BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
hmm.. na tym pierwszym cos przebija, na tym drugim już nie widzę nic...
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
OnaZaniepokojona00090 wrote:Ale okresu nie mam, sutki przestają bolec i boli mnie podbrzusze i krzyże..
OnaZaniepokojona00090 lubi tę wiadomość
31 cykl starań, listopad 2017- CB, Styczeń 2018- PJP Euthyrox.
HBS+ Niskie AMH
Krótkie cykle ok.24-26dni.
w sierpniu 2018 laparo,histero i HSG
Wiek 40lat. -
Tele...79 wrote:Jak do jutra nie dostaniesz @ to zajedz do najbliższego szpitala i w laboratorium w szpitalu zrobią Ci BetaHCG i będziesz wiedziała na 100% co jest grane! Prywatnie badanie kosztuje ok.20-30zł. a na cito to dopłacasz jeszcze chyba z 5zł.
Z beta to nie problem. Mam kartę stałego klienta -
Napisze jeszcze raz.
Teraz ciężko z czasem bo przygotowania do świat idą pełna para i koło 27.12 bd mogła się wybrać ale zastanawiam się czy wcześniej nie zrobić testu. Przez myśl mi przeszło czy to np nie przez to ze wazę 100kg ale ważyłam tez i 117kg i okres miałam jak w zegarku.. cały dzień mnie brzuch pobolewa i latam sprawdzić czy to nie @ ale ciagle czyściutko.. -
U mnie nowy cykl, zapodalam sobie clo bo pamiętam że dobre reagowalam i ładne pęcherzyki mi się tworzyły. 6.01 zapisałam się do pl ginekolog i to będzie mój 16dc, więc podejrzy co tam słychać na dole
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Cześć dziewczyny,
potrzebuję Waszej pomocy. W Sylwestra zrobiłam BoboTest i wyszedł jakiś cień po 15-20 minutach - przynajamniej tak mi się wydaje, że tam jest...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e99d6a64640f.jpg
Dzis powtórzylam test - clear blue bo innego nie mieli w drogerii i po 2-3 minutach wyszło coś takiego.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/58284ca2a4df.jpg
Nie wiem czy już mam zwidy. Najgorsze jest to, że jestem 14 dni po inseminacji...więc kreski powinny być już mocniejsze.
Co myślicie? Dzięki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 11:54
szona lubi tę wiadomość
-
Malaw wrote:Cześć dziewczyny,
potrzebuję Waszej pomocy. W Sylwestra zrobiłam BoboTest i wyszedł jakiś cień po 15-20 minutach - przynjamniej tak mi się wydaje że tam jest...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e99d6a64640f.jpg
Dzis powtorzylam test - clear blue bo innego nie mieli w drogerii i po 2-3 minutach wyszło coś takiego.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/58284ca2a4df.jpg
Nie wiem czy już mam zwidy. Najgorsze jest to że jestem 14 dzień po inseminacji...więc kreski powinny być już mocniejsze.
Co myslicie? Dzięki!
Ja 14 dpo też miałam takiego bladziochaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 11:52
-
werka93 wrote:Pędź jutro na betę, coś jest na rzeczy, bo bladziocha widać na obu testach
Ja 14 dpo też miałam takiego bladziocha
Wypadł mi chwilowy wyjazd za garnicę, ale chyba przyspieszę powrót na jutro. Powtórzę test jeszcze może jutro. Oszaleć można...
Trochę mnie pocieszyłaś tym bladzioszkiem 14 dpo:) Dzięki
-
Malaw wrote:Wypadł mi chwilowy wyjazd za garnicę, ale chyba przyspieszę powrót na jutro. Powtórzę test jeszcze może jutro. Oszaleć można...
Trochę mnie pocieszyłaś tym bladzioszkiem 14 dpo:) Dzięki
Tez mi bladziochy wychodzily 14 dpo:) I jest ciaza. Uwazam, ze u Ciebie tez jest, takze po cichu gratuluje! Daj znac:) Powodzenia -
Dziękuję Wam! jutro powtórzę test i chyba wracam wcześniej niż planowałam robić betę bo zejdę na zawał
Też mi się zachciało wyjazdów... no ale z drugiej strony nigdzie nie jeździć przez dwa lata też ciężko;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 21:29
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
Zozo wrote:Dziewczyny miała z was taka sytuacje że wychodzily jej bladziochy i z każdym dniem coraz słabiej Widoczne zamiast być mocniejsze? Ja testowałam w 14 dpo i 15 i były słabe drugie kreski nawet po południu i na wieczór a dzisiaj z rana 16dpo drugie kreski zanikają nic nie widać praktycznie. Dwa dni temu były mocne a dzisiaj kicha. Miałam iść dzisiaj na betę ale z tego wszystkiego stwierdziłam że to chyba koniec i nie ma sensu isc nawet na betę.