brązowe plamienie 12 dpo?
-
HEj dziewczyny:-) powiedzcie mi co może oznaczac brążowe plamienie.. Ba nawet nie pamienie bo nic na zwenatrz sie nie wydostaje tylko w środku podczas badania szyjki dostrzegłam taki zabarwiony brunatnie śuz, wczoraj wieczorem było troszke krwi. dodam, że zaczeo sie 2 dni przed spodziewaną @ a nigdy wcześniej mi sie to nie zdazyo stąd moje zapytanie o co kaman ?Sachmetka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zapewne wkrótce dopadnie Cię okres. Czasem takie plamienia pojawiają się wskutek niedoboru progesteronu, ale jeśli to jednorazowa sprawa, to bym sie tym nie przejmowała
Jeśli coś Cię dodatkowo swędzi/piecze/inaczej dokucza, to udaj się do lekarza.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysachmet1769 wrote:dziwne, bo juz przeszlo trwalo to tylko okolo 12 godzin ale dzieki za odpowiedzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 18:07
-
no dokładnie to jutro powinnam dostać @ wiec zobaczymy a paluchów juz pchac nie mam zamiaru tak dla BHP )
może zerknela bys na moj wykres i kiedy twoim zdaniem mogłam ją miec?Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 11 lipca 2015, 12:11
Sachmetka -
Agata jak to die zakonczylo ? Mam podobny klopot
Przeczytaj moj post
Nie potrafie jeszcze Czytac samej siebie I zwracam się o prosbę ...
Wczoraj przypadal dzien mojej miesiaczki ... Przy zalatwianiu się spogladalam czy jest @ ! Kiedy podcieralam się zauwazylam blado rozowy sluz ...wlozylam wiec gleboko palca aby sprawdzic czy jest tego wiecej ... I bylo stosunkowo malo ... Po kilku godzinach wydobyla się brazowa wydzielina ... Przy zalatwianiu się nie wyplywala wraz z moczem musialam "zbadac " to wkladajac palucha
Nie wyglada mi na okres gdyz u mnie okres poprostu zalewa mnie czy to mocno czy slabo ale rano pojawia się Zwykle z zywa krwia... A tu jest tak jak przy ostatnim dniu okresu brazowa brudna Krew ... Dzis obudzilam się rano I myslalsm ze moze łozko jest zalane ale nie ... Badajac się mam tylko brudna Krew
I jest tego malo na tyle malo ze nie wydostaje się to ze mnie jak przy miesiaczce.... Boje się ze mo nie wyszlo znow ... Lub moze to wlasnie krwawienie implantacyjne ? Czy ktoras tak miala ?
Boje się xFerrari -
nick nieaktualny
-