BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/15403280_1394956293849414_698269245_n.jpg?oh=14a578c7aa1f302d77e6793672af4c90&oe=584CA41E
widok po 4 minutach beta z dziś: 88,0 mIU/ml
aż sama nie wierzę! Mam taką huśtawkę emocji, że w jednej chwili się cieszę a w drugiej beczę
ściskam mocno i również życzę Wam z całego serca tych dwóch kresek które ja zobaczyłam dziś! a sobie życzę, żeby ginekolog zobaczył małego groszka i żeby rósł w brzuszku zdrowokaha, bertha, aiwlys, Anna Stesia, karolaEM lubią tę wiadomość
Monika_K -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, niestety moja historia nie ma szczęśliwego finalu a radość okazała się przedwczesna. Ciąża okazała sie byc biochemiczną i wczoraj dostałam spóźnionego krwawienia. Moja intuicja juz w poniedziałek podpowiadała mi ze cos jest nie tak- zniknęły wszystkie ciążowe objawy, we wtorek zaczęłam plamić, a ginekolog nie widział na usg śladu pęcherzyka. Kazał powtórzyć betę- wynik 34 nie pozostawiał złudzeń. Tak wiec chciałam Was troche ostudzić z tym szukaniem cieni i radością gdy sie pojawią, bo ja dostałam bardzo bolesną lekcję pokory, bo naiwnie myślałam ze takie sytuacje chociaż częste to zdarzają sie wszystkim tylko nie mnie. Wiem ze następnym razem poczekam przynajmniej dwa tygodnie od terminu spodziewanej miesiączki zeby wykonać jakikolwiek test i jeszcze trochę zanim wybiorę się do ginekologa, bo nie chce sie znowu rozczarować i przezywać tego co juz było. Ale wiem ze bedzie dobrze i następnym razem nam sie uda, a skoro jakiś instynkt juz dwa razy mnie nie zawiódł to wierze ze i tym razem sie sprawdzi:) tak wiec szukajcie dwóch kresek ale z umiarem, bo to dopiero początek jednak oby kończył sie szczęśliwym finałem.. Powodzenia!
bertha lubi tę wiadomość
Monika_K -
nick nieaktualnyMonika_K wrote:Cześć dziewczyny, niestety moja historia nie ma szczęśliwego finalu a radość okazała się przedwczesna. Ciąża okazała sie byc biochemiczną i wczoraj dostałam spóźnionego krwawienia. Moja intuicja juz w poniedziałek podpowiadała mi ze cos jest nie tak- zniknęły wszystkie ciążowe objawy, we wtorek zaczęłam plamić, a ginekolog nie widział na usg śladu pęcherzyka. Kazał powtórzyć betę- wynik 34 nie pozostawiał złudzeń. Tak wiec chciałam Was troche ostudzić z tym szukaniem cieni i radością gdy sie pojawią, bo ja dostałam bardzo bolesną lekcję pokory, bo naiwnie myślałam ze takie sytuacje chociaż częste to zdarzają sie wszystkim tylko nie mnie. Wiem ze następnym razem poczekam przynajmniej dwa tygodnie od terminu spodziewanej miesiączki zeby wykonać jakikolwiek test i jeszcze trochę zanim wybiorę się do ginekologa, bo nie chce sie znowu rozczarować i przezywać tego co juz było. Ale wiem ze bedzie dobrze i następnym razem nam sie uda, a skoro jakiś instynkt juz dwa razy mnie nie zawiódł to wierze ze i tym razem sie sprawdzi:) tak wiec szukajcie dwóch kresek ale z umiarem, bo to dopiero początek jednak oby kończył sie szczęśliwym finałem.. Powodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 17:58
-
nick nieaktualnyTolik123 wrote:Hej dziewczyny:) pomozecie?
Zupelnie nie wiem jak odczytac taki test, prosze Was o wsparcie i szczere komentarze
https://zapodaj.net/fbb51fefc66cd.jpg.htmlTolik123 lubi tę wiadomość
-
Tolik123 wrote:Hej dziewczyny:) pomozecie?
Zupelnie nie wiem jak odczytac taki test, prosze Was o wsparcie i szczere komentarze
https://zapodaj.net/fbb51fefc66cd.jpg.html
Słabo, ale coś widać polecam powtórzyć lub iść na betęTolik123 lubi tę wiadomość
-
katdud wrote:dziewczyny wyszedł mi bardzo blady test na facelle z rossmana ( nie mają za dobrych opinii) a na allegrowskich tych za 1 zł nic nie wychodzi. Dzisiaj 12-13 dzien po owuMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Dziewczyny pomożcie, jest tu coś? Ja widzę, mąż też, pod światło też widać, na tym na dole szczególnie. Ale sprawa jest dosyć dziwna. Dwa testy pozytywne, dwa negatywne, ciąże biochemiczną nie wiem czy już wykluczać, ale żadnego krwawienia itp. brak, za to objawy jak na @ są, ale nie takie jak zawsze. Pomożcie? Oczywiście w poniedziałek mam już wiyzte u ginekologa. Pierwszy test czyli ten wyżej robiłam w środe w tym tyg czyli
w 27 dniu cyklu, drugi zrobiłam rano w 28dc
Przepraszam za ich stan, ale słabo u mnie ze wzrokiem i wyciągnęłam je z opakowań.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 13:28
-
Maniaaaa wrote:Dziewczyny pomożcie, jest tu coś? Ja widzę, mąż też, pod światło też widać, na tym na dole szczególnie. Ale sprawa jest dosyć dziwna. Dwa testy pozytywne, dwa negatywne, ciąże biochemiczną nie wiem czy już wykluczać, ale żadnego krwawienia itp. brak, za to objawy jak na @ są, ale nie takie jak zawsze. Pomożcie? Oczywiście w poniedziałek mam już wiyzte u ginekologa
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Maniaaaa wrote:Dziewczyny pomożcie, jest tu coś? Ja widzę, mąż też, pod światło też widać, na tym na dole szczególnie. Ale sprawa jest dosyć dziwna. Dwa testy pozytywne, dwa negatywne, ciąże biochemiczną nie wiem czy już wykluczać, ale żadnego krwawienia itp. brak, za to objawy jak na @ są, ale nie takie jak zawsze. Pomożcie? Oczywiście w poniedziałek mam już wiyzte u ginekologa. Pierwszy test czyli ten wyżej robiłam w środe w tym tyg czyli
w 27 dniu cyklu, drugi zrobiłam rano w 28dc
Przepraszam za ich stan, ale słabo u mnie ze wzrokiem i wyciągnęłam je z opakowań.
już poprawiałam, ale musiało nie wczytać.