Cień cienia?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlusiek84 wrote:Mam cala liste objawow ale w poprzednim cyklu tez mialam a nic z tego nie wyszlo... dlatego staram sie nie nakrecac.
Choc powiem ze w poprzednim cyklu testy wychodzily bardzo negatywne -
nadzieja73 wrote:U mnie 10 dpo i bieluteńko na teście .Jutro powinna u Ciebie kreseczka sciemnieć ❤
u mnie tak samo, myślisz że jeszcze się coś zmieni?Starania od 10.2017
I IUI luty 2020- cp
II IUI kwiecień 2020- bhcg 0
III IUI maj 2020- bhcg 0
In vitro:
punkcja grudzień 2020 IMSI+ fertile chip: 5 blastocyst i 4 oocyty, hiperstymulacja
I transfer ❄️ 4AA 25.01.21- cb
II transfer ❄️ 3AA 01.03.21- 6t4d 💔
III transfer ❄️ 3AA 14.06.21- bhcg 0
IV transfer ❄️❄️ 2/3BB 23.08.21 (scratching endometrium, intralipid, neoparin, encorton)
9 dpt bhcg- 72
11 dpt bhcg-194
14 dpt malutki pęcherzyk
35 dpt jest serduszko i 1.42 cm maleństwa 😍
10 tydzień 3.3 cm
13 tydzień 7.19 cm dziewczynka? 🤭
16 tydzień harmony- zdrowa córeczka 🥰
11.05.2022- nasz cud Igunia już jest z nami 😍 -
nick nieaktualny
-
Ja mysle dziewczyny ze duzo sie moze zmienic chocby z tego powodu ze ja jestem 11 dpo (mysle ze ovf mi zle wyznaczyl owulacje) a kreseczka jest taka ledwie widoczna... jak bym zrobila wczoraj pewnie nic kompletnie nie byloby widac. Ale kazda z nas jest inna, inaczej nam beta narasta wiec powiem tak, dopoki @ nie ma-jest nadzieja
Sonia94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nadzieja73 wrote:Ten cykl mam wyjątkowo ubogi w objawy.A dodatkowo pogarsza fakt że moje libido jest równe zeru ,a wręcz jestem wrogo nastawiona na te przyjemności
To ze masz malo objawow zdecydowanie nie swiadczy ze nie moglabys byc w ciazy. Uda sie nam w koncu, trzeba tylko w to wierzyc... a dlugo sie juz staracie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://zapodaj.net/a152a9f8dd613.jpg.html
Dziewczyny powiedzcie proszę czy coś widać???na żywo ciut lepiej widac widać ale sama nie wiem.test z porannego m.... wyszedł cien cienia itd. Po wyschnięciu trochę jakby wyrazniejszy ale nie jestem pewna .miałam kilka tych testów tej samej firmy i nic nawet po czasie nie wychodziło (sprawdzałam z ciekawości czy są wiarygodne)będę wdzięczna za opinie