Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Evvee27 wrote:Bałam się bardzo 🥺Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Evvee27 wrote:A Ty jak się czujesz ? Owulacja była? 😘Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Właśnie zrobiłam test owulacyjny i druga kreska tak blada że trzeba sie mocno przyjrzeć więc albo do owu nie doszło albo była ale przegapiłam pik na teście 😁 nie będę się teraz stresowaćOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Właśnie zrobiłam test owulacyjny i druga kreska tak blada że trzeba sie mocno przyjrzeć więc albo do owu nie doszło albo była ale przegapiłam pik na teście 😁 nie będę się teraz stresować
-
Evvee27 wrote:Najlepiej się nie stresuj , albo coś się dzieje tam po waszych uniesieniach 😜🤫Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Ha ha fakt,poszaleliśmy ale przed wyjazdem trzeba było 😁🙈
Boże ja miałam dziś tak ciężka noc .. wstałam o 2:30 i nie mogłam zasnąć chyba do 5 😳 przez to pewnie temperatura mi się podniosła , chociaż cała noc czułam ze takie chłodniejsze miejsca na łóżku sprawiają mi ulgę -
Evvee27 wrote:No nieraz te wyjazdy działają na dobre 🤫
Boże ja miałam dziś tak ciężka noc .. wstałam o 2:30 i nie mogłam zasnąć chyba do 5 😳 przez to pewnie temperatura mi się podniosła , chociaż cała noc czułam ze takie chłodniejsze miejsca na łóżku sprawiają mi ulgę
Ja ostatnio to jestem tak senna że zasypiam o 19 i śpię do 4:30 do budzika. Wczoraj wyjątkowo poszłam spać po 22 bo rozmawiałam przez telefon z chłopem.
Od 22 sierpnia mam pobyt na kilka dni w szpitalu na dermatologii i nie mogę się doczekać bo będę miała z głowy może w końcu swoją wysypkę niewiadomego pochodzenia bo alergie już wykluczyli a przy okazji odpocznę trochę i będę spać do woli 😂Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Evvee27 wrote:No nieraz te wyjazdy działają na dobre 🤫
Boże ja miałam dziś tak ciężka noc .. wstałam o 2:30 i nie mogłam zasnąć chyba do 5 😳 przez to pewnie temperatura mi się podniosła , chociaż cała noc czułam ze takie chłodniejsze miejsca na łóżku sprawiają mi ulgę -
Joan31 wrote:To masz tak jak mój synek ostatnio dwa dni z rzędu budził się o 2 i nie spał do 5 🙈
Aczkolwiek mam nadzieje ze to 10 dpo i wzrost tempki o 0,2 stopnia to wróży coś dobrego 🥹 -
Evvee27 wrote:No mnie dziś mąż wybudził bo coś go ramie bolało bardzo ale podobno teraz dużo osób ma problem ze snem nie wiem co jest 😚
Aczkolwiek mam nadzieje ze to 10 dpo i wzrost tempki o 0,2 stopnia to wróży coś dobrego 🥹 -
A ja właśnie będę miała przez najbliższy okres dawkę codziennego stresu. Byłam na rozmowie u przełożonej i się dowiedziałam że mi umowy nie przedłużą bo nie mogą sobie pozwolić na pracownika który musi czasem przyjść później lub wyjść wcześniej bo ma lekarza. W dodatku od własnej matki usłyszałam że straciłam robotę na własne życzenie bo mi się dziecka zachciało i że mogłam z tego zrezygnować bo najwyżej by u mnie nie było nigdy dziecka i tyle. Wracam do domu zalana łzami bo wiem że do 31 sierpnia mam tylko umowę a później rób sobie co chcesz. W dodatku nie mam wsparcia nikogo bliskiego prócz partnera.
Jak wszystko dotyczyło starań mojego brata to był płacz i lament co miesiąc że się nie udało a jak chodzi o mnie to słyszę że mi to niepotrzebne....😭Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:A ja właśnie będę miała przez najbliższy okres dawkę codziennego stresu. Byłam na rozmowie u przełożonej i się dowiedziałam że mi umowy nie przedłużą bo nie mogą sobie pozwolić na pracownika który musi czasem przyjść później lub wyjść wcześniej bo ma lekarza. W dodatku od własnej matki usłyszałam że straciłam robotę na własne życzenie bo mi się dziecka zachciało i że mogłam z tego zrezygnować bo najwyżej by u mnie nie było nigdy dziecka i tyle. Wracam do domu zalana łzami bo wiem że do 31 sierpnia mam tylko umowę a później rób sobie co chcesz. W dodatku nie mam wsparcia nikogo bliskiego prócz partnera.
Jak wszystko dotyczyło starań mojego brata to był płacz i lament co miesiąc że się nie udało a jak chodzi o mnie to słyszę że mi to niepotrzebne....😭
Bardzo przykro że takie coś usłyszałas od mamy bo to jest osoba od której zawsze się czeka na słowa wsparcia i rozumiem jak musiało cię to zaboleć.
Ale pamiętaj że tu masz zawsze wsparcie i jestem pewna że jeszcze wszystko się uda, będziesz miała super prace a twoje starania się opłaca i doczekasz się swojego małego skarbu🥰 -
Joan31 wrote:Praca się nie przejmuj, nawet uważam że to na dobre ci wyszło bo przez ten stres i atmosferę w pracy byś mogła się tylko rozchorować. Nie ta praca to inna. Na pewno niedługo coś się znajdzie😊
Bardzo przykro że takie coś usłyszałas od mamy bo to jest osoba od której zawsze się czeka na słowa wsparcia i rozumiem jak musiało cię to zaboleć.
Ale pamiętaj że tu masz zawsze wsparcie i jestem pewna że jeszcze wszystko się uda, będziesz miała super prace a twoje starania się opłaca i doczekasz się swojego małego skarbu🥰Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Przykre jest właśnie tylko to,że wsparcie mam w osobach z forum a nie mam go wśród bliskich mi osób. Ale mam nadzieję że wszystko się jakoś ułoży. Dzisiejszego dnia mam już dosyć
Dlatego kochana nie martw się niczym , pamiętaj ze masz nas jak ci złe to wystarczy słowo i każda z nas rusza na ratunek a jesteśmy z różnych części polski
Praca to naprawdę się nie przejmuj, będziesz o tyle zdrowsza , a zawsze możesz znaleźć coś bardziej odpowiedniego dla Twojego etapu życia
Wiec głowa do gory laleczko ! 🥰Joan31, Agata98 lubią tę wiadomość
-
Evvee27 wrote:Kochana.. ja tez nie mam wsparcia w najbliższej rodzinie .. dlatego odcielam kontakt .. mam tylko męża i synka , mąż w delegacji mieszkam u teściów .. wiecie jak jest 🙁
Dlatego kochana nie martw się niczym , pamiętaj ze masz nas jak ci złe to wystarczy słowo i każda z nas rusza na ratunek a jesteśmy z różnych części polski
Praca to naprawdę się nie przejmuj, będziesz o tyle zdrowsza , a zawsze możesz znaleźć coś bardziej odpowiedniego dla Twojego etapu życia
Wiec głowa do gory laleczko ! 🥰Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Cześć dziewczyny,
Zrobiłam rano test ciążowy i mam wrażenie że jest na nim bardzo blada druga kreska. Brałam zastrzyk ovitrelle 28.07 i kochaliśmy się z mężem według zaleceń Pani ginekolog. Czy taka blada kreska może coś oznacza ?
https://zapodaj.net/plik-AVQtlrrOlx
https://zapodaj.net/plik-Rub7ZdVyVB
Mart95@ -
Marrt wrote:Cześć dziewczyny,
Zrobiłam rano test ciążowy i mam wrażenie że jest na nim bardzo blada druga kreska. Brałam zastrzyk ovitrelle 28.07 i kochaliśmy się z mężem według zaleceń Pani ginekolog. Czy taka blada kreska może coś oznacza ?
https://zapodaj.net/plik-AVQtlrrOlx
https://zapodaj.net/plik-Rub7ZdVyVB
Cześć, to ładna, różowa kreska 14 dni po zastrzyku już nie powinnaś takiej mieć. Najlepiej by było, gdybyś udała się na betę z krwi, będziesz mieć czarno na białymMarrt, Joan31 lubią tę wiadomość
👩❤️👨🐈🐈⬛🐕
05.2023 - 💔
07.2023 - 💔
06.2024 - 🩵 -
Agata98 wrote:Staram się pozytywnie myśleć ale wiadomo jak pomyślę o tym że jednak pieniądze potrzebne bo leczenie, codzienne życie to słabo się robi a wiadomo jak to z jedną pensją jest