Ciąża?
-
Cześć dziewczyny
Piszę bo myślę i myślę..
Nie byłaby to moja pierwsza ciąża bo mam już córkę, ale..
Kilka dni po "okresie" jesli można to tak nazwać - bo był skąpy i spóźniony 2 dni, zrobiłam test.
Nic nie wyszło, sprawdziłam następnego dnia i była słaba kreska.
Następny test zrobiłam jakoś 2 dni później.Jedna kreska..
Zastanawiam się teraz czy to może być ciąża.Czy kreska po prostu tak wyszła.
Okres mam dostać za 2 dni.W międzyczasie miałam dni kiedy źle się czułam.
Test najwcześniej zrobić mogę jutro...
Nie wiem dlaczego tak o tym myślę.Czuje się jak nastolatka która nie wie nic o ciąży i testach - a tak nie jest.
Może dlatego że chciałabym drugie dziecko i łudzę się że jednak ta druga kreska ma znaczenie...
Jak nie myśleć? Przecież przez to okres też może się spóźnić i wtedy wogóle ześwirujeIluzja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:A ja tak myśle i myślę i jest coś takiego jak beta hcg. Polecam
Wiem o tym.Nie myślałam jeszcze o becie bo to koszt 60zł.Wynik testu był mało wiarygodny dlatego nie chce wydawać pieniędzy niepotrzebnie na badania, tym bardziej że okres bliskoIluzja -
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:poszukaj w innym labolatorium....60 zl za bete to rozbój w bialy dzien... ja place 25
U nas niestety tylko sieć diagnostyk jest więc ceny takie jakie są.W szpitalu podobnie.
Chyba zostaje mi czekać do czwartku i nie wariować A wtedy wybrać się na beteIluzja -
nick nieaktualnytak bedzie najlepiej. staraj sie o tym nie myslec tyle bo tym tez blokujesz @. wiem ze łatwo powiedziec a trudniej zrobic. ja staram sie o dziecko 3 lata i wiem jak bardzo umysł blokuje @. czasem zdarza sie ze jestem na 100% pewna ze ciazy nie ma a test czy bete robię tylko po to żeby odblokować psychikę.
poczekaj kilka dni i powtórz test albo od razu na bete. powodzenia -
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:niestey 3 lata....tak czasem bywa.. zazdroszczę ale pozytywnie tym co tak szybko sie udaje. trzymam kciuki. napisz prosze jak sie wyjasni
Dzisiaj powinnam dostac @ , na razie tylko bialy sluz.
Wczoraj test pokazal jedna kreskeIluzja -
nick nieaktualnyIluzja, myślę, że masz bardzo odpowiedni nick. Ja mam takie marzenie, żeby każda dziewczyna przestała żyć iluzjami przedokresowymi i nie nakręcać się przynajmniej do czasu, aż minie tydzień od spodziewanej @.
ps. tak piszę teraz, a jestem jeszcze przed staraniami, gdyż dopiero co poroniłam. Mam nadzieję, że takie podejście utrzymam, jak zacznę starania. Tzn. nawet nie chcę tego nazywać staraniami. Będziemy się bzykać i jużWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 11:16
lauda. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iluzja00 wrote:Podziwiam Cie, 3 lata..straszne.
Z córką udało nam się za pierwszym razem.Teraz niby nie staramy się, ale byłabym przeszczęśliwa.
Jutro zrobię test..zobaczymy.
Dziękuje za rady -
U mnie sprawa wygląda tak... W zeszłym miesiącu poronilam w 5 tc... ale nie poddaliśmy sie i dalej próbujemy w 35dc temperatura w granicy 37C szyjka średniowysoka ale zamknieta i nie jest twarda. Śluz mleczno wodnisty boje się testować nie chce się rozczarowac. Zastanawiam sie czy to nie sa jakies zawirowania hormonalne po utracie naszej fasolkiMonia
-