Ból od dnia owulacji w podbrzuszu a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Giga12 wrote:Pamiętaj są przypadki że testy wygoda neg nawet po miesięczne a ciąża jest . Tak było u mnie z Bartkiem test w dniu miesiączki nic 3 po nic tydzień noc dopiero około 11 dnia lekka krecha
Tak wiem, przy pierwszej ciąży kompletnie zapomniałam o miesiączce, test zrobiłam po tygodniu i wyszła blada kreseczka.
Jeśli @ nie przyjdzie to termin wypadałby na dzień urodzin synka 😉 dla niego to byłby najcudowniejszy prezent 😀💁 27
🧔 30
👶 2016
03.2023 💔 cb
Starania od listopada 2021 roku.
Suplementy :
Kwas foliowy, witamina D, witamina A+E, Selen, Cynk, witamina C, magnez. -
Pauli_00 wrote:Tak wiem, przy pierwszej ciąży kompletnie zapomniałam o miesiączce, test zrobiłam po tygodniu i wyszła blada kreseczka.
Jeśli @ nie przyjdzie to termin wypadałby na dzień urodzin synka 😉 dla niego to byłby najcudowniejszy prezent 😀 -
EwelaKrk86 wrote:Ja nauczona doswiadczeniem staram sie na spokojnie podchodzic do objawow. Z testem tez cierpliwie czekam. W listopadzie uslyszalam ze tylko ivf mnie czeka ale czlowiek zawsze ma nadzieje 😜
Gdyby sie udalo byl by to cud 🙂
Trzymam kciuki!
A dlaczego powiedzieli Ci ze tylko ivf? Mi tez lekarka tak zasugerowała ale jeszcze się nie zdecydowaliśmy. Na razie staramy się kilka msc, raz nawet się udało ale była biochemiczna
-
karola wrote:Trzymam kciuki!
A dlaczego powiedzieli Ci ze tylko ivf? Mi tez lekarka tak zasugerowała ale jeszcze się nie zdecydowaliśmy. Na razie staramy się kilka msc, raz nawet się udało ale była biochemicznaEndometrioza 3 st.
Niedrożny jajowód.
Hashimoto- Euthyrox 100
I ivf -> 5 🥚 -> brak zapłodnienia 😢
( Gonal-f 300 ; Mensinorm 75 ;
Kariotypy- ✅
10.2024 - histeroskopia/ polip> usuniete 2 duze 😳
11.2024 - start II stymulacja
(Rekovelle 18j + mensinorm 150j)
Suple: q10-600mg
Omega, kompleks wit, pregna care start, magnez, vit c, wit d, elektrolity -
EwelaKrk86 wrote:We wrzesniu mialam zabieg usuniecie polipa. I znalazla sie endometrioza i niedrozny jajowod.. Ze naturalnie sie nie uda itd. W lutym mam wizyte u nowego dr i po niej zapadnie decyzja co do ivf. W sumie przez ok 3 lata nie dowiedzialam sie czemu sie nie udaje. Jeszcze nigdy 2 kreski nie widzialam. Ale nadzieji nie trace 😁
-
Giga12 wrote:Jak zdiagnozowali u Cb endometrioza ? Masz guzek wyczuwalny czy jakieś bóle ?kazali operować czy obserwować ? Ja mam guza w bliźnie po Cc wyczuwalny pod palcami kazalo operować ale się nie zgodziłam
Endometrioza 3 st.
Niedrożny jajowód.
Hashimoto- Euthyrox 100
Kariotypy- ✅
EwelaKrk86 wrote:Mialam laparoskopie polaczona z histeroskopia. Usunieto polipa z trzonu macicy i sprawdzono droznosc. Jeden jajowod niedrozny, ogniska endometriozy stopnia 3. Usunieto zrosty. Ale jajowod pozostal niedrozny.
-
Dziewczyny, wczoraj rano miałam plamienie, myślałam że okres się rozkręci ale nic się nie działo, bolal mi przy tym brzuch jak na miesiączkę, dziś rano znów to samo.
Robiłam dwa dni temu test i był negatywny.
Termin okresu na jutro, choć czasem przychodził wcześniej o dwa dni, ale takiego plamienia nigdy nie miałam.
Testować czy czekać? Stres mnie zżera od środka...
Może któraś z Was tak miała?💁 27
🧔 30
👶 2016
03.2023 💔 cb
Suplementy :
Pauli_00 wrote:Dziewczyny, wczoraj rano miałam plamienie, myślałam że okres się rozkręci ale nic się nie działo, bolal mi przy tym brzuch jak na miesiączkę, dziś rano znów to samo.
Termin okresu na jutro, choć czasem przychodził wcześniej o dwa dni, ale takiego plamienia nigdy nie miałam.
Może któraś z Was tak miała? -
U mnie dzis 25dc. Pojawilo sie dziwne ciagniecie w podbrzuszu - jakby zakwasy ale z jednej strony. Przezroczysty wodnisty sluz nie za duzo ale czuje wilgotnosc, pobolewanie piersi.. Jutro sprobuje zatestowac chyba ze 🐵 nadejdzie.
karola lubi tę wiadomość
Endometrioza 3 st.
Niedrożny jajowód.
Hashimoto- Euthyrox 100
Kariotypy- ✅
U mnie 🙉 jednak przyszła ...
Jedziemy za tydzień w góry na urlop, może bez codziennego stresu akurat się uda 😉💁 27
🧔 30
👶 2016
03.2023 💔 cb
Suplementy :
EwelaKrk86 wrote:U mnie dzis 25dc. Pojawilo sie dziwne ciagniecie w podbrzuszu - jakby zakwasy ale z jednej strony. Przezroczysty wodnisty sluz nie za duzo ale czuje wilgotnosc, pobolewanie piersi.. Jutro sprobuje zatestowac chyba ze 🐵 nadejdzie.
Trzymam kciuki!!!! ✊Żonka lubi tę wiadomość
-
EwelaKrk86 wrote:U mnie dzis 25dc. Pojawilo sie dziwne ciagniecie w podbrzuszu - jakby zakwasy ale z jednej strony. Przezroczysty wodnisty sluz nie za duzo ale czuje wilgotnosc, pobolewanie piersi.. Jutro sprobuje zatestowac chyba ze 🐵 nadejdzie.
Daj znać jutro ! Trzymam mocno kciuki 🥰💁 27
🧔 30
👶 2016
03.2023 💔 cb
Suplementy :
Giga12 wrote:Ja dziś koleżanki drineczka sacze gdyz na buzi multum krostek śluz zanikł więc za 4 dni malpiszon raczej nadejdzie ;/
No i tak też trzeba , trochę luzu😉 miłego weekendu 😉💁 27
🧔 30
👶 2016
03.2023 💔 cb
Suplementy :
Po ciężkiej nocy z kosmicznym bolem brzucha test negatywny. 😑Endometrioza 3 st.
Niedrożny jajowód.
Hashimoto- Euthyrox 100
Kariotypy- ✅
Pauli_00 wrote:Dziewczyny, wczoraj rano miałam plamienie, myślałam że okres się rozkręci ale nic się nie działo, bolal mi przy tym brzuch jak na miesiączkę, dziś rano znów to samo.
Może któraś z Was tak miała? -
Cześć dziewczynki , dawno mnie tu nie było...
Nadal czekam na 🐒 od 5 dni (oprócz dzisiejszego) robie testy i wychodzą negatywne .... Natomiast wspominałam jakis czas temu , że jestem przeziębiona, dzisiaj bedac na 3 wizycie w końcu u innego lekarza okazało się ,że mam zapalenie oskrzeli 😪😟
Wdrożono antybiotyk taki w razie " W", ktory mogą używać kobiety w ciąży . Mam nadsieje , ze po nim wyzdrowieje w 100%
życzę dużo dużo zdrowia !