ból sutków po owulacji
-
witam kochane jestem tutaj nowa w pazdzierniku poroniłam w 12 tyg teraz staramy sie o dzidziusia ,po owulacji zaczęły mnie boleć sutki i tak sie zastanawiam czy to cos z hormonami ?nie chce sobie wkręcać ciąży bo sie rozczaruje ,miała któraś z Was taką sytuację pozdrawiamtysia30
-
tysia30 wrote:witam kochane jestem tutaj nowa w pazdzierniku poroniłam w 12 tyg teraz staramy sie o dzidziusia ,po owulacji zaczęły mnie boleć sutki i tak sie zastanawiam czy to cos z hormonami ?nie chce sobie wkręcać ciąży bo sie rozczaruje ,miała któraś z Was taką sytuację pozdrawiam
Co niektóre dziewczyny tak mają a ciąży brak.
Zawsze ból występował 5-7 dpo ale piersi nigdy skutków generalnie od strony pachwiny a teraz na odwrót..
Raczej na 90% ciąży brak wydaje mi się że to przez wysoki poziom estradiolu.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
No ja np tak mam. W tym cyklu wyjatkowo mnie nie bolą ale tak to zawsze mniej lub bardziej nia mnie piersi i sutki. Jak byłam młodsza to w drugiej fazie cyklu robił mi sie wielki, o cała miseczkę albo nawet większy biust, mój miał z tego niezła pociechę . Teraz aż tak mi juz nie rosną i aż tak nie bolą2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-