nie odczytało? Jestem 4 dni do miesiączki
    95ef32978faf79bb9783d53c8cb045f9.png

Kiedys robiłam ten test, też go z ciekawości otworzyłam, były dwie kreski z czego jedna słaba, w ciąży nie byłam więc wydaje mi się że takie są te testy...

Soonka lubi tę wiadomość

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Soonka Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2020, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj zrobiłam strumieniowy i wynik jest taki

https://naforum.zapodaj.net/45028bdeda17.jpg.html
    jednak już jest wyschnięty, wiec może nie oddawać rzeczywistej diagnozy 😖

• Soonka Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2020, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Kiedys robiłam ten test, też go z ciekawości otworzyłam, były dwie kreski z czego jedna słaba, w ciąży nie byłam więc wydaje mi się że takie są te testy...

Rozumiem, właśnie byłam ciekawa, bo w internecie strasznie dużo roztomaitych opinii na ten temat, jednak brak okazji porozmawiania z osoba, która tez tego doświadczyła 😖

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soonka wrote:
    Wczoraj zrobiłam strumieniowy i wynik jest taki

https://naforum.zapodaj.net/45028bdeda17.jpg.html
    jednak już jest wyschnięty, wiec może nie oddawać rzeczywistej diagnozy 😖

Jakiś cień widać, ale to cień cienia.... Może to być również tylko reakcja testu więc też nie ma co się tym sugerować. A ile jesteś dpo??? Może warto iść na bete?

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Soonka Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2020, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Jakiś cień widać, ale to cień cienia.... Może to być również tylko reakcja testu więc też nie ma co się tym sugerować. A ile jesteś dpo??? Może warto iść na bete?

Dziś teoretycznie jest 11dpo😖 zrobiłam niedawno test o czułości 25 i tez taki cień cienia...

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soonka wrote:
    Dziś teoretycznie jest 11dpo😖 zrobiłam niedawno test o czułości 25 i tez taki cień cienia...

Poczekaj najlepiej do dnia miesiączki..... Wiem że ciężko się powstrzymać, sama zrobiłam test 11dpo i wyszedł negatywnie, teraz czekam do jutra i jak @ nie przyjdzie to wtedy będę testować

Soonka lubi tę wiadomość

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Soonka Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2020, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Poczekaj najlepiej do dnia miesiączki..... Wiem że ciężko się powstrzymać, sama zrobiłam test 11dpo i wyszedł negatywnie, teraz czekam do jutra i jak @ nie przyjdzie to wtedy będę testować

Jejku będę trzymać za ciebie kciuki, oby się udało!!
    Dawaj mi znać proszę na bierząco! Chce wiedzieć co u ciebie kochana ❤️ te testy to straszna zmora 🙄

https://naforum.zapodaj.net/f101e4ec06b8.jpg.html to ta 25..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2020, 16:03

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soonka wrote:
    Jejku będę trzymać za ciebie kciuki, oby się udało!!
    Dawaj mi znać proszę na bierząco! Chce wiedzieć co u ciebie kochana ❤️ te testy to straszna zmora 🙄

https://naforum.zapodaj.net/f101e4ec06b8.jpg.html to ta 25..

No na tym lepiej widać, coś się dzieje, najlepiej powtórz test za dwa dni, trzymam kciuki żeby był pozytywny :) oczekiwanie na test jest najgorsze, ja sobie zbytnio nadziei nie robię bo żadnych objawów ciąży nie mam, piersi nie bolą, pobolewa mnie brzuch jak na @, także u mnie raczej kiepsko, wszystko się okaże jutro :) ❤️

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Soonka Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2020, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    No na tym lepiej widać, coś się dzieje, najlepiej powtórz test za dwa dni, trzymam kciuki żeby był pozytywny :) oczekiwanie na test jest najgorsze, ja sobie zbytnio nadziei nie robię bo żadnych objawów ciąży nie mam, piersi nie bolą, pobolewa mnie brzuch jak na @, także u mnie raczej kiepsko, wszystko się okaże jutro :) ❤️

U mnie z objawami wyglada tak, ze czasem cos tam w brzuchu zakluje, raz lewa, raz prawa strona, ale mdłości mam obrzydliwe, ze coś mówię i nagle mnie złapie i krzywię się jakbym cytrynę zjadła haha
    Ale sądzę ze to bardziej po progesteronie, który mi ginka przepisała
    Spokojnie kochana, niektóre kobietki umierają z wyczerpania, a niektóre nawet nie wiedza ze są w ciąży, tak dobrze ja znoszą, także za jutro trzymam kciuki i nie mogę się doczekać informacji rano ❤️❤️

• Alutka128 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2020, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soonka wrote:
    U mnie z objawami wyglada tak, ze czasem cos tam w brzuchu zakluje, raz lewa, raz prawa strona, ale mdłości mam obrzydliwe, ze coś mówię i nagle mnie złapie i krzywię się jakbym cytrynę zjadła haha
    Ale sądzę ze to bardziej po progesteronie, który mi ginka przepisała
    Spokojnie kochana, niektóre kobietki umierają z wyczerpania, a niektóre nawet nie wiedza ze są w ciąży, tak dobrze ja znoszą, także za jutro trzymam kciuki i nie mogę się doczekać informacji rano ❤️❤️

Jutro nie zamierzam testować, jutro dopiero termin @ mam, najwcześniej pojutrze testowanie. A Ty kochana idź jutro na bete i będziemy wiedziały co u Ciebie się dzieje ❤️

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Soonka Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2020, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka128 wrote:
    Jutro nie zamierzam testować, jutro dopiero termin @ mam, najwcześniej pojutrze testowanie. A Ty kochana idź jutro na bete i będziemy wiedziały co u Ciebie się dzieje ❤️

Jak tylko mi się uda, to polecę ❤️ rano jeszcze sprawdzę czy kreseczka ciemnieje 🥺 w takim razie kochana za dwa dni czekam na informacje i trzymam kciuki żeby to były pozytywne informacje ❤️

‹‹ 136 137 138 139 140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ