BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikoshi zrób dla pewności inny test jeszcze raz.
Dla pocieszenia Ci powiem - że w ciąży z pierwszą córką też spojrzałam na test grubo po czasie i zobaczyłam taką bladą kreskę (w ciągu 5 min test był negatywny). Zrobiłam po 2 dniach kolejny test i już kreska była widoczna - także trzymam kciuki !
New Baby

Julia
-
Mikoshi trzymam kciuki mocno żeby to jednak była ciąża, ale ja mam złe doświadczenia z kreskami po czasie. U mnie zawsze oznaczało to brak ciąży.
Najlepiej zrobić jeszcze inny test. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana powtórz test ale kup jakiś inny najlepiej strumieniowy
-
nick nieaktualnyJa jakbym tam coś widziała ale powtórz test najlepiej z innej firmy. A jutro betę 😊😊Jolcia90 wrote:Dziewczyny pomocy 😁
Zrobiłam przed chwilą sobie test...automatycznie, nawet nie po 5 minutach pokazało mi się coś takiego
https://zapodaj.net/d1eb63df4d6fa.jpg.html
Co sądzicie?
Jolcia90 lubi tę wiadomość
-
Jolcia90 wrote:Dziewczyny pomocy 😁
Zrobiłam przed chwilą sobie test...automatycznie, nawet nie po 5 minutach pokazało mi się coś takiego
Co sądzicie?
Jak dla mnie ten test jest zalany, nie ufałabym mu
-
Skorpionka91 wrote:No super. Kiedy powtórka?? ❤️
No właśnie dziś przez tel ginekolog mnie wyśmiała, że chce powtórzyć betę po 48 h.. mówiła, żeby zrobić za tydzień.
Ale bardzo mnie boli brzuch i powiedziała, żeby dziś na cito iść do ginekologa, że może potrzebna będzie luteina.
New Baby

Julia
-
Jutro powtórzę
trzymam nerwy na wodzy, żeby nie pojechać dziś na betę
temperatura wysoko ogólnie, dziś podskoczyła do 37.4...
Ciekawa jestem czy to to 🥰
Zrobilam na prawdę bardzo dużo testów...nigdy nie było takiej sytuacji, że od razu pojawiło mi się coś takiego...to były sekundy, nie minuty czy sprawdzanie po czasie...
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Mikoshi z doświadczenia które miałam ostatnio - taka kreska nie znaczy nic. Powtórz test jutro dla pewności. U mnie taka kreska była w sobotę i to wcale nie po czasie. W niedzielę była jedna, w poniedziałek plamiłam a dzisiaj @ rozkręciła się na całego..
Ale trzymam kciuki za to aby jednak się udało

Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualnyTo czekamy na jutro🥰😊Jolcia90 wrote:Jutro powtórzę
trzymam nerwy na wodzy, żeby nie pojechać dziś na betę
temperatura wysoko ogólnie, dziś podskoczyła do 37.4...
Ciekawa jestem czy to to 🥰
Zrobilam na prawdę bardzo dużo testów...nigdy nie było takiej sytuacji, że od razu pojawiło mi się coś takiego...to były sekundy, nie minuty czy sprawdzanie po czasie... -
Ja też tam coś widzę. Chociaż faktycznie wygląda trochę jak zalany. Czekam na wieści i trzymam kciuki 😊Jolcia90 wrote:Dziewczyny pomocy 😁
Co sądzicie? -
Kochane w niedzielę robiłam test pink super czuły i niestety tylko 1 kreska 😭 dziś powinnam dostać okres póki co cisza jutro chyba zrobię 2 test! Któraś miała taką sytuację że 2-3 dni przed okresem 1 kreska a 2 dni później pojawiła się druga?
Trzymajcie kciuki 🙏
Felinka94, Hania123 lubią tę wiadomość
-
Trzymam 🤞KarolaK wrote:Kochane w niedzielę robiłam test pink super czuły i niestety tylko 1 kreska 😭 dziś powinnam dostać okres póki co cisza jutro chyba zrobię 2 test! Któraś miała taką sytuację że 2-3 dni przed okresem 1 kreska a 2 dni później pojawiła się druga?
Trzymajcie kciuki 🙏
KarolaK lubi tę wiadomość

Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
hejka, ja się tu zapowiadałam na testowanie ok 25dc.
No i dziś jest 11-12 dpo, zrobiłam test i jest coś takiego - blada leciutko różowa kreska… po jakiejś minucie, może dwóch. Nie ściemniała później jak grzebałam w koszu
Nordtest płytkowy.
Producent zaleca powtórzyć po 48 h ale nie wiem czy wytrzymam:p
Martwi mnie było żadnego plamienia, które mogło być implementacyjne…
pobolewa mnie też brzuch trochę jak na okres, i w sumie ten test zrobiłam bardziej dla formalności bo biorę Duphaston i skończyłam opakowanie. Gine zaleciła zrobić test i w razie pozytywnego wyniku kontynuować Dupka.

portal uploadWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2021, 08:11
nick nieaktualny, Hania123 lubią tę wiadomość
-
kasha86 wrote:Mikoshi zrób dla pewności inny test jeszcze raz.
Dla pocieszenia Ci powiem - że w ciąży z pierwszą córką też spojrzałam na test grubo po czasie i zobaczyłam taką bladą kreskę (w ciągu 5 min test był negatywny). Zrobiłam po 2 dniach kolejny test i już kreska była widoczna - także trzymam kciuki !
hejka, a miałaś plamienie jakiekolwiek przed testowaniem? (implantacyjne) -
karola wrote:hejka, ja się tu zapowiadałam na testowanie ok 25dc.
No i dziś jest 11-12 dpo, zrobiłam test i jest coś takiego - blada leciutko różowa kreska… po jakiejś minucie, może dwóch. Nie ściemniała później jak grzebałam w koszu
Nordtest płytkowy.
Producent zaleca powtórzyć po 48 h ale nie wiem czy wytrzymam:p
Martwi mnie było żadnego plamienia, które mogło być implementacyjne…
pobolewa mnie też brzuch trochę jak na okres, i w sumie ten test zrobiłam bardziej dla formalności bo biorę Duphaston i skończyłam opakowanie. Gine zaleciła zrobić test i w razie pozytywnego wyniku kontynuować Dupka.

portal upload
Przecież jak byk widać, że jest ciąża. Idź zrób betę 😉 plamienia implantacyjnego doświadcza niewielki procent kobiet. Jego nie musi być wcale, żebyś mogła być w ciąży. A może było tak znikome, że nie zauważyłaś niteczki krwi w śluzie
Hania123, Karcix lubią tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 35l. 👩🦰
On 35l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸