BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamma-mia wrote:Widać coś czy zwidy??
Test czułości 25
Test nie jest zalany allegraki tak wychodząWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2016, 18:59
-
Dziewczyny, pomocy test Amil. Pierwszy na.gorze.zrobiony wczoraj, ten na dole dzis. Kreska jakby jasniejsza niż wczoraj... orientujecie sie czy laboratria sa czynne w drugi dzień swiat ? Wczoraj 12dpo dzis 13dpo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 09:30
-
Zołzimagic wrote:Dziewczyny, pomocy test Amil. Pierwszy na.gorze.zrobiony wczoraj, ten na dole dzis. Kreska jakby jasniejsza niż wczoraj... orientujecie sie czy laboratria sa czynne w drugi dzień swiat ? Wczoraj 12dpo dzis 13dpo
Ewidentnie pozytywy gratulacje a laboratoria chyba sa dzisiaj nieczynne. Dopiero jutro zrób bete
-
Zołzimagic wrote:Czyli nie mam co sie przejmowac ze dzis kreska troszke jasniejsza ? moze cos w tym być bo.wieczorem po 20, wypilam 3 piwa bezalkoholowe wiec moglo to wpłynąć.... jutro bedzie badanie krwi
Niczym sie nie przejmuj ważne, że sikaniec pozytywny i teraz tylko beta a no i wizyta u ginekologaKit lubi tę wiadomość
-
Nie ma znaczenia. Kreska wyszła. Być może mocz był bardziej skoncentrowany. Ogólnie test wykrywa ciążę- albo jest kreska albo nieDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Witam Was, na wstępie już mam pytanie, jako że jeżeli chodzi o test to robiłam go 2 raz w życiu. Nie mam do czego się odnieść i nie wiem, czy to tylko cień cienia, czy po prostu widzę, co chcę zobaczyć. Dzięki z góry za odpowiedzi.
<a href=https://zapodaj.net/c796bd1dad3df.jpg.html>20161227_090040.jpg</a>Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 09:28
-
AnnaTe wrote:Witam Was, na wstępie już mam pytanie, jako że jeżeli chodzi o test to robiłam go 2 raz w życiu. Nie mam do czego się odnieść i nie wiem, czy to tylko cień cienia, czy po prostu widzę, co chcę zobaczyć. Dzięki z góry za odpowiedzi.
<a href=https://zapodaj.net/c796bd1dad3df.jpg.html>20161227_090040.jpg</a>
Kreska jak ta lala powtórz jutro jeszcze a ja taki cien cienia mialam w 10dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 10:18
-
Robiłam 2 dni temu i nic nie było, teraz jakby coś widać, ale nie byłam pewna, a niestety teraz kilka dni pracuję i nie mam kiedy pojechać na test krwi. Objawy takie nic nadzwyczajnego, no może od kilku dni taki delikatny ucisk w podbrzuszu i ciągnięcie, ale staram się nie doszukiwać się. Powtórzę jutro, akurat mam ostatni test.
-
AnnaTe wrote:Robiłam 2 dni temu i nic nie było, teraz jakby coś widać, ale nie byłam pewna, a niestety teraz kilka dni pracuję i nie mam kiedy pojechać na test krwi. Objawy takie nic nadzwyczajnego, no może od kilku dni taki delikatny ucisk w podbrzuszu i ciągnięcie, ale staram się nie doszukiwać się. Powtórzę jutro, akurat mam ostatni test.
Widzialam Twoj wykres, temp sie ladnie utrzymuje a test mowi sam za siebie gratulacje i zycze spokojnej ciazy powtorz sikanca a potem lec na bete. Powodzenia!
-
AnnaTe wrote:Dziś kolejny zrobiłam, nie wytrzymałam a pęcherz strasznie mnie cisnął już od 5 rano i jakieś złe samopoczucie. Dziś 12 dpo. Chyba pojadę na betę, bo nie wytrzymam https://zapodaj.net/972a985b6934c.jpg.html
Pozytyw jak nic lec na bete
-
nick nieaktualny