BRĄZOWE PLAMIENIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki u mnie brązowe plamienia są zazwyczaj równo przed terminem @ (7 dnia zazwyczaj dostaję @). Lekarz stwierdził ze taki mój urok, bo zazwyczaj w II fazie cyklu biorę duphaston albo luteine.
12.05 mieliśmy pierwszą IUI. A dziś rano zaczęłam plamic, niedużo tylko trochę zauważyłam na bieliźnie. Więc chyba IUI się nie udała...
Wiecie co może być powodem tych plamien? Niedomoge lutealna odrzucam bo biorę progesteron. -
nick nieaktualnyMaBi wrote:Dziewczynki u mnie brązowe plamienia są zazwyczaj równo przed terminem @ (7 dnia zazwyczaj dostaję @). Lekarz stwierdził ze taki mój urok, bo zazwyczaj w II fazie cyklu biorę duphaston albo luteine.
12.05 mieliśmy pierwszą IUI. A dziś rano zaczęłam plamic, niedużo tylko trochę zauważyłam na bieliźnie. Więc chyba IUI się nie udała...
Wiecie co może być powodem tych plamien? Niedomoge lutealna odrzucam bo biorę progesteron.
A prolaktyna jaka? -
U mnie też niestety I teraz tego sporo, tzn wkładka wystarczy, ale jest o wiele więcej niż rano. Po pracy zadzwonię do mojej Pani Doktor, bo chyba pora odstawić Duphaston... Co prawda miałam go brać do pojawienia się @ ale nie wiem czy jest sens. Brzuch pobolewa mnie raz z prawej raz z lewej strony, ale to nie jest ból jak na @.
Coraz bardziej oswajam się z myślą, że znów się nie udało... Tylko nie wiem jak powiem o tym Mężowi.
-