BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Martuśka82 wrote:I to pisałam wczoraj, niemniej bazując na moim doświadczeniu jeśli ma się cykle regularne test w okolicach miesiączki powinien być już naprawdę jednoznaczny.
Test również może wyjść słabo w terminie 🐵 jeśli ido zagnieżdżenia doszło w 12dpo a 2 faza ma 14 dni
Dla przykładu ja miałam bardzo ładna kreskę przed 🐵 a jednak okazała się ciąża biochemiczna. -
Biedronka95 wrote:Właśnie tego 21ego stycznia miałam jednorazowy, galaretkowaty upław, a 22ego już typowe ciągnące się kurze białko. Zobaczymy czy rzeczywiście dobrze to wszystko odczytałam
Leć zrób betę i oczywiście przyrost jeśli jakaś kreseczka jest to z krwi pokaże na 100% -
nick nieaktualny
-
Martuśka82 wrote:Dlatego właśnie zaznaczyłam, że różne są kobiety, różne organizmy i różnie może być, ale bazuje na swoim doświadczeniu i ono mi mówi, że takie blade kreski to niepewny wynik. Dlatego też polecam bete, ona zawsze prawdę powie, zwłaszcza jej przyrost. A zrobiony z beta progesteron już w ogóle rozwieje wątpliwości.
Ja siedząc na wsi podczas wiosennej kwarantanny silkalam na testy i się gryzlam. Niestety tam nie miałam możliwości iść zrobić betę, więc zostawały tylko te testy.
Staraczki mają ogólnie przerąbane, ciągle nerwy, stres, strach. Przyrost bety z progesteronem nam tego może oszczędzić.
Niestety taki nasz los starszek.....
Czekanie na owulację, sikanie na owulaki, czekanie na ⏸️ na teście, sikanie na testy....
Ja już powoli zaczynam głowę odpuszczać, bo tak się nie da ciągle z miesiąca na miesiąc... -
nick nieaktualny
-
Alutka128 wrote:Niestety taki nasz los starszek.....
Czekanie na owulację, sikanie na owulaki, czekanie na ⏸️ na teście, sikanie na testy....
Ja już powoli zaczynam głowę odpuszczać, bo tak się nie da ciągle z miesiąca na miesiąc...
Czyli najlepszym sposobem jest odpuszczenie tak wiele kobiet ma ze w momencie odpuszczenia przyszła ciąża, gratuluję Tobie i oczywiście nudnej ciąży ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martuśka82 wrote:Ale to patrz jak szybko hcg przyrasta. Taki bladzioch, ze ledwie widoczny a teraz taka gruba krecha. ❤️
No właśnie jestem w szoku że aż taka mocna ta kreska 🙊 wynik z poniedziałku bety <2.3 a tu taka kreseczka! mam nadzieję że jest wszystko w porządku i że to nie pomyłka.. -
nick nieaktualny
-
Martuśka82 wrote:W prawidłowej ciąży na początku hcg bardzo szybko przyrasta, więc dziś już może być i 100. Jeśli się martwisz zrób hcg w poniedziałek, będziesz miała pogląd na przyrost.
Który to byłby tydzień od om?
Om miałam 2.01 A betę robiłam 1.02. , z tym że moje cykle wariują i ostatnie 2 miałam po 38-39 dni. -
nick nieaktualny