X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie bol podbrzusza po owulacji.
Odpowiedz

bol podbrzusza po owulacji.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będziesz jeszcze testować przed wizytą?

• Matleena Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 15:31

Papcia lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja raz miałam taki przypadek z testem, że po 3 godz pojawiła się druga kreska, cała w skowronkach byłam tym bardziej ze cykl trwał 72 dni! dostałam plamień więc biegiem do gina i co się okazało???? STRES!BRAK CIĄŻY! miałam gorszy moment w pracy i mi się tak porobiło.
    umnie jutro dzie spodziewanej @, brzuch ćmi i boje się że dostane.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleenau mnie temp jeszcze nie spada, ale non stop latam sprawdzić czy czegoś nie mam w gaciach. coś mi sie wydaje, że jednak się w tym cyklu nie uda, bo stosunek był w niedziele(13.07) a owu ok poniedzialku lub wtorku na 100%.
    Dziwi mnie tylko fakt, że od 3 dni po owulacji zaczeły mnie boleć piersi i brzuch, nie miałam tak wcześniej, te objawy pojawiały się zawsze tydzien przed @.
    zwariuje normalnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alika mnie też od trzeciego dnia wyższych temperatur pobolewa podbrzusze i piersi, ale staram się na tym jakoś bardzo nie skupiać, chociaż nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało, ale staram się brać pod uwagę to, że mogę być przewrażliwiona w tym cyklu na punkcie takich rzeczy. Nawet mój mąż sam z siebie zauważył zmianę w moich piersiach. A jeśli chodzi o Twoją ovu, to przecież plemniki żyją nawet do kilku dni, poza tym zanim dotrą do komórki potrzebują ok 6 godzin żeby dojrzeć więc myślę, że nie musisz się tym martwić.

Jeśli chodzi o temp to ja nie mogę się nią sugerować, bo spada mi prawie zawsze dopiero jak już dostanę @.
    Niestety się rozregulowałam i nie wiem kiedy mam dzień spodziewanej miesiączki, fazy lutealne mam od 12 do 16 dni, więc max jeszcze 4 dni.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mar-tita bardzo możliwe, że przewrażliwiona jestem :) normalnie nasłuchuje każdych objawów...
    u mnie dzisiaj decydujący chyba dzień, ale coś czuje, że @ się zbliża dużymi krokami. temp. spadła o 0,2 :(
    trzymam kciuki za Was

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powtórzyłam, kreska jest bardzo, bardzo blada, ale widoczna. Dzisiaj zalał mnie kremowy śluz (wcześniej też był, ale nie w takich ilościach), piersi bolą mnie dużo mocniej i tempka wyższa. Jak wstałam rano to pomyślałam, że jak wyjdzie negatywny to i tak nie uwierzę. 3mam teraz bardzo mocno kciuki za Was i z całego serca życzę Wam żeby się udało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mar-tita swietna wiadomość :)gratuluję :)w kórym dniu po owu jestes?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alika dziękuję, jestem najprawdopodobniej 13 dni po owu. Robiłam pink test, ten 6 dni od zapłodnienia, kreska naprawdę blada, ale jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaczęłam plamic dziś, nie wiem co się dzieje jestem dwa tyg przed @ i wątpię aby mi się udało :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, ile u Ciebie trwa faza lutealna, że jesteś dwa tygodnie przed @, a kilka dni temu byłaś kilka dni po owu? Przepraszam, bo może to ja coś nie doczytałam, ale jeśli jest taka długa to coś jest bardzo nie tak i trzeba to podleczyć. Jeśli chodzi o plamienia to czasami zdarzają się śródcykliczne związane z owulacją lub późniejsze związane z zagnieżdżeniem... Inne związane są z nieprawidłowościami w cyklu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja rano dostałam okresu :( no cóż może w sierpniu się uda

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi Alika, 3mam kciuki za sierpień.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja trzymam kciuki za Ciebie :)

• Matleena Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena mam nadzieje ze jestes:) ale u mnie temp. wzrosła dzien przed @ a potem gwałtowny spadek i po 2 godz @ :( zrob tesciora w piątek to bediesz wiedziała na czym stoisz :) daj znać :)

• Matleena Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

tt1ce913.aspx?&fake.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ