Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2023, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    A robiłaś test ciążowy ?
    Wczoraj robiłam i negatywny był wiec na okres się nastawiłam , dziś cały dzień boli mnie żołądek jak na biegunkę .. i lewy jajnik z którego była owulacja ale to tak mocno jak nigdy wiec pomyślałam ze może owulacja druga ?

Edit : dobra tematu nie było @ przyszła 😞

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2023, 13:09

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2023, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Wczoraj robiłam i negatywny był wiec na okres się nastawiłam , dziś cały dzień boli mnie żołądek jak na biegunkę .. i lewy jajnik z którego była owulacja ale to tak mocno jak nigdy wiec pomyślałam ze może owulacja druga ?

Przykro mi 🥺 ściskam mocno i mam nadzieję że nowy cykl zakończy się ciążą ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2023, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:

Przykro mi😞 W przyszłym cyklu już będziecie oboje zdrowi i bez antybiotykow to duże szanse że się uda 😊

preg.png
    age.png
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2023, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Następny cykl skazuje na straty, męża nie będzie , dopiero w październiku i grudniu 🥺

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2023, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Następny cykl skazuje na straty, męża nie będzie , dopiero w październiku i grudniu 🥺
    Ale pomyśl sobie że ta przerwa dobrze zrobi dla waszych głów a dwa że się stęsknicie i ten seks będzie taki spontaniczny a nie tylko dlatego że są dni płodne ❤️

Joan31 lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja wykonałam badanie progesteronu 7dpo i niestety tylko 9,86 także nawet jeśli była owulacja to słabej jakości albo tak jak ostatnim razem brak owulacji a po prostu niepęknięty pęcherzyk coś tam wytwarza.

A jeśli chodzi o moje samopoczucie to czuję się dobrze, zero trądziku w tym miesiącu tylko jeden syfek na tydzień😁 w końcu jakoś wyglądam, jedyne co to włosy bardziej mi lecą, normalnie jakbym była po chemii.
    Jedyne co mnie nieco zszokowało to,że makrele wędzoną i śledzie mogłam zawsze jeść kilogramami i jeszcze w weekend to robiłam a dzisiaj chciałam zjeść sobie makrele i warzywa i co? O mało nie zwymiotowałam. Myślałam że może zepsuta ale data do 1 września więc dobra. Coś czuję że przez burze hormonów w moim organizmie to będę miała takie akcje jeszcze nie jeden raz 😂

A jak tam u was? Pogoda dopisuje? Ja spalona jak skwarka 😂

Joan31 jutro wielki dzień,wizyta u ginekologa. Daj koniecznie znać ❤️😍

Evvee27 mam nadzieję,że pozytywne nastawienie wróciło i że razem z partnerem wrócicie do starań z nowymi siłami ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Hej dziewczyny. Ja wykonałam badanie progesteronu 7dpo i niestety tylko 9,86 także nawet jeśli była owulacja to słabej jakości albo tak jak ostatnim razem brak owulacji a po prostu niepęknięty pęcherzyk coś tam wytwarza.

A jeśli chodzi o moje samopoczucie to czuję się dobrze, zero trądziku w tym miesiącu tylko jeden syfek na tydzień😁 w końcu jakoś wyglądam, jedyne co to włosy bardziej mi lecą, normalnie jakbym była po chemii.
    Jedyne co mnie nieco zszokowało to,że makrele wędzoną i śledzie mogłam zawsze jeść kilogramami i jeszcze w weekend to robiłam a dzisiaj chciałam zjeść sobie makrele i warzywa i co? O mało nie zwymiotowałam. Myślałam że może zepsuta ale data do 1 września więc dobra. Coś czuję że przez burze hormonów w moim organizmie to będę miała takie akcje jeszcze nie jeden raz 😂

A jak tam u was? Pogoda dopisuje? Ja spalona jak skwarka 😂

Joan31 jutro wielki dzień,wizyta u ginekologa. Daj koniecznie znać ❤️😍

Evvee27 mam nadzieję,że pozytywne nastawienie wróciło i że razem z partnerem wrócicie do starań z nowymi siłami ❤️
    Oj ja też miałam takie zawirowania przez hormony że jak w końcu się udało to nie zauważyłam w tym nic aż tak dziwnego tylko myślałam że znowu coś wariuje mi organizm 😉
    U mnie też gorąco ale nie korzystam z tego gdyż jesteśmy uziemieni bo synek mi się rozchorował od 3 dni gorączka po 39 stopni powraca jak bumerang. Mam nadzieję że jutro już będzie lepiej bo dzisiaj już humor miał lepszy 🙏
    No właśnie jutro wizyta ale dopiero o 19.40 więc do tego czasu już będę chodzić po ścianach.. Z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej coraz bardziej się martwię. Ale napewno dam znać 😊 Trzymajcie kciuki 🙏

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Oj ja też miałam takie zawirowania przez hormony że jak w końcu się udało to nie zauważyłam w tym nic aż tak dziwnego tylko myślałam że znowu coś wariuje mi organizm 😉
    U mnie też gorąco ale nie korzystam z tego gdyż jesteśmy uziemieni bo synek mi się rozchorował od 3 dni gorączka po 39 stopni powraca jak bumerang. Mam nadzieję że jutro już będzie lepiej bo dzisiaj już humor miał lepszy 🙏
    No właśnie jutro wizyta ale dopiero o 19.40 więc do tego czasu już będę chodzić po ścianach.. Z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej coraz bardziej się martwię. Ale napewno dam znać 😊 Trzymajcie kciuki 🙏
    Trzymam mocno kciuki ❤️

U mnie cos się dzieje. 22 sierpnia okres a ja mam dzisiaj dużo rozciągliwego śluzu. Zalewa mnie wręcz

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Trzymam mocno kciuki ❤️

U mnie cos się dzieje. 22 sierpnia okres a ja mam dzisiaj dużo rozciągliwego śluzu. Zalewa mnie wręcz
    O to dziwne.. A możliwe żeby ci się owulka przesunęła tak?

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    O to dziwne.. A możliwe żeby ci się owulka przesunęła tak?
    Nigdy tak nie miałam. Zwłaszcza że 22 sierpnia to jest dzień w którym maksymalnie powinnam dostać okres także gdyby się przesunęła to by było bardzo duże odchylenie w moim przypadku. Mimo PCOS to mam okresy co 28-31 dni także jak wrócę do domu to zrobię test owulacyjny z ciekawości i oczywiście na wizycie poinformuje o wszystkim swoją panią ginekolog

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia o co chodzi ale zrobiłam test owulacyjny. Nie jest pozytywny ale jednak druga kreska jest dobrze widoczna. W dodatku lepiej widoczna niż na testach z dni w których owulacja powinna być. Zrobiłam aż zdjęcie dla was bo sama nie wierzę w to co widzę. Coś czuję że hormony i stymulacja to mi w tym miesiącu namieszają w cyklu

https://zapodaj.net/plik-N5Hpp4amRR

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Nie mam pojęcia o co chodzi ale zrobiłam test owulacyjny. Nie jest pozytywny ale jednak druga kreska jest dobrze widoczna. W dodatku lepiej widoczna niż na testach z dni w których owulacja powinna być. Zrobiłam aż zdjęcie dla was bo sama nie wierzę w to co widzę. Coś czuję że hormony i stymulacja to mi w tym miesiącu namieszają w cyklu

https://zapodaj.net/plik-N5Hpp4amRR
    No wygląda jakby owulka była blisko 😊
    Ja już tak się denerwuje przed ta wizyta że spaliłam dwie patelnie🥴 Oszaleje...

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    No wygląda jakby owulka była blisko 😊
    Ja już tak się denerwuje przed ta wizyta że spaliłam dwie patelnie🥴 Oszaleje...
    Będzie dobrze kochana ❤️ nie martw się na zapas

A co do owulacji to gdyby teraz wystąpiła to byłoby coś nie tak bo nie dość że mam już progesteron podwyższony, to w dodatku mam 26 dzień cyklu a ostatnio dostaje miesiączkę w 28 dniu cyklu,maksymalnie 31 dzień więc mocno coś nie tak

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2023, 17:43

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Będzie dobrze kochana ❤️ nie martw się na zapas

A co do owulacji to gdyby teraz wystąpiła to byłoby coś nie tak bo nie dość że mam już progesteron podwyższony, to w dodatku mam 26 dzień cyklu a ostatnio dostaje miesiączkę w 28 dniu cyklu,maksymalnie 31 dzień więc mocno coś nie tak
    No to może coś dobrego się dzieje 😊

Wiadomości z USG jest serduszko ♥️♥️🥰🥰 Jestem spokojniejsza co nie oznacza że spokojna😉

Agata98, Rosiek, Anjucha lubią tę wiadomość

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    No to może coś dobrego się dzieje 😊

Wiadomości z USG jest serduszko ♥️♥️🥰🥰 Jestem spokojniejsza co nie oznacza że spokojna😉
    Super. Oby teraz było dobrze i niech te serduszko tam się trzyma przez kolejnych kilka miesięcy ❤️ dużo zdrówka dla was 🥰

Joan31 lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Karo Lina Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2023, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dzisiaj u mnie 11 dpo. Na teście coś tam widać, ale czy to kreska fabryczna czy rzeczywiście cień?
    https://zapodaj.net/plik-99ggTYhLS2

• 94Magda Znajoma

Wysłany: 19 sierpnia 2023, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie widzę

• Karo Lina Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2023, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cóż, może mi oczy już figle płatają 😅

• miska122 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2023, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo Lina wrote:
    Hej, dzisiaj u mnie 11 dpo. Na teście coś tam widać, ale czy to kreska fabryczna czy rzeczywiście cień?
    https://zapodaj.net/plik-99ggTYhLS2

Prześwituje coś, ale ciężko stwierdzić. Spróbuj zrobić czulszy test, np facelle :)

Hashimoto, IO, hiperinsulinemia
    Czynnik V (R2), MTHFR C677T, PAI-1 4G - hetero

10.19 - cb
    02.20 - cp, wycięty jajowód
    04.21 - II
    7.12.21 - Aleksy 53cm, 2680 g <3
    7/8.23 - cb
    age.png
    15.2.24 - II
    30.10.24 - Maksym 56cm, 3800 g <3 💙
    age.png
  • Karo Lina Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2023, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miska122 wrote:
    Prześwituje coś, ale ciężko stwierdzić. Spróbuj zrobić czulszy test, np facelle :)
    To jest akurat test o czułości 10 pregnancy test comfort🙂. Robiłam wczoraj facelle i była biel. A tu mam wrażenie że ten cień wpada bardziej w róż niż w szary

‹‹ 150 151 152 153 154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ