Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie brazowe plamki
Odpowiedz

brazowe plamki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jastjast Koleżanka

Wysłany: 20 marca 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ,mam pytanko,dzisiaj powinnam dostać miesiaczke ( zwykle jest to rano) zamiast miesiączki mam kilka brązowych kropek na wkładce,wogole nie przypomina to krwi, temp.utrzymuje się ,nie było spadku,co o tym myśleć? Czy miał ktoś podobnie?

• RIP + ? Znajoma

Wysłany: 20 marca 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam dokładnie to samo dzisiaj. Zrobiłam betę wynik 1,2 więc za niski, ale ciotki dalej nie. czekam do jutra, może jutro będzie spadek tempy

It make's me fighter...
  • jastjast Koleżanka

Wysłany: 20 marca 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też czekam do jutra ,w zeszłym miesiącu były też plamki ale w południe już krew a dziś nic małe kropeczki na wkładce,

• RIP + ? Znajoma

Wysłany: 21 marca 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dzisiaj? u mnie bez zmian, tempa w miejscu,nieliczne brązowe plamki w śluzie, brzuch mniej boli, ale czuję że @ blisko. Myślę że jutro przyjdzie :(

It make's me fighter...
  • Catherine Koleżanka

Wysłany: 29 marca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie od 6 dni plamienie, temoka dzis spadla, ale nadal nie ma @

Chwalebny Ojcze, święty Dominiku, który otrzymałeś od Boga tyle pomocy dla tych, którzy polecają się Tobie w obrazie z Soriano , weź także i mnie pod swoją łaskawą opiekę i wyjednaj łaski dla duszy oraz inne dobrodziejstwa, tak mi obecnie potrzebne. Amen.
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robilas test moze? mialas catherine sprawdzane progesteron po owulacji? czasami takie plamienia ciagna sie od ciazy a czasami od niedoboru progesteronu.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    swoją droga są kobietki które miały takie plamienia skąpe(nawet bardzo) i były w ciąży??u mnie też podobnie (wczoraj dosłownie 4 plamki jak główki od szpilki) dziś tez minimalnie, nie wiem co o tym myśleć.

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ