Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
Odpowiedz

BLADZIOCHY CZY ZWIDY???

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 122, jestem bardzo szczęśliwa:) za 2 dni powtórka A pod koniec tygodnia wybiorę się do mojego ginekologa z mam nadzieję radosną nowiną:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 14:49

speakyourmind93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak teraz myślę, dziś 16 dpo i 33dc, czy taki wynik jest w normie? Nie za niski?

• werka93 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asieńka88 wrote:
    Tak teraz myślę, dziś 16 dpo i 33dc, czy taki wynik jest w normie? Nie za niski?
    Ja 15 dpo miałam 240, a po dwóch dniach 360, beta może być różna w zależności od organizmu, ważne, żeby dobrze przyrastala, bo tak naprawdę nigdy nie możesz być pewna, kiedy doszło do zagniezdzenia :)
    Nie przejmuj się tym i się ciesz kochana, gratulacje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 16:16

qb3c9vvjanos7puq.png
    ckaidqk3a2bynsca.png
  • Mala_wawa Znajoma

Wysłany: 8 stycznia 2019, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/250b652a37023.jpg.html
    To mój 33dc owu chyba w 16dc co myślicie? ??na początku ledwo widoczny cień a później coraz wyraźniejsze. Brak objawow o dziwo .jutro beta.czy to oznacza to co myślę? ?

• Ika83 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2019, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala_wawa wrote:
    To mój 33dc owu chyba w 16dc co myślicie? ??na początku ledwo widoczny cień a później coraz wyraźniejsze. Brak objawow o dziwo .jutro beta.czy to oznacza to co myślę? ?

Wygląda jak baldzioch. Chyba ciąża:) leć na betę:)

werka93, Mala_wawa lubią tę wiadomość

mkwia
  • Mala_wawa Znajoma

Wysłany: 8 stycznia 2019, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martwi mnie brak objawow przy córce miałam tylko dwa tygodnie mdłości a teraz nic czasem mnie brzuch pobolewa.jutro beta oby to było to.boje się ze mnie test oszukuje choć nigdy tak nie miałam zawsze biel vizira a dziś taka niespodzianka 3 dni spóźnienia@ o matko nie wierze

• speakyourmind93 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala_wawa wrote:

Daj znac po becie :-) Ja przy takim cieniu a moze nawet troche mniejszym mialam bete 36:) po cichu gratuluje!

eikts65gz0i70ci6.png
  • Mala_wawa Znajoma

Wysłany: 9 stycznia 2019, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyniki mają być po 17 ale ja zaczynam mieć wątpliwości czy aby napewno mówi prawdę. Ale boję się że mnie oszukał i ze to cholerne rozczarowanie będzie gdzie jakies światełko w tunelu zobaczyłam .pozostaje czekać najwyżej będą lzy

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2019, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam z kolejną porcją informacji ;) beta po 2 dniach wzrosła z 122 do 265, więc póki co jestem spokojna. Ponieważ przy staraniach przyjmowałam duphaston w 2 razie cyklu (bez niego nie było okresu) postanowiłam też go zbadać przy okazji i wyszedł 56, przy normie ok. 26 dla tego tygodnia ciąży, ale chyba lepiej wyższy niż za niski, choć nie ukrywam trochę mnie wynik zdziwił;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 15:14

• werka93 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asieńka88 wrote:
    Wracam z kolejną porcją informacji ;) beta po 2 dniach wzrosła z 122 do 265, więc póki co jestem spokojna. Ponieważ przy staraniach przyjmowałam duphaston w 2 razie cyklu (bez niego nie było okresu) postanowiłam też go zbadać przy okazji i wyszedł 56, przy normie ok. 26 dla tego tygodnia ciąży, ale chyba lepiej wyższy niż za niski, choć nie ukrywam trochę mnie wynik zdziwił;)
    To cudowna wiadomość, moje gratulacje :)

qb3c9vvjanos7puq.png
    ckaidqk3a2bynsca.png
  • Mala_wawa Znajoma

Wysłany: 9 stycznia 2019, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety beta 0,2 wiec test mnie oszukał.

• werka93 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala_wawa wrote:
    Niestety beta 0,2 wiec test mnie oszukał.
    Przykro mi, nie poddawaj się, powodzenia w następnym cyklu :)

qb3c9vvjanos7puq.png
    ckaidqk3a2bynsca.png
  • 89_infinity Debiutantka

Wysłany: 10 stycznia 2019, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dzis 11dpo widze bladziocha bladziocha nawet za rada kolezanki z poczatku tematu otworzylam kasetke i szczerze mowiac rozczarowalam sie zawartoscia pod slonce wyrazniejszy bladzioch ale to byl zwykly kawalek paseczka tak jakby obciac test owulacyjny-myslalam ze to jest troche lepiej zrobione. Isc na bete czy poczekac 2 dni i testowac? Troche mnie podbrzusze pobolewa a okres wyznaczony ma 15.01

nzjdvkcbbfm3ju3m.png

nzjdvkcbsamgxa32.png
  • werka93 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    89_infinity wrote:
    Czesc dzis 11dpo widze bladziocha bladziocha nawet za rada kolezanki z poczatku tematu otworzylam kasetke i szczerze mowiac rozczarowalam sie zawartoscia pod slonce wyrazniejszy bladzioch ale to byl zwykly kawalek paseczka tak jakby obciac test owulacyjny-myslalam ze to jest troche lepiej zrobione. Isc na bete czy poczekac 2 dni i testowac? Troche mnie podbrzusze pobolewa a okres wyznaczony ma 15.01
    Ja bym nie wytrzymała i ppszla6 na betę chyba :D

qb3c9vvjanos7puq.png
    ckaidqk3a2bynsca.png
  • 89_infinity Debiutantka

Wysłany: 10 stycznia 2019, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na jutro się umówiłam do gina :) mam nadzieje, że da mi skierowanie na bete. Rano zobacze czy będzie troche więcej widać :)

nzjdvkcbbfm3ju3m.png

nzjdvkcbsamgxa32.png
  • werka93 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    89_infinity wrote:
    Na jutro się umówiłam do gina :) mam nadzieje, że da mi skierowanie na bete. Rano zobacze czy będzie troche więcej widać :)
    Trzymam kciuki :)

qb3c9vvjanos7puq.png
    ckaidqk3a2bynsca.png
  • Misiap Nowa

Wysłany: 11 stycznia 2019, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, tak jak pewnie większość tutaj początkowo tylko czytałam Wasze posty, ale nadszedł ten dzień kiedy zdecydowałam się napisać. Czy to to? Mój mąż uważa, że przesadzam i nic na teście nie widzi. Ja myślę, że jest blada kreska... Pomóżcie.

https://zapodaj.net/48fa224001c9d.jpg.html

Patrycja05 lubi tę wiadomość

• werka93 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2019, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiap wrote:
    Cześć dziewczyny, tak jak pewnie większość tutaj początkowo tylko czytałam Wasze posty, ale nadszedł ten dzień kiedy zdecydowałam się napisać. Czy to to? Mój mąż uważa, że przesadzam i nic na teście nie widzi. Ja myślę, że jest blada kreska... Pomóżcie.

Mój facet nie mógł uwierzyć nawet jak beta potwierdziła ciążę, tak to już z nimi jest :D
    Ale u Ciebie bladzioch jak się patrzy i to taki konkretny :) leć na betę i sprawdź za dwa dni czy dobrze przyrasta, ale myślę, że mogę Ci po cichu pogratulować :)

Patrycja05 lubi tę wiadomość

qb3c9vvjanos7puq.png
    ckaidqk3a2bynsca.png
  • Patrycja05 Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2019, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiap wrote:

Bladzioszek piękny :) faceci tacy są, muszą zobaczyć dwie grube krechy :D powtórz za dwa dni i wtedy mu pokaż, albo pędź na betę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 09:33

km5s8ribve48f1m2.png
    ckai3e3knw78e0lf.png
  • Patrycja05 Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2019, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test robiony dwa dni temu
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/60d70eb2458b.jpg
    A tutaj test z dzisiaj
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a6d74ec5e38.jpg

km5s8ribve48f1m2.png
    ckai3e3knw78e0lf.png
‹‹ 79 80 81 82 83 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ