X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie brązowe plamienie 12 dpo?
Odpowiedz

brązowe plamienie 12 dpo?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sachmet1769 Znajoma

Wysłany: 6 czerwca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEj dziewczyny:-) powiedzcie mi co może oznaczac brążowe plamienie.. Ba nawet nie pamienie bo nic na zwenatrz sie nie wydostaje tylko w środku podczas badania szyjki dostrzegłam taki zabarwiony brunatnie śuz, wczoraj wieczorem było troszke krwi. dodam, że zaczeo sie 2 dni przed spodziewaną @ a nigdy wcześniej mi sie to nie zdazyo stąd moje zapytanie o co kaman :-)?

Sachmetka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zalezy. Mnie sie takie zaczelo ostatnio w 10dpo dokladnie tak samo nic na zewnatrz nie bylo a w 15 dpo dostala okres. Tez nigdy wczesniej nie plamilam przed okresem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo @ albo, zagnieżdżenie. Może to też być jakaś choroba.... Nikt na forum ci tego nie powie bo nie jesteśmy lekarzami....

• sachmet1769 Znajoma

Wysłany: 6 czerwca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozumiem, po prostu zastanowiło mnie to bo nigdy wczesniej mi sie to nie zdazylo a staramy się o maluszka. bede czekac w takim razie. dzieki za odpowiedzi

Sachmetka
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapewne wkrótce dopadnie Cię okres. Czasem takie plamienia pojawiają się wskutek niedoboru progesteronu, ale jeśli to jednorazowa sprawa, to bym sie tym nie przejmowała ;)

Jeśli coś Cię dodatkowo swędzi/piecze/inaczej dokucza, to udaj się do lekarza.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dostaniesz okresu trzeba isc sprawdzic na usg, moze byc nadzerka, torbiel, a moze masz taki cykl.Zbadac hormony, a jak nie dostaniesz okresu zrobic bete i wyjdzie czy plusowa.

• sachmet1769 Znajoma

Wysłany: 6 czerwca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziwne, bo juz przeszlo trwalo to tylko okolo 12 godzin ale dzieki za odpowiedzi :-)

Sachmetka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sachmet1769 wrote:
    dziwne, bo juz przeszlo trwalo to tylko okolo 12 godzin ale dzieki za odpowiedzi :-)
    czasami tak jest na implantacje, zagniezdzenie itd.(owulacja moze sie przesuwac,moze byc mniej niz 12 d. po) ale lepiej tam paluchow nie sadzac zeby nie podrazniac, w sumie niedługo sie okaze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 18:07

• sachmet1769 Znajoma

Wysłany: 6 czerwca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokładnie to jutro powinnam dostać @ wiec zobaczymy a paluchów juz pchac nie mam zamiaru :-D tak dla BHP :-))

może zerknela bys na moj wykres i kiedy twoim zdaniem mogłam ją miec?:-)

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 11 lipca 2015, 12:11

Sachmetka
  • Drica78 Koleżanka

Wysłany: 6 lipca 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata jak to die zakonczylo ? Mam podobny klopot
    Przeczytaj moj post

Nie potrafie jeszcze Czytac samej siebie I zwracam się o prosbę ...
    Wczoraj przypadal dzien mojej miesiaczki ... Przy zalatwianiu się spogladalam czy jest @ ! Kiedy podcieralam się zauwazylam blado rozowy sluz ...wlozylam wiec gleboko palca aby sprawdzic czy jest tego wiecej ... I bylo stosunkowo malo ... Po kilku godzinach wydobyla się brazowa wydzielina ... Przy zalatwianiu się nie wyplywala wraz z moczem musialam "zbadac " to wkladajac palucha
    Nie wyglada mi na okres gdyz u mnie okres poprostu zalewa mnie czy to mocno czy slabo ale rano pojawia się Zwykle z zywa krwia... A tu jest tak jak przy ostatnim dniu okresu brazowa brudna Krew ... Dzis obudzilam się rano I myslalsm ze moze łozko jest zalane ale nie ... Badajac się mam tylko brudna Krew
    I jest tego malo na tyle malo ze nie wydostaje się to ze mnie jak przy miesiaczce.... Boje się ze mo nie wyszlo znow ... Lub moze to wlasnie krwawienie implantacyjne ? Czy ktoras tak miala ?
    Boje się x

Ferrari
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sachmet1769 - proszę, korzystaj z opcji edytowania wpisów

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ