BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikoshi zrób dla pewności inny test jeszcze raz.
Dla pocieszenia Ci powiem - że w ciąży z pierwszą córką też spojrzałam na test grubo po czasie i zobaczyłam taką bladą kreskę (w ciągu 5 min test był negatywny). Zrobiłam po 2 dniach kolejny test i już kreska była widoczna - także trzymam kciuki !
New Baby
Julia -
Mikoshi trzymam kciuki mocno żeby to jednak była ciąża, ale ja mam złe doświadczenia z kreskami po czasie. U mnie zawsze oznaczało to brak ciąży.
Najlepiej zrobić jeszcze inny test. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana powtórz test ale kup jakiś inny najlepiej strumieniowy
-
nick nieaktualnyJolcia90 wrote:Dziewczyny pomocy 😁
Zrobiłam przed chwilą sobie test...automatycznie, nawet nie po 5 minutach pokazało mi się coś takiego
https://zapodaj.net/d1eb63df4d6fa.jpg.html
Co sądzicie?Jolcia90 lubi tę wiadomość
-
Jolcia90 wrote:Dziewczyny pomocy 😁
Zrobiłam przed chwilą sobie test...automatycznie, nawet nie po 5 minutach pokazało mi się coś takiego
Co sądzicie?
Jak dla mnie ten test jest zalany, nie ufałabym mu -
Skorpionka91 wrote:No super. Kiedy powtórka?? ❤️
No właśnie dziś przez tel ginekolog mnie wyśmiała, że chce powtórzyć betę po 48 h.. mówiła, żeby zrobić za tydzień.
Ale bardzo mnie boli brzuch i powiedziała, żeby dziś na cito iść do ginekologa, że może potrzebna będzie luteina.
New Baby
Julia -
Jutro powtórzę trzymam nerwy na wodzy, żeby nie pojechać dziś na betę temperatura wysoko ogólnie, dziś podskoczyła do 37.4...
Ciekawa jestem czy to to 🥰
Zrobilam na prawdę bardzo dużo testów...nigdy nie było takiej sytuacji, że od razu pojawiło mi się coś takiego...to były sekundy, nie minuty czy sprawdzanie po czasie...Skorpionka91 lubi tę wiadomość
-
Mikoshi z doświadczenia które miałam ostatnio - taka kreska nie znaczy nic. Powtórz test jutro dla pewności. U mnie taka kreska była w sobotę i to wcale nie po czasie. W niedzielę była jedna, w poniedziałek plamiłam a dzisiaj @ rozkręciła się na całego..
Ale trzymam kciuki za to aby jednak się udało
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualnyJolcia90 wrote:Jutro powtórzę trzymam nerwy na wodzy, żeby nie pojechać dziś na betę temperatura wysoko ogólnie, dziś podskoczyła do 37.4...
Ciekawa jestem czy to to 🥰
Zrobilam na prawdę bardzo dużo testów...nigdy nie było takiej sytuacji, że od razu pojawiło mi się coś takiego...to były sekundy, nie minuty czy sprawdzanie po czasie... -
Jolcia90 wrote:Dziewczyny pomocy 😁
Co sądzicie? -
Kochane w niedzielę robiłam test pink super czuły i niestety tylko 1 kreska 😭 dziś powinnam dostać okres póki co cisza jutro chyba zrobię 2 test! Któraś miała taką sytuację że 2-3 dni przed okresem 1 kreska a 2 dni później pojawiła się druga?
Trzymajcie kciuki 🙏Felinka94, Hania123 lubią tę wiadomość
-
KarolaK wrote:Kochane w niedzielę robiłam test pink super czuły i niestety tylko 1 kreska 😭 dziś powinnam dostać okres póki co cisza jutro chyba zrobię 2 test! Któraś miała taką sytuację że 2-3 dni przed okresem 1 kreska a 2 dni później pojawiła się druga?
Trzymajcie kciuki 🙏KarolaK lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
hejka, ja się tu zapowiadałam na testowanie ok 25dc.
No i dziś jest 11-12 dpo, zrobiłam test i jest coś takiego - blada leciutko różowa kreska… po jakiejś minucie, może dwóch. Nie ściemniała później jak grzebałam w koszu
Nordtest płytkowy.
Producent zaleca powtórzyć po 48 h ale nie wiem czy wytrzymam:p
Martwi mnie było żadnego plamienia, które mogło być implementacyjne…
pobolewa mnie też brzuch trochę jak na okres, i w sumie ten test zrobiłam bardziej dla formalności bo biorę Duphaston i skończyłam opakowanie. Gine zaleciła zrobić test i w razie pozytywnego wyniku kontynuować Dupka.
portal uploadWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2021, 08:11
Skorpionka91, Hania123 lubią tę wiadomość
-
kasha86 wrote:Mikoshi zrób dla pewności inny test jeszcze raz.
Dla pocieszenia Ci powiem - że w ciąży z pierwszą córką też spojrzałam na test grubo po czasie i zobaczyłam taką bladą kreskę (w ciągu 5 min test był negatywny). Zrobiłam po 2 dniach kolejny test i już kreska była widoczna - także trzymam kciuki !
hejka, a miałaś plamienie jakiekolwiek przed testowaniem? (implantacyjne) -
karola wrote:hejka, ja się tu zapowiadałam na testowanie ok 25dc.
No i dziś jest 11-12 dpo, zrobiłam test i jest coś takiego - blada leciutko różowa kreska… po jakiejś minucie, może dwóch. Nie ściemniała później jak grzebałam w koszu
Nordtest płytkowy.
Producent zaleca powtórzyć po 48 h ale nie wiem czy wytrzymam:p
Martwi mnie było żadnego plamienia, które mogło być implementacyjne…
pobolewa mnie też brzuch trochę jak na okres, i w sumie ten test zrobiłam bardziej dla formalności bo biorę Duphaston i skończyłam opakowanie. Gine zaleciła zrobić test i w razie pozytywnego wyniku kontynuować Dupka.
portal upload
Przecież jak byk widać, że jest ciąża. Idź zrób betę 😉 plamienia implantacyjnego doświadcza niewielki procent kobiet. Jego nie musi być wcale, żebyś mogła być w ciąży. A może było tak znikome, że nie zauważyłaś niteczki krwi w śluzieHania123, Karcix lubią tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸