Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2023, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    No bardzo ładny 😊 Owulacja była napewno 😊
    Bałam się bardzo 🥺

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2023, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Bałam się bardzo 🥺
    Będzie dobrze, nie stresuj się na zapas kochana ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2023, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Będzie dobrze, nie stresuj się na zapas kochana ❤️
    A Ty jak się czujesz ? Owulacja była? 😘

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2023, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    A Ty jak się czujesz ? Owulacja była? 😘
    Nie robiłam testów dzisiaj więc nie mam pojęcia 🙈 a wizyta u ginekologa w przyszłym tygodniu bo w tym nie mogłam bo w pracy problemy robią. Ale zrobię progesteron w poniedziałek to zobaczymy po wyniku ❤️ a czuje się dobrze chociaż straszne biegunki mam i mdłości i bałam się nawet że dzisiaj do pracy nie dojadę ale jakoś dałam radę chociaż męczyłam się w pracy

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2023, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zrobiłam test owulacyjny i druga kreska tak blada że trzeba sie mocno przyjrzeć więc albo do owu nie doszło albo była ale przegapiłam pik na teście 😁 nie będę się teraz stresować

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2023, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Właśnie zrobiłam test owulacyjny i druga kreska tak blada że trzeba sie mocno przyjrzeć więc albo do owu nie doszło albo była ale przegapiłam pik na teście 😁 nie będę się teraz stresować
    Najlepiej się nie stresuj , albo coś się dzieje tam po waszych uniesieniach 😜🤫

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2023, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Najlepiej się nie stresuj , albo coś się dzieje tam po waszych uniesieniach 😜🤫
    Ha ha fakt,poszaleliśmy ale przed wyjazdem trzeba było 😁🙈

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Ha ha fakt,poszaleliśmy ale przed wyjazdem trzeba było 😁🙈
    No nieraz te wyjazdy działają na dobre 🤫

Boże ja miałam dziś tak ciężka noc .. wstałam o 2:30 i nie mogłam zasnąć chyba do 5 😳 przez to pewnie temperatura mi się podniosła , chociaż cała noc czułam ze takie chłodniejsze miejsca na łóżku sprawiają mi ulgę

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:

Boże ja miałam dziś tak ciężka noc .. wstałam o 2:30 i nie mogłam zasnąć chyba do 5 😳 przez to pewnie temperatura mi się podniosła , chociaż cała noc czułam ze takie chłodniejsze miejsca na łóżku sprawiają mi ulgę
    No jak zaburzony sen jest to i temperatura może szaleć.
    Ja ostatnio to jestem tak senna że zasypiam o 19 i śpię do 4:30 do budzika. Wczoraj wyjątkowo poszłam spać po 22 bo rozmawiałam przez telefon z chłopem.
    Od 22 sierpnia mam pobyt na kilka dni w szpitalu na dermatologii i nie mogę się doczekać bo będę miała z głowy może w końcu swoją wysypkę niewiadomego pochodzenia bo alergie już wykluczyli a przy okazji odpocznę trochę i będę spać do woli 😂

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:

To masz tak jak mój synek ostatnio dwa dni z rzędu budził się o 2 i nie spał do 5 🙈

preg.png
    age.png
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    To masz tak jak mój synek ostatnio dwa dni z rzędu budził się o 2 i nie spał do 5 🙈
    No mnie dziś mąż wybudził bo coś go ramie bolało bardzo ale podobno teraz dużo osób ma problem ze snem nie wiem co jest 😚
    Aczkolwiek mam nadzieje ze to 10 dpo i wzrost tempki o 0,2 stopnia to wróży coś dobrego 🥹

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    No mnie dziś mąż wybudził bo coś go ramie bolało bardzo ale podobno teraz dużo osób ma problem ze snem nie wiem co jest 😚
    Aczkolwiek mam nadzieje ze to 10 dpo i wzrost tempki o 0,2 stopnia to wróży coś dobrego 🥹
    No może to być coś dobrego😊 jest nadzieja😊

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie będę miała przez najbliższy okres dawkę codziennego stresu. Byłam na rozmowie u przełożonej i się dowiedziałam że mi umowy nie przedłużą bo nie mogą sobie pozwolić na pracownika który musi czasem przyjść później lub wyjść wcześniej bo ma lekarza. W dodatku od własnej matki usłyszałam że straciłam robotę na własne życzenie bo mi się dziecka zachciało i że mogłam z tego zrezygnować bo najwyżej by u mnie nie było nigdy dziecka i tyle. Wracam do domu zalana łzami bo wiem że do 31 sierpnia mam tylko umowę a później rób sobie co chcesz. W dodatku nie mam wsparcia nikogo bliskiego prócz partnera.
    Jak wszystko dotyczyło starań mojego brata to był płacz i lament co miesiąc że się nie udało a jak chodzi o mnie to słyszę że mi to niepotrzebne....😭

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    A ja właśnie będę miała przez najbliższy okres dawkę codziennego stresu. Byłam na rozmowie u przełożonej i się dowiedziałam że mi umowy nie przedłużą bo nie mogą sobie pozwolić na pracownika który musi czasem przyjść później lub wyjść wcześniej bo ma lekarza. W dodatku od własnej matki usłyszałam że straciłam robotę na własne życzenie bo mi się dziecka zachciało i że mogłam z tego zrezygnować bo najwyżej by u mnie nie było nigdy dziecka i tyle. Wracam do domu zalana łzami bo wiem że do 31 sierpnia mam tylko umowę a później rób sobie co chcesz. W dodatku nie mam wsparcia nikogo bliskiego prócz partnera.
    Jak wszystko dotyczyło starań mojego brata to był płacz i lament co miesiąc że się nie udało a jak chodzi o mnie to słyszę że mi to niepotrzebne....😭
    Praca się nie przejmuj, nawet uważam że to na dobre ci wyszło bo przez ten stres i atmosferę w pracy byś mogła się tylko rozchorować. Nie ta praca to inna. Na pewno niedługo coś się znajdzie😊
    Bardzo przykro że takie coś usłyszałas od mamy bo to jest osoba od której zawsze się czeka na słowa wsparcia i rozumiem jak musiało cię to zaboleć.
    Ale pamiętaj że tu masz zawsze wsparcie i jestem pewna że jeszcze wszystko się uda, będziesz miała super prace a twoje starania się opłaca i doczekasz się swojego małego skarbu🥰

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Praca się nie przejmuj, nawet uważam że to na dobre ci wyszło bo przez ten stres i atmosferę w pracy byś mogła się tylko rozchorować. Nie ta praca to inna. Na pewno niedługo coś się znajdzie😊
    Bardzo przykro że takie coś usłyszałas od mamy bo to jest osoba od której zawsze się czeka na słowa wsparcia i rozumiem jak musiało cię to zaboleć.
    Ale pamiętaj że tu masz zawsze wsparcie i jestem pewna że jeszcze wszystko się uda, będziesz miała super prace a twoje starania się opłaca i doczekasz się swojego małego skarbu🥰
    Przykre jest właśnie tylko to,że wsparcie mam w osobach z forum a nie mam go wśród bliskich mi osób. Ale mam nadzieję że wszystko się jakoś ułoży. Dzisiejszego dnia mam już dosyć

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Przykre jest właśnie tylko to,że wsparcie mam w osobach z forum a nie mam go wśród bliskich mi osób. Ale mam nadzieję że wszystko się jakoś ułoży. Dzisiejszego dnia mam już dosyć
    Kochana.. ja tez nie mam wsparcia w najbliższej rodzinie .. dlatego odcielam kontakt .. mam tylko męża i synka , mąż w delegacji mieszkam u teściów .. wiecie jak jest 🙁

Dlatego kochana nie martw się niczym , pamiętaj ze masz nas jak ci złe to wystarczy słowo i każda z nas rusza na ratunek a jesteśmy z różnych części polski

Praca to naprawdę się nie przejmuj, będziesz o tyle zdrowsza , a zawsze możesz znaleźć coś bardziej odpowiedniego dla Twojego etapu życia
    Wiec głowa do gory laleczko ! 🥰

Joan31, Agata98 lubią tę wiadomość

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Kochana.. ja tez nie mam wsparcia w najbliższej rodzinie .. dlatego odcielam kontakt .. mam tylko męża i synka , mąż w delegacji mieszkam u teściów .. wiecie jak jest 🙁

Dlatego kochana nie martw się niczym , pamiętaj ze masz nas jak ci złe to wystarczy słowo i każda z nas rusza na ratunek a jesteśmy z różnych części polski

Praca to naprawdę się nie przejmuj, będziesz o tyle zdrowsza , a zawsze możesz znaleźć coś bardziej odpowiedniego dla Twojego etapu życia
    Wiec głowa do gory laleczko ! 🥰
    Staram się pozytywnie myśleć ale wiadomo jak pomyślę o tym że jednak pieniądze potrzebne bo leczenie, codzienne życie to słabo się robi a wiadomo jak to z jedną pensją jest

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Marrt Nowa

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Zrobiłam rano test ciążowy i mam wrażenie że jest na nim bardzo blada druga kreska. Brałam zastrzyk ovitrelle 28.07 i kochaliśmy się z mężem według zaleceń Pani ginekolog. Czy taka blada kreska może coś oznacza ?

https://zapodaj.net/plik-AVQtlrrOlx
    https://zapodaj.net/plik-Rub7ZdVyVB

Mart95@
  • Nowa_Ola Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marrt wrote:
    Cześć dziewczyny,

Zrobiłam rano test ciążowy i mam wrażenie że jest na nim bardzo blada druga kreska. Brałam zastrzyk ovitrelle 28.07 i kochaliśmy się z mężem według zaleceń Pani ginekolog. Czy taka blada kreska może coś oznacza ?

https://zapodaj.net/plik-AVQtlrrOlx
    https://zapodaj.net/plik-Rub7ZdVyVB

Cześć, to ładna, różowa kreska :) 14 dni po zastrzyku już nie powinnaś takiej mieć. Najlepiej by było, gdybyś udała się na betę z krwi, będziesz mieć czarno na białym :)

Marrt, Joan31 lubią tę wiadomość

👩‍❤️‍👨🐈🐈‍⬛🐕

05.2023 - 💔
    07.2023 - 💔
    06.2024 - 🩵
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Staram się pozytywnie myśleć ale wiadomo jak pomyślę o tym że jednak pieniądze potrzebne bo leczenie, codzienne życie to słabo się robi a wiadomo jak to z jedną pensją jest
    Jejku wiem doskonale rozumiem, chciałabym jakoś pomoc ale nie mam pomysłu 😩

‹‹ 148 149 150 151 152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ