Ból zęba
-
Jestem w 9+2 ciąży. Mam problem z zębem. Ząb został miesiąc temu otwarty wyczyszczony i zostało założone lekarstwo. Nie bolał po tym czasie wstawiłam plombę na laser tydzień temu. Od wczoraj jestem opuchnięta i boli mnie cała kość policzkowa! Boli też mnie też ząb. Dziś mam dentystę, jestem zdecydowana usunąć tego zęba, ale z drugiej strony boje się o dziecko. Co robić?17.06.2022- II
11.10.2022-połówkowe 21t6d 456g chłopczyk 😍😍😍
Termin porodu 16.02.2023r.
11.02.2023- chłopiec 👶 Urodzony siłami natury 3550kg 55cm. Moje szczęście 🥰 -
Lubię pomarańcze wrote:Jestem w 9+2 ciąży. Mam problem z zębem. Ząb został miesiąc temu otwarty wyczyszczony i zostało założone lekarstwo. Nie bolał po tym czasie wstawiłam plombę na laser tydzień temu. Od wczoraj jestem opuchnięta i boli mnie cała kość policzkowa! Boli też mnie też ząb. Dziś mam dentystę, jestem zdecydowana usunąć tego zęba, ale z drugiej strony boje się o dziecko. Co robić?
-
Mała87 wrote:Iść do dentysty i powiedzieć że jesteś w ciąży, on już będzie wiedział jak przeprowadzić wizytę czytałam że znieczulenia są możliwe w ciąży więc spokojnie17.06.2022- II
11.10.2022-połówkowe 21t6d 456g chłopczyk 😍😍😍
Termin porodu 16.02.2023r.
11.02.2023- chłopiec 👶 Urodzony siłami natury 3550kg 55cm. Moje szczęście 🥰 -
Lubię pomarańcze wrote:Akurat moja pani doktor jest poinformowana o mojej ciąży gdyż u dentysty jestem raz na 2 tygodnie. Cholerka wie co się dzieje, nigdy w życiu nie miałam opuchlizny na twarzy a teraz coś takiego. Zawsze się coś przyplacze 😭 wiem że taki stan zapalny nie jest bezpieczny dla dziecka. Wszystko wskazuje na zapalenie okostnej
-