Brazowe plamienia
-
Hej, mam problem z plamieniem po owulacji. test owulacyjny wyszedł pozytywny w sobotę W dzień,wieczorem czulam bol brzucha kłucie więc myślę że to był moment owulacji. O dzidzie staraliśmy się już 2 dni wcześniej jak i wieczorem w dniu owulacji. Jednak od wczoraj tj. Wtorku mam brazowe plamienie. Delikatne takie raczej zabrudzenia no ale są. Myślę że na implantacjie jest za wcześnie, a badania progesteronu i prolaktyna są w normie. Ma ktoś jakiś pomysł co to może być?Niedoczynność tarczycy-letrox50
Tyłozgięcie macicy
Starania od sierpień 2018
25 lat
Krwawienia owulacyjne -
Ja podczas niektórych cykli mam podobnie. Po owulacji 4-5dni krwawienia... Powiedziałam o tym kiedyś lekarzowi to powiedział żeby się nie przejmować. Mam już nowego lekarza zamierzam się na początku grudnia zapytać. Mam miesniaka i podejrzenie polipa. Lepiej sprawdzić. Tyłozgieta daj znać jeśli pójdziesz do lekarza
-
Ja mam tak od ponad roku, wykryto u mnie wtedy cystę, nic groźnego (i by to niby powód plamien). Dostałam lek, który miał uregulować pracę ciałka żółtego. Po cyście nie ma śladu ale plamienia pozostaly... Dodam że moje plamienia potrafią pojawić się ok 2 dni po owulacji i trwać do samego okresu... Dotąd żaden z lekarzy nie ustalił przyczyny krwawień. Wyniki w normie, cyst brak, endometrium też w normie. W moich cyklach starań przeżywam rozczarowanie dwa razy: najpierw gdy po owulacji zaczynam plamić a potem jak przychodzi @...
Starania od 2016 r.
Decyzja o IVF grudzień 2018.
I podejście: kwiecień 2019
30/4 transfer, 8/5 dwie kreski! 10/6 pierwsze USG i jest ❤
Wrzesień 2020- zaczynamy starania o drugie dziecko!
15/1 dwie kreski!!! -