cień cienia - czerwcowy test
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Dam znać jutro15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
W sumie to nic się dzisiaj nie dowiedziałam, zrobiłam test ale nawet kontrolna mi się nie pojawiła. Mam chyba pecha do testów. . Ehh nie pozostaje mi nic innego jak poczekać do poniedziałku i zatestować jeszcze raz No chyba, że @ wcześniej do mnie zawita15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Witajcie moje drogie. Bardzo proszę o radę. Otóż już trzeci dzień testuje i wieczorem za każdym razem wychodzi blada druga kreska. Natomiast robiłam dwa innej firmy testy w ciągu dnia i z rana i jeden tej sam co wieczorem i wyszły negatywnie. Jaki może być powód że wieczorem wychodzi blada kreska po 2
-3 minutach a rano nie może ktoś miał podobnie.histero i laparo- przegroda częściowo wycieta
Jajowody drozne pcos 4 lata starań minęły i nic -
lucia001 wrote:Witajcie moje drogie. Bardzo proszę o radę. Otóż już trzeci dzień testuje i wieczorem za każdym razem wychodzi blada druga kreska. Natomiast robiłam dwa innej firmy testy w ciągu dnia i z rana i jeden tej sam co wieczorem i wyszły negatywnie. Jaki może być powód że wieczorem wychodzi blada kreska po 2
-3 minutach a rano nie może ktoś miał podobnie. -
Cześć, staramy się o dziecko 5 miesięcy.
Mam pytanie, co oznacza taki wynik testu (identyczny wynik codziennie od 3 dni). Jestem obecnie dzień przed miesiączką. Już tyle razy czułam, że to to, że już chyba mam omamy.
https://zapodaj.net/589c12e7183d8.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 06:43
Mimbla -
nick nieaktualny
-
Dzięki, mam nadzieję, że wszystko się utrzyma, jeśli to prawda. Na testach z Pepino też mam takiego bladziocha, a zwiastunów jutrzejszej miesiączki nie czuję, za to zaczyna mnie mdlić i bolą mnie piersi.
Według obliczeń i samopoczucia jak przy pierwszej ciąży (identyczne objawy implantacji) odbyła się ona w środę, 4 dni temu stąd biorę poprawkę, że stężenie może być jeszcze niewielkie.
Albo już ja mam jakiś umysłowy odlot.Mimbla -
Mimbla13 wrote:Cześć, staramy się o dziecko 5 miesięcy.
Mam pytanie, co oznacza taki wynik testu (identyczny wynik codziennie od 3 dni). Jestem obecnie dzień przed miesiączką. Już tyle razy czułam, że to to, że już chyba mam omamy.
https://zapodaj.net/589c12e7183d8.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 09:48
-