Cień cienia?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala_wawa wrote:https://zapodaj.net/a152a9f8dd613.jpg.html
Dziewczyny powiedzcie proszę czy coś widać???na żywo ciut lepiej widac widać ale sama nie wiem.test z porannego m.... wyszedł cien cienia itd. Po wyschnięciu trochę jakby wyrazniejszy ale nie jestem pewna .miałam kilka tych testów tej samej firmy i nic nawet po czasie nie wychodziło (sprawdzałam z ciekawości czy są wiarygodne)będę wdzięczna za opinie
Dokładnie jak w temacie wątku - cień cienia -
nick nieaktualnynadzieja73 wrote:Ten cykl mam wyjątkowo ubogi w objawy.A dodatkowo pogarsza fakt że moje libido jest równe zeru ,a wręcz jestem wrogo nastawiona na te przyjemności
Ja miałam podobnie, do momentu jak zaczęła się stymulacja clo+ pregnyl+ dupek. Wtedy chciało mi się cały czas -
nick nieaktualnymimi041 wrote:Ja miałam podobnie, do momentu jak zaczęła się stymulacja clo+ pregnyl+ dupek. Wtedy chciało mi się cały czas
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alusiek84 zapraszam na BBF na watek " CZERWCOWE SZCZESCIA 2018"
-
Cześć, dziewczyny poratujcie. w piatek (06/10/17) robiłam test i ku mojemu zdziwieniu byla druga blada kreseczka, był to 10 dzien po ovu. Do testu skłoniły mnie kilkudniowe dolegliwosc takie jak mdlosci, ból piersi, ból w pachwinach i podbrzuszu a nigdy tak nie miałam. Test pokazałam mężowi i on tez widzial dwie kreski a dzisiaj jak powtorzylam test to nie było juz drugiej kreseczki były to dwa różne testy. Temp nie mierze bo różnie wstaje (taka praca) czy mamy jeszcze szanse na dzidzie?? Co o tym myslicie??Słabe Amh, wysokie FSH, HSG-jajowody drożne, badanie nasienia bardzo dobre
-