cień cienia - czerwcowy test
-
WIADOMOŚĆ
-
kubekkawy wrote:a który masz dpo?
wow, ale super beta! -
Kolorowaola wrote:U mnie cień był tak samo widoczny albo i mniej. Beta wyszła pozytywna czekam na wizytę u ginekolog
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 21:12
-
CatChili wrote:Podbrzusze mnie boli, nie wiem z jakiego powodu. Nerwy, okres albo ciąża. Czekam na środę, a jednocześnie jej nie chcę. Może wolę żyć nadzieją...
-
agapat wrote:trzymam kciuki !! , ja dzisiaj zrobiła betę druga i jest 312,7 wiec rośnie 2 lipca gin1 cs
-
CatChili wrote:Piękna beta! Brzuch boli cały czas, trochę jak na @, może bardziej ciągnie? No i sikam co chwila, choć mało piję. Siedzę do jutra na chorobowym i już świruję coraz bardziej. Szyjka rozpulchniona, wysoko, raczej zamknięta, tak było wczoraj. Dzisiaj nie badałam.
-
agapat wrote:no ja mam takie same objawy!! plus jeszcze mega zmęczenie, właśnie się położyłam do łóżka aaa noi temperatura 37,4. jutro rano testujesz ??1 cs
-
CatChili wrote:Zmęczenie też, dzisiaj spałam po południu prawie 2 godziny, a przecież nawet nie byłam w pracy, więc nie miałam gdzie się zmęczyć. I ostatnio jak jadę z mężem nawet do sklepu, to kimam w aucie w czasie 15-minutowej drogi, hahaha. Rano testuję, planuję wcześniej wstać, bo jak będą złe wiadomości, to chociaż będę miała czas się wyryczeć przed pracą...
-
CatChili wrote:Dwa płytkowe białe, jeden strumieniowy z cieniem cienia. Poszłam załamana na betę, a wyniki po dwóch dniach.
-
CatChili wrote:Dwa dni. Próbowałam strzelić fotę tego cienia, ale mój telefon za bardzo przekłamuje i prawie nic nie widać. Kurdę, chyba kupię dziś taki sam i rano nasikam.
-
Cześć dziewczyny! Czy możecie spojrzeć na mój dzisiejszy test? Czy Wy coś na nim widzicie czy ja mam zwidy?
https://naforum.zapodaj.net/52d4e32b2954.jpg.html15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
*KasiaS* wrote:Cześć dziewczyny! Czy możecie spojrzeć na mój dzisiejszy test? Czy Wy coś na nim widzicie czy ja mam zwidy?
https://naforum.zapodaj.net/52d4e32b2954.jpg.html -
Jestem 2 dni po terminie @. W środę robiłam test i był napewno negatywny, ten dzisiejszy właśnie mam wątpliwości. Kreska pojawiła się praktycznie od razu, ale ciężko ją było uchwycić na zdjęciu. To jest nordtest. Też pomyślałam, że może być wadliwy. kupiłam test z innej firmy, jutro rano zrobię i będzie mam nadzieję wszystko jasne15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams