Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie BRĄZOWE PLAMIENIE
Odpowiedz

BRĄZOWE PLAMIENIE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • MaBi Przyjaciółka

Wysłany: 25 maja 2018, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki u mnie brązowe plamienia są zazwyczaj równo przed terminem @ (7 dnia zazwyczaj dostaję @). Lekarz stwierdził ze taki mój urok, bo zazwyczaj w II fazie cyklu biorę duphaston albo luteine.
    12.05 mieliśmy pierwszą IUI. A dziś rano zaczęłam plamic, niedużo tylko trochę zauważyłam na bieliźnie. Więc chyba IUI się nie udała...
    Wiecie co może być powodem tych plamien? Niedomoge lutealna odrzucam bo biorę progesteron.

3887d3bdc2b6cf8293695bbcd36a71e6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaBi wrote:
    Dziewczynki u mnie brązowe plamienia są zazwyczaj równo przed terminem @ (7 dnia zazwyczaj dostaję @). Lekarz stwierdził ze taki mój urok, bo zazwyczaj w II fazie cyklu biorę duphaston albo luteine.
    12.05 mieliśmy pierwszą IUI. A dziś rano zaczęłam plamic, niedużo tylko trochę zauważyłam na bieliźnie. Więc chyba IUI się nie udała...
    Wiecie co może być powodem tych plamien? Niedomoge lutealna odrzucam bo biorę progesteron.

A prolaktyna jaka?

• MaBi Przyjaciółka

Wysłany: 25 maja 2018, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed obciążeniem: 22,7 ng/ml
    Po obciążeniu po godzinie: 170,00 ng/ml

• kubekkawy Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2018, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś dostałam plamienia w nocy i trwa.. Brzuch bardzo boli i już sama nie wiem, czy to @ się rozkreca. Zobaczymy co będzie wieczorem.

To będzie dobry dzień, ale najpierw kawa.
  • MaBi Przyjaciółka

Wysłany: 25 maja 2018, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też niestety :( I teraz tego sporo, tzn wkładka wystarczy, ale jest o wiele więcej niż rano. Po pracy zadzwonię do mojej Pani Doktor, bo chyba pora odstawić Duphaston... Co prawda miałam go brać do pojawienia się @ ale nie wiem czy jest sens. Brzuch pobolewa mnie raz z prawej raz z lewej strony, ale to nie jest ból jak na @.
    Coraz bardziej oswajam się z myślą, że znów się nie udało... Tylko nie wiem jak powiem o tym Mężowi.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ