Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ból sutków po owulacji
Odpowiedz

ból sutków po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • tysia30 Nowa

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kochane jestem tutaj nowa w pazdzierniku poroniłam w 12 tyg teraz staramy sie o dzidziusia ,po owulacji zaczęły mnie boleć sutki i tak sie zastanawiam czy to cos z hormonami ?nie chce sobie wkręcać ciąży bo sie rozczaruje ,miała któraś z Was taką sytuację pozdrawiam

tysia30
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysia30 wrote:
    witam kochane jestem tutaj nowa w pazdzierniku poroniłam w 12 tyg teraz staramy sie o dzidziusia ,po owulacji zaczęły mnie boleć sutki i tak sie zastanawiam czy to cos z hormonami ?nie chce sobie wkręcać ciąży bo sie rozczaruje ,miała któraś z Was taką sytuację pozdrawiam
    Teraz tak mam a aktualnie jestem 4 dpo i sutki od owulacji swedzą jak bym w biustonoszu nosiła wate mineralną.
    Co niektóre dziewczyny tak mają a ciąży brak.
    Zawsze ból występował 5-7 dpo ale piersi nigdy skutków generalnie od strony pachwiny a teraz na odwrót..
    Raczej na 90% ciąży brak wydaje mi się że to przez wysoki poziom estradiolu.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nowa na dzielni Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja np tak mam. W tym cyklu wyjatkowo mnie nie bolą ale tak to zawsze mniej lub bardziej nia mnie piersi i sutki. Jak byłam młodsza to w drugiej fazie cyklu robił mi sie wielki, o cała miseczkę albo nawet większy biust, mój miał z tego niezła pociechę ;). Teraz aż tak mi juz nie rosną i aż tak nie bolą :)

2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja też tak mam. z 3 dni po ovu zaczyna się ból sutków i trwa do samego @. od zawsze tak mam ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ