BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Matylda ewentualnie na tym z prawej strony jest coś widać,pamietaj,że musi mieć zabarwienie kreska inaczej to negatyw.I czas nie dłuższy niż przepisowy na ulotce,bo pożniej na tescie pojawiają sie takie kreski w wyniku reakcji chemicznych
Który to dzień dpo ?i czy wszystkie testy były robione tego samego dnia ? -
Inffinito22 wrote:Dziekuje! Dam znać na pewno
Testy sikanie nadal wychodzą negatywne. Natomiast moj wykres.. no cóż. Sama nie wiem co mam myślec. @ sie nigdy po duphastonie nie spóźniał. Ale testy juz powinny wykryć jakby cos było.14 cykli starań
-
Inffinito22 wrote:Niestety nie dałam rady sie wyrwać na betę
Testy sikanie nadal wychodzą negatywne. Natomiast moj wykres.. no cóż. Sama nie wiem co mam myślec. @ sie nigdy po duphastonie nie spóźniał. Ale testy juz powinny wykryć jakby cos było.
A te negatywne testy to jakie?? Nic kompletnie na nich nie ma czy jest jakaś blada kreska?? -
Kaczorka wrote:A te negatywne testy to jakie?? Nic kompletnie na nich nie ma czy jest jakaś blada kreska??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 08:08
14 cykli starań
-
Inffinito22 wrote:Z Auchana, do rossmanna nie chciało mi sie juz skoczyć. (Ale 2 dni temu robiłam z apteki i tez nic)Ale o czułości 25 były te co robiłam. Niestety ani bladej kreski, dlatego jestem zdezorientowana tym wszystkim. I czemu ten lekarz mowil ze widzi ze @ bedzie jak jej nie ma
Może prolaktynę powinnaś sobie zbadać. Wysoki poziom może wydłużać cykle i prowadzić do niepłodności.
Skonsultuj to z ginekologiem.
No chyba, że fasolka robi psikusa i jest, ale się ukrywa -
Kaczorka wrote:Może prolaktynę powinnaś sobie zbadać. Wysoki poziom może wydłużać cykle i prowadzić do niepłodności.
Skonsultuj to z ginekologiem.
No chyba, że fasolka robi psikusa i jest, ale się ukrywa
Tak, robiłam badania i faktycznie wyniki nie wyszły za dobre ale brałam clo estrofem i duphaston teraz.
Co myślisz o testach facelle i takim bladziochu 3 dnia spodziewanej małpy? Moge sie juz cieszyć czy test przekłamany? https://zapodaj.net/274bbc9c7be20.png.html14 cykli starań
-
Inffinito22 wrote:Tak, robiłam badania i faktycznie wyniki nie wyszły za dobre ale brałam clo estrofem i duphaston teraz.
Co myślisz o testach facelle i takim bladziochu 3 dnia spodziewanej małpy? Moge sie juz cieszyć czy test przekłamany? https://zapodaj.net/274bbc9c7be20.png.html
Nie znam tych testów. Ale coś tam majaczy Myślę, że jak @ dalej nie przyjdzie to powinnaś powtórzyć jeszcze raz test jutro lub za 2 dni. Powinna kreska wyjść ciemniejsza
Póki co zalecam poskromić wybuchy radości i zobaczyć jak się sytuacja będzie rozwijać
Trzymam kciuki, żeby krecha ciemniała
-
Kaczorka wrote:Nie znam tych testów. Ale coś tam majaczy Myślę, że jak @ dalej nie przyjdzie to powinnaś powtórzyć jeszcze raz test jutro lub za 2 dni. Powinna kreska wyjść ciemniejsza
Póki co zalecam poskromić wybuchy radości i zobaczyć jak się sytuacja będzie rozwijać
Trzymam kciuki, żeby krecha ciemniała
Tak planowałam za 2 dni powtórzyć jak cos tam jest to na pewno bedzie ciemniejsza
Wrocilam do duphastonu wiec @ raczej i tak nie przyjdzie ale dzis 16 dzien wyższych temperatur.
Dziekuje za kciuki, na razie ta blada kreskę zatrzymam dla siebie !14 cykli starań