Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie bol podbrzusza po owulacji.
Odpowiedz

bol podbrzusza po owulacji.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będziesz jeszcze testować przed wizytą?

• Matleena Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 15:31

Papcia lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja raz miałam taki przypadek z testem, że po 3 godz pojawiła się druga kreska, cała w skowronkach byłam tym bardziej ze cykl trwał 72 dni! dostałam plamień więc biegiem do gina i co się okazało???? STRES!BRAK CIĄŻY! miałam gorszy moment w pracy i mi się tak porobiło.
    umnie jutro dzie spodziewanej @, brzuch ćmi i boje się że dostane.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleenau mnie temp jeszcze nie spada, ale non stop latam sprawdzić czy czegoś nie mam w gaciach. coś mi sie wydaje, że jednak się w tym cyklu nie uda, bo stosunek był w niedziele(13.07) a owu ok poniedzialku lub wtorku na 100%.
    Dziwi mnie tylko fakt, że od 3 dni po owulacji zaczeły mnie boleć piersi i brzuch, nie miałam tak wcześniej, te objawy pojawiały się zawsze tydzien przed @.
    zwariuje normalnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alika mnie też od trzeciego dnia wyższych temperatur pobolewa podbrzusze i piersi, ale staram się na tym jakoś bardzo nie skupiać, chociaż nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało, ale staram się brać pod uwagę to, że mogę być przewrażliwiona w tym cyklu na punkcie takich rzeczy. Nawet mój mąż sam z siebie zauważył zmianę w moich piersiach. A jeśli chodzi o Twoją ovu, to przecież plemniki żyją nawet do kilku dni, poza tym zanim dotrą do komórki potrzebują ok 6 godzin żeby dojrzeć więc myślę, że nie musisz się tym martwić.

Jeśli chodzi o temp to ja nie mogę się nią sugerować, bo spada mi prawie zawsze dopiero jak już dostanę @.
    Niestety się rozregulowałam i nie wiem kiedy mam dzień spodziewanej miesiączki, fazy lutealne mam od 12 do 16 dni, więc max jeszcze 4 dni.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mar-tita bardzo możliwe, że przewrażliwiona jestem :) normalnie nasłuchuje każdych objawów...
    u mnie dzisiaj decydujący chyba dzień, ale coś czuje, że @ się zbliża dużymi krokami. temp. spadła o 0,2 :(
    trzymam kciuki za Was

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powtórzyłam, kreska jest bardzo, bardzo blada, ale widoczna. Dzisiaj zalał mnie kremowy śluz (wcześniej też był, ale nie w takich ilościach), piersi bolą mnie dużo mocniej i tempka wyższa. Jak wstałam rano to pomyślałam, że jak wyjdzie negatywny to i tak nie uwierzę. 3mam teraz bardzo mocno kciuki za Was i z całego serca życzę Wam żeby się udało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mar-tita swietna wiadomość :)gratuluję :)w kórym dniu po owu jestes?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alika dziękuję, jestem najprawdopodobniej 13 dni po owu. Robiłam pink test, ten 6 dni od zapłodnienia, kreska naprawdę blada, ale jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaczęłam plamic dziś, nie wiem co się dzieje jestem dwa tyg przed @ i wątpię aby mi się udało :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, ile u Ciebie trwa faza lutealna, że jesteś dwa tygodnie przed @, a kilka dni temu byłaś kilka dni po owu? Przepraszam, bo może to ja coś nie doczytałam, ale jeśli jest taka długa to coś jest bardzo nie tak i trzeba to podleczyć. Jeśli chodzi o plamienia to czasami zdarzają się śródcykliczne związane z owulacją lub późniejsze związane z zagnieżdżeniem... Inne związane są z nieprawidłowościami w cyklu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja rano dostałam okresu :( no cóż może w sierpniu się uda

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi Alika, 3mam kciuki za sierpień.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja trzymam kciuki za Ciebie :)

• Matleena Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena mam nadzieje ze jestes:) ale u mnie temp. wzrosła dzien przed @ a potem gwałtowny spadek i po 2 godz @ :( zrob tesciora w piątek to bediesz wiedziała na czym stoisz :) daj znać :)

• Matleena Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ