BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Malaw dokładnie, leć jutro powtórzyć.. Nigdy nie wiadomo kiedy było zagnieżdżenie.. Trzymam kciuki!
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
nick nieaktualny
-
Asieńka88 wrote:Hej dziewczyny, i ja podzielę się swoim bladziochem, test pink super czuły, robiłam 13 dpo potwierdzonej monitoringiem. Nie wiem co o tym myśleć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 12:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZozo wrote:Ja robilam też tym testem kreskę też miałam blada a jaka wielka nadzieję ale dzisiaj beta 3,25 nie udało mi się z bladziocha
Może to bardzo wczesna ciąża i dlatego beta taka niska? Może warto powtórzyć za 2 dni? Wynik jednak wyższy niż 0, więc nadzieja jestspeakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olga_89 wrote:Malaw dokładnie, leć jutro powtórzyć.. Nigdy nie wiadomo kiedy było zagnieżdżenie.. Trzymam kciuki!
Druga beta praktycznie taka sama, dzien później wieczorem przyszło krwawienie.
Pozostaje mi tylko pocieszenie ze coś się ruszyło i że jest jakaś szansa ze się kiedyś uda.
Dzięki za rady
-
Malaw wrote:Hej obiecałam ze dam znać więc daję.
Druga beta praktycznie taka sama, dzien później wieczorem przyszło krwawienie.
Pozostaje mi tylko pocieszenie ze coś się ruszyło i że jest jakaś szansa ze się kiedyś uda.
Dzięki za rady
Przykro Ale tak jak mowisz, zajsc w ciaze mozesz, takze nie załamywać sie, probowac dalej. W koncu sie uda -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, u mnie kolejny (wczorajszy) test taki sam bladzioch, jakby nic nie ciemniało. Byłam dziś rano na becie, po 15 mam mieć wyniki. Teraz jestem w pracy, ale bardzo boli mnie podbrzusze, to takie kłucie czy jakby skurcze, nospa tylko trochę pomaga, dziś powinnam dostać okres, co chwila latam to łazienki sprawdzać czy już jest
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
Asieńka88 wrote:Hej dziewczyny, u mnie kolejny (wczorajszy) test taki sam bladzioch, jakby nic nie ciemniało. Byłam dziś rano na becie, po 15 mam mieć wyniki. Teraz jestem w pracy, ale bardzo boli mnie podbrzusze, to takie kłucie czy jakby skurcze, nospa tylko trochę pomaga, dziś powinnam dostać okres, co chwila latam to łazienki sprawdzać czy już jest
Trzymam kciuki, żeby beta wyszła wysoka, a za dwa dni przyrost był odpowiedni, daj koniecznie znać jak będziesz miała wynik