bol podbrzusza po owulacji.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny ja raz miałam taki przypadek z testem, że po 3 godz pojawiła się druga kreska, cała w skowronkach byłam tym bardziej ze cykl trwał 72 dni! dostałam plamień więc biegiem do gina i co się okazało???? STRES!BRAK CIĄŻY! miałam gorszy moment w pracy i mi się tak porobiło.
umnie jutro dzie spodziewanej @, brzuch ćmi i boje się że dostane..... -
nick nieaktualnyMatleenau mnie temp jeszcze nie spada, ale non stop latam sprawdzić czy czegoś nie mam w gaciach. coś mi sie wydaje, że jednak się w tym cyklu nie uda, bo stosunek był w niedziele(13.07) a owu ok poniedzialku lub wtorku na 100%.
Dziwi mnie tylko fakt, że od 3 dni po owulacji zaczeły mnie boleć piersi i brzuch, nie miałam tak wcześniej, te objawy pojawiały się zawsze tydzien przed @.
zwariuje normalnie -
nick nieaktualnyAlika mnie też od trzeciego dnia wyższych temperatur pobolewa podbrzusze i piersi, ale staram się na tym jakoś bardzo nie skupiać, chociaż nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało, ale staram się brać pod uwagę to, że mogę być przewrażliwiona w tym cyklu na punkcie takich rzeczy. Nawet mój mąż sam z siebie zauważył zmianę w moich piersiach. A jeśli chodzi o Twoją ovu, to przecież plemniki żyją nawet do kilku dni, poza tym zanim dotrą do komórki potrzebują ok 6 godzin żeby dojrzeć więc myślę, że nie musisz się tym martwić.
Jeśli chodzi o temp to ja nie mogę się nią sugerować, bo spada mi prawie zawsze dopiero jak już dostanę @.
Niestety się rozregulowałam i nie wiem kiedy mam dzień spodziewanej miesiączki, fazy lutealne mam od 12 do 16 dni, więc max jeszcze 4 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny powtórzyłam, kreska jest bardzo, bardzo blada, ale widoczna. Dzisiaj zalał mnie kremowy śluz (wcześniej też był, ale nie w takich ilościach), piersi bolą mnie dużo mocniej i tempka wyższa. Jak wstałam rano to pomyślałam, że jak wyjdzie negatywny to i tak nie uwierzę. 3mam teraz bardzo mocno kciuki za Was i z całego serca życzę Wam żeby się udało.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati, ile u Ciebie trwa faza lutealna, że jesteś dwa tygodnie przed @, a kilka dni temu byłaś kilka dni po owu? Przepraszam, bo może to ja coś nie doczytałam, ale jeśli jest taka długa to coś jest bardzo nie tak i trzeba to podleczyć. Jeśli chodzi o plamienia to czasami zdarzają się śródcykliczne związane z owulacją lub późniejsze związane z zagnieżdżeniem... Inne związane są z nieprawidłowościami w cyklu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-