BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagodziannka wrote:Byłam na wizycie i tak jak się spodziewałam nawet nie robiliśmy usg mam przyjść za tydzień i wtedy już powinno być coś widac. Beta dr powiedział, że rewelacja 😂 od razu jakos jestem spokojniejsza 😊
No to super. Czyli w piątek idziemy do lekarza ☺️ -
Skorpionka91 wrote:Wiesz teraz lepiej tego pilnować i powtórz betę w piątek. Życzę aby się dobrze rozwinęło,ale jeśli miałby to być pozamaciczna to lepiej mieć to na uwadze i skonsumować się z lekarzem.
Dzisiaj powtórzyłam bhcg , dzisiejszy wynik 33.6 wiec wg kalkulatora 282% przyrost )Karolaaa8 lubi tę wiadomość
-
ewann wrote:Dzisiaj powtórzyłam bhcg , dzisiejszy wynik 33.6 wiec wg kalkulatora 282% przyrost )
Ładny przyrost 👌 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a jak rozpoznajecie czy kreska jest fabryczna?
-
Oli wrote:Dziewczyny czy tutaj coś jest czy już wariuje?
9,10 dpo temperatura 36.98, 37..
https://zapodaj.net/12b08d9cccc78.jpg.html
Oli jak dla mnie piękna kreska
Aypis - niby jest ten sposób z zanurzeniem testu w wodzie, i jak nie znika to ciążowa, a jak znika to fabryczna, ale ja to sprawdzałam w dwóch cyklach (wiecznie dopatrzę się kreski fabrycznej) i mi nie znikała po zanurzeniu a nawet się uwydatniała, a okres przychodził. Chyba jedyny sposób to powtórzyć test po 24-48 h i zobaczyć czy coś ciemnieje. A co Ci tam się wyłoniło? Pokażesz? -
Oli toć to pozytyw jak byk.
Maliina lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Aypis, oho, coś tu może być na rzeczy. Facelle nie ufam, bo mnie w konia zrobiły 2 cykle temu, ale skoro ten bobo test wyszedł podobnie to daje nadzieję, że coś tam może się rozkręcać Spróbuj DOZy strumieniowe, wysikałam już chyba wszystkie testy wszystkich firm, jestem mistrzem w dopatrywaniu się kresek fabrycznych i tylko na DOZ mi takie fabryczne nie majaczyły. Oby to było to !
Aypis, Maliina lubią tę wiadomość
-
Wjedzma wrote:Aypis, oho, coś tu może być na rzeczy. Facelle nie ufam, bo mnie w konia zrobiły 2 cykle temu, ale skoro ten bobo test wyszedł podobnie to daje nadzieję, że coś tam może się rozkręcać Spróbuj DOZy strumieniowe, wysikałam już chyba wszystkie testy wszystkich firm, jestem mistrzem w dopatrywaniu się kresek fabrycznych i tylko na DOZ mi takie fabryczne nie majaczyły. Oby to było to !
Mam jeszcze 3 facelki w szafce ale przekonałaś mnie, zajdę dziś do DOZu 😂 oczywiście w weekendy laboratoria musza być nieczynne 🙈 -
Aypis wrote:Mam jeszcze 3 facelki w szafce ale przekonałaś mnie, zajdę dziś do DOZu 😂 oczywiście w weekendy laboratoria musza być nieczynne 🙈
Dobra decyzja, a facelki się nie zmarnują, będą akurat do obserwowania jak ładnie kreska ciemnieje 😎 zaciskam kciuki, daj znać co tam się pojawiAypis lubi tę wiadomość
-
Aypis kciuki aby ciemniała 🥰✊🏼✊🏼
Aypis lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak.