X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie BRĄZOWE PLAMIENIE
Odpowiedz

BRĄZOWE PLAMIENIE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • MaBi Przyjaciółka

Wysłany: 25 maja 2018, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki u mnie brązowe plamienia są zazwyczaj równo przed terminem @ (7 dnia zazwyczaj dostaję @). Lekarz stwierdził ze taki mój urok, bo zazwyczaj w II fazie cyklu biorę duphaston albo luteine.
    12.05 mieliśmy pierwszą IUI. A dziś rano zaczęłam plamic, niedużo tylko trochę zauważyłam na bieliźnie. Więc chyba IUI się nie udała...
    Wiecie co może być powodem tych plamien? Niedomoge lutealna odrzucam bo biorę progesteron.

3887d3bdc2b6cf8293695bbcd36a71e6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaBi wrote:
    Dziewczynki u mnie brązowe plamienia są zazwyczaj równo przed terminem @ (7 dnia zazwyczaj dostaję @). Lekarz stwierdził ze taki mój urok, bo zazwyczaj w II fazie cyklu biorę duphaston albo luteine.
    12.05 mieliśmy pierwszą IUI. A dziś rano zaczęłam plamic, niedużo tylko trochę zauważyłam na bieliźnie. Więc chyba IUI się nie udała...
    Wiecie co może być powodem tych plamien? Niedomoge lutealna odrzucam bo biorę progesteron.

A prolaktyna jaka?

• MaBi Przyjaciółka

Wysłany: 25 maja 2018, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed obciążeniem: 22,7 ng/ml
    Po obciążeniu po godzinie: 170,00 ng/ml

• kubekkawy Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2018, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś dostałam plamienia w nocy i trwa.. Brzuch bardzo boli i już sama nie wiem, czy to @ się rozkreca. Zobaczymy co będzie wieczorem.

To będzie dobry dzień, ale najpierw kawa.
  • MaBi Przyjaciółka

Wysłany: 25 maja 2018, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też niestety :( I teraz tego sporo, tzn wkładka wystarczy, ale jest o wiele więcej niż rano. Po pracy zadzwonię do mojej Pani Doktor, bo chyba pora odstawić Duphaston... Co prawda miałam go brać do pojawienia się @ ale nie wiem czy jest sens. Brzuch pobolewa mnie raz z prawej raz z lewej strony, ale to nie jest ból jak na @.
    Coraz bardziej oswajam się z myślą, że znów się nie udało... Tylko nie wiem jak powiem o tym Mężowi.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ