X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2023, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    No bardzo ładny 😊 Owulacja była napewno 😊
    Bałam się bardzo 🥺

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2023, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Bałam się bardzo 🥺
    Będzie dobrze, nie stresuj się na zapas kochana ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2023, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Będzie dobrze, nie stresuj się na zapas kochana ❤️
    A Ty jak się czujesz ? Owulacja była? 😘

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2023, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    A Ty jak się czujesz ? Owulacja była? 😘
    Nie robiłam testów dzisiaj więc nie mam pojęcia 🙈 a wizyta u ginekologa w przyszłym tygodniu bo w tym nie mogłam bo w pracy problemy robią. Ale zrobię progesteron w poniedziałek to zobaczymy po wyniku ❤️ a czuje się dobrze chociaż straszne biegunki mam i mdłości i bałam się nawet że dzisiaj do pracy nie dojadę ale jakoś dałam radę chociaż męczyłam się w pracy

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2023, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zrobiłam test owulacyjny i druga kreska tak blada że trzeba sie mocno przyjrzeć więc albo do owu nie doszło albo była ale przegapiłam pik na teście 😁 nie będę się teraz stresować

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2023, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Właśnie zrobiłam test owulacyjny i druga kreska tak blada że trzeba sie mocno przyjrzeć więc albo do owu nie doszło albo była ale przegapiłam pik na teście 😁 nie będę się teraz stresować
    Najlepiej się nie stresuj , albo coś się dzieje tam po waszych uniesieniach 😜🤫

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2023, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Najlepiej się nie stresuj , albo coś się dzieje tam po waszych uniesieniach 😜🤫
    Ha ha fakt,poszaleliśmy ale przed wyjazdem trzeba było 😁🙈

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Ha ha fakt,poszaleliśmy ale przed wyjazdem trzeba było 😁🙈
    No nieraz te wyjazdy działają na dobre 🤫

Boże ja miałam dziś tak ciężka noc .. wstałam o 2:30 i nie mogłam zasnąć chyba do 5 😳 przez to pewnie temperatura mi się podniosła , chociaż cała noc czułam ze takie chłodniejsze miejsca na łóżku sprawiają mi ulgę

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:

Boże ja miałam dziś tak ciężka noc .. wstałam o 2:30 i nie mogłam zasnąć chyba do 5 😳 przez to pewnie temperatura mi się podniosła , chociaż cała noc czułam ze takie chłodniejsze miejsca na łóżku sprawiają mi ulgę
    No jak zaburzony sen jest to i temperatura może szaleć.
    Ja ostatnio to jestem tak senna że zasypiam o 19 i śpię do 4:30 do budzika. Wczoraj wyjątkowo poszłam spać po 22 bo rozmawiałam przez telefon z chłopem.
    Od 22 sierpnia mam pobyt na kilka dni w szpitalu na dermatologii i nie mogę się doczekać bo będę miała z głowy może w końcu swoją wysypkę niewiadomego pochodzenia bo alergie już wykluczyli a przy okazji odpocznę trochę i będę spać do woli 😂

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:

To masz tak jak mój synek ostatnio dwa dni z rzędu budził się o 2 i nie spał do 5 🙈

preg.png
    age.png
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    To masz tak jak mój synek ostatnio dwa dni z rzędu budził się o 2 i nie spał do 5 🙈
    No mnie dziś mąż wybudził bo coś go ramie bolało bardzo ale podobno teraz dużo osób ma problem ze snem nie wiem co jest 😚
    Aczkolwiek mam nadzieje ze to 10 dpo i wzrost tempki o 0,2 stopnia to wróży coś dobrego 🥹

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    No mnie dziś mąż wybudził bo coś go ramie bolało bardzo ale podobno teraz dużo osób ma problem ze snem nie wiem co jest 😚
    Aczkolwiek mam nadzieje ze to 10 dpo i wzrost tempki o 0,2 stopnia to wróży coś dobrego 🥹
    No może to być coś dobrego😊 jest nadzieja😊

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie będę miała przez najbliższy okres dawkę codziennego stresu. Byłam na rozmowie u przełożonej i się dowiedziałam że mi umowy nie przedłużą bo nie mogą sobie pozwolić na pracownika który musi czasem przyjść później lub wyjść wcześniej bo ma lekarza. W dodatku od własnej matki usłyszałam że straciłam robotę na własne życzenie bo mi się dziecka zachciało i że mogłam z tego zrezygnować bo najwyżej by u mnie nie było nigdy dziecka i tyle. Wracam do domu zalana łzami bo wiem że do 31 sierpnia mam tylko umowę a później rób sobie co chcesz. W dodatku nie mam wsparcia nikogo bliskiego prócz partnera.
    Jak wszystko dotyczyło starań mojego brata to był płacz i lament co miesiąc że się nie udało a jak chodzi o mnie to słyszę że mi to niepotrzebne....😭

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    A ja właśnie będę miała przez najbliższy okres dawkę codziennego stresu. Byłam na rozmowie u przełożonej i się dowiedziałam że mi umowy nie przedłużą bo nie mogą sobie pozwolić na pracownika który musi czasem przyjść później lub wyjść wcześniej bo ma lekarza. W dodatku od własnej matki usłyszałam że straciłam robotę na własne życzenie bo mi się dziecka zachciało i że mogłam z tego zrezygnować bo najwyżej by u mnie nie było nigdy dziecka i tyle. Wracam do domu zalana łzami bo wiem że do 31 sierpnia mam tylko umowę a później rób sobie co chcesz. W dodatku nie mam wsparcia nikogo bliskiego prócz partnera.
    Jak wszystko dotyczyło starań mojego brata to był płacz i lament co miesiąc że się nie udało a jak chodzi o mnie to słyszę że mi to niepotrzebne....😭
    Praca się nie przejmuj, nawet uważam że to na dobre ci wyszło bo przez ten stres i atmosferę w pracy byś mogła się tylko rozchorować. Nie ta praca to inna. Na pewno niedługo coś się znajdzie😊
    Bardzo przykro że takie coś usłyszałas od mamy bo to jest osoba od której zawsze się czeka na słowa wsparcia i rozumiem jak musiało cię to zaboleć.
    Ale pamiętaj że tu masz zawsze wsparcie i jestem pewna że jeszcze wszystko się uda, będziesz miała super prace a twoje starania się opłaca i doczekasz się swojego małego skarbu🥰

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Praca się nie przejmuj, nawet uważam że to na dobre ci wyszło bo przez ten stres i atmosferę w pracy byś mogła się tylko rozchorować. Nie ta praca to inna. Na pewno niedługo coś się znajdzie😊
    Bardzo przykro że takie coś usłyszałas od mamy bo to jest osoba od której zawsze się czeka na słowa wsparcia i rozumiem jak musiało cię to zaboleć.
    Ale pamiętaj że tu masz zawsze wsparcie i jestem pewna że jeszcze wszystko się uda, będziesz miała super prace a twoje starania się opłaca i doczekasz się swojego małego skarbu🥰
    Przykre jest właśnie tylko to,że wsparcie mam w osobach z forum a nie mam go wśród bliskich mi osób. Ale mam nadzieję że wszystko się jakoś ułoży. Dzisiejszego dnia mam już dosyć

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Przykre jest właśnie tylko to,że wsparcie mam w osobach z forum a nie mam go wśród bliskich mi osób. Ale mam nadzieję że wszystko się jakoś ułoży. Dzisiejszego dnia mam już dosyć
    Kochana.. ja tez nie mam wsparcia w najbliższej rodzinie .. dlatego odcielam kontakt .. mam tylko męża i synka , mąż w delegacji mieszkam u teściów .. wiecie jak jest 🙁

Dlatego kochana nie martw się niczym , pamiętaj ze masz nas jak ci złe to wystarczy słowo i każda z nas rusza na ratunek a jesteśmy z różnych części polski

Praca to naprawdę się nie przejmuj, będziesz o tyle zdrowsza , a zawsze możesz znaleźć coś bardziej odpowiedniego dla Twojego etapu życia
    Wiec głowa do gory laleczko ! 🥰

Joan31, Agata98 lubią tę wiadomość

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Kochana.. ja tez nie mam wsparcia w najbliższej rodzinie .. dlatego odcielam kontakt .. mam tylko męża i synka , mąż w delegacji mieszkam u teściów .. wiecie jak jest 🙁

Dlatego kochana nie martw się niczym , pamiętaj ze masz nas jak ci złe to wystarczy słowo i każda z nas rusza na ratunek a jesteśmy z różnych części polski

Praca to naprawdę się nie przejmuj, będziesz o tyle zdrowsza , a zawsze możesz znaleźć coś bardziej odpowiedniego dla Twojego etapu życia
    Wiec głowa do gory laleczko ! 🥰
    Staram się pozytywnie myśleć ale wiadomo jak pomyślę o tym że jednak pieniądze potrzebne bo leczenie, codzienne życie to słabo się robi a wiadomo jak to z jedną pensją jest

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Marrt Nowa

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Zrobiłam rano test ciążowy i mam wrażenie że jest na nim bardzo blada druga kreska. Brałam zastrzyk ovitrelle 28.07 i kochaliśmy się z mężem według zaleceń Pani ginekolog. Czy taka blada kreska może coś oznacza ?

https://zapodaj.net/plik-AVQtlrrOlx
    https://zapodaj.net/plik-Rub7ZdVyVB

Mart95@
  • Nowa_Ola Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marrt wrote:
    Cześć dziewczyny,

Zrobiłam rano test ciążowy i mam wrażenie że jest na nim bardzo blada druga kreska. Brałam zastrzyk ovitrelle 28.07 i kochaliśmy się z mężem według zaleceń Pani ginekolog. Czy taka blada kreska może coś oznacza ?

https://zapodaj.net/plik-AVQtlrrOlx
    https://zapodaj.net/plik-Rub7ZdVyVB

Cześć, to ładna, różowa kreska :) 14 dni po zastrzyku już nie powinnaś takiej mieć. Najlepiej by było, gdybyś udała się na betę z krwi, będziesz mieć czarno na białym :)

Marrt, Joan31 lubią tę wiadomość

👩‍❤️‍👨🐈🐈‍⬛🐕

05.2023 - 💔
    07.2023 - 💔
    06.2024 - 🩵
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Staram się pozytywnie myśleć ale wiadomo jak pomyślę o tym że jednak pieniądze potrzebne bo leczenie, codzienne życie to słabo się robi a wiadomo jak to z jedną pensją jest
    Jejku wiem doskonale rozumiem, chciałabym jakoś pomoc ale nie mam pomysłu 😩

‹‹ 148 149 150 151 152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ