X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2023, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    A robiłaś test ciążowy ?
    Wczoraj robiłam i negatywny był wiec na okres się nastawiłam , dziś cały dzień boli mnie żołądek jak na biegunkę .. i lewy jajnik z którego była owulacja ale to tak mocno jak nigdy wiec pomyślałam ze może owulacja druga ?

Edit : dobra tematu nie było @ przyszła 😞

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2023, 13:09

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2023, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Wczoraj robiłam i negatywny był wiec na okres się nastawiłam , dziś cały dzień boli mnie żołądek jak na biegunkę .. i lewy jajnik z którego była owulacja ale to tak mocno jak nigdy wiec pomyślałam ze może owulacja druga ?

Przykro mi 🥺 ściskam mocno i mam nadzieję że nowy cykl zakończy się ciążą ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2023, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:

Przykro mi😞 W przyszłym cyklu już będziecie oboje zdrowi i bez antybiotykow to duże szanse że się uda 😊

preg.png
    age.png
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2023, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Następny cykl skazuje na straty, męża nie będzie , dopiero w październiku i grudniu 🥺

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2023, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Następny cykl skazuje na straty, męża nie będzie , dopiero w październiku i grudniu 🥺
    Ale pomyśl sobie że ta przerwa dobrze zrobi dla waszych głów a dwa że się stęsknicie i ten seks będzie taki spontaniczny a nie tylko dlatego że są dni płodne ❤️

Joan31 lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja wykonałam badanie progesteronu 7dpo i niestety tylko 9,86 także nawet jeśli była owulacja to słabej jakości albo tak jak ostatnim razem brak owulacji a po prostu niepęknięty pęcherzyk coś tam wytwarza.

A jeśli chodzi o moje samopoczucie to czuję się dobrze, zero trądziku w tym miesiącu tylko jeden syfek na tydzień😁 w końcu jakoś wyglądam, jedyne co to włosy bardziej mi lecą, normalnie jakbym była po chemii.
    Jedyne co mnie nieco zszokowało to,że makrele wędzoną i śledzie mogłam zawsze jeść kilogramami i jeszcze w weekend to robiłam a dzisiaj chciałam zjeść sobie makrele i warzywa i co? O mało nie zwymiotowałam. Myślałam że może zepsuta ale data do 1 września więc dobra. Coś czuję że przez burze hormonów w moim organizmie to będę miała takie akcje jeszcze nie jeden raz 😂

A jak tam u was? Pogoda dopisuje? Ja spalona jak skwarka 😂

Joan31 jutro wielki dzień,wizyta u ginekologa. Daj koniecznie znać ❤️😍

Evvee27 mam nadzieję,że pozytywne nastawienie wróciło i że razem z partnerem wrócicie do starań z nowymi siłami ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Hej dziewczyny. Ja wykonałam badanie progesteronu 7dpo i niestety tylko 9,86 także nawet jeśli była owulacja to słabej jakości albo tak jak ostatnim razem brak owulacji a po prostu niepęknięty pęcherzyk coś tam wytwarza.

A jeśli chodzi o moje samopoczucie to czuję się dobrze, zero trądziku w tym miesiącu tylko jeden syfek na tydzień😁 w końcu jakoś wyglądam, jedyne co to włosy bardziej mi lecą, normalnie jakbym była po chemii.
    Jedyne co mnie nieco zszokowało to,że makrele wędzoną i śledzie mogłam zawsze jeść kilogramami i jeszcze w weekend to robiłam a dzisiaj chciałam zjeść sobie makrele i warzywa i co? O mało nie zwymiotowałam. Myślałam że może zepsuta ale data do 1 września więc dobra. Coś czuję że przez burze hormonów w moim organizmie to będę miała takie akcje jeszcze nie jeden raz 😂

A jak tam u was? Pogoda dopisuje? Ja spalona jak skwarka 😂

Joan31 jutro wielki dzień,wizyta u ginekologa. Daj koniecznie znać ❤️😍

Evvee27 mam nadzieję,że pozytywne nastawienie wróciło i że razem z partnerem wrócicie do starań z nowymi siłami ❤️
    Oj ja też miałam takie zawirowania przez hormony że jak w końcu się udało to nie zauważyłam w tym nic aż tak dziwnego tylko myślałam że znowu coś wariuje mi organizm 😉
    U mnie też gorąco ale nie korzystam z tego gdyż jesteśmy uziemieni bo synek mi się rozchorował od 3 dni gorączka po 39 stopni powraca jak bumerang. Mam nadzieję że jutro już będzie lepiej bo dzisiaj już humor miał lepszy 🙏
    No właśnie jutro wizyta ale dopiero o 19.40 więc do tego czasu już będę chodzić po ścianach.. Z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej coraz bardziej się martwię. Ale napewno dam znać 😊 Trzymajcie kciuki 🙏

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Oj ja też miałam takie zawirowania przez hormony że jak w końcu się udało to nie zauważyłam w tym nic aż tak dziwnego tylko myślałam że znowu coś wariuje mi organizm 😉
    U mnie też gorąco ale nie korzystam z tego gdyż jesteśmy uziemieni bo synek mi się rozchorował od 3 dni gorączka po 39 stopni powraca jak bumerang. Mam nadzieję że jutro już będzie lepiej bo dzisiaj już humor miał lepszy 🙏
    No właśnie jutro wizyta ale dopiero o 19.40 więc do tego czasu już będę chodzić po ścianach.. Z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej coraz bardziej się martwię. Ale napewno dam znać 😊 Trzymajcie kciuki 🙏
    Trzymam mocno kciuki ❤️

U mnie cos się dzieje. 22 sierpnia okres a ja mam dzisiaj dużo rozciągliwego śluzu. Zalewa mnie wręcz

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Trzymam mocno kciuki ❤️

U mnie cos się dzieje. 22 sierpnia okres a ja mam dzisiaj dużo rozciągliwego śluzu. Zalewa mnie wręcz
    O to dziwne.. A możliwe żeby ci się owulka przesunęła tak?

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    O to dziwne.. A możliwe żeby ci się owulka przesunęła tak?
    Nigdy tak nie miałam. Zwłaszcza że 22 sierpnia to jest dzień w którym maksymalnie powinnam dostać okres także gdyby się przesunęła to by było bardzo duże odchylenie w moim przypadku. Mimo PCOS to mam okresy co 28-31 dni także jak wrócę do domu to zrobię test owulacyjny z ciekawości i oczywiście na wizycie poinformuje o wszystkim swoją panią ginekolog

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia o co chodzi ale zrobiłam test owulacyjny. Nie jest pozytywny ale jednak druga kreska jest dobrze widoczna. W dodatku lepiej widoczna niż na testach z dni w których owulacja powinna być. Zrobiłam aż zdjęcie dla was bo sama nie wierzę w to co widzę. Coś czuję że hormony i stymulacja to mi w tym miesiącu namieszają w cyklu

https://zapodaj.net/plik-N5Hpp4amRR

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Nie mam pojęcia o co chodzi ale zrobiłam test owulacyjny. Nie jest pozytywny ale jednak druga kreska jest dobrze widoczna. W dodatku lepiej widoczna niż na testach z dni w których owulacja powinna być. Zrobiłam aż zdjęcie dla was bo sama nie wierzę w to co widzę. Coś czuję że hormony i stymulacja to mi w tym miesiącu namieszają w cyklu

https://zapodaj.net/plik-N5Hpp4amRR
    No wygląda jakby owulka była blisko 😊
    Ja już tak się denerwuje przed ta wizyta że spaliłam dwie patelnie🥴 Oszaleje...

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    No wygląda jakby owulka była blisko 😊
    Ja już tak się denerwuje przed ta wizyta że spaliłam dwie patelnie🥴 Oszaleje...
    Będzie dobrze kochana ❤️ nie martw się na zapas

A co do owulacji to gdyby teraz wystąpiła to byłoby coś nie tak bo nie dość że mam już progesteron podwyższony, to w dodatku mam 26 dzień cyklu a ostatnio dostaje miesiączkę w 28 dniu cyklu,maksymalnie 31 dzień więc mocno coś nie tak

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2023, 17:43

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Będzie dobrze kochana ❤️ nie martw się na zapas

A co do owulacji to gdyby teraz wystąpiła to byłoby coś nie tak bo nie dość że mam już progesteron podwyższony, to w dodatku mam 26 dzień cyklu a ostatnio dostaje miesiączkę w 28 dniu cyklu,maksymalnie 31 dzień więc mocno coś nie tak
    No to może coś dobrego się dzieje 😊

Wiadomości z USG jest serduszko ♥️♥️🥰🥰 Jestem spokojniejsza co nie oznacza że spokojna😉

Agata98, Rosiek, Anjucha lubią tę wiadomość

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    No to może coś dobrego się dzieje 😊

Wiadomości z USG jest serduszko ♥️♥️🥰🥰 Jestem spokojniejsza co nie oznacza że spokojna😉
    Super. Oby teraz było dobrze i niech te serduszko tam się trzyma przez kolejnych kilka miesięcy ❤️ dużo zdrówka dla was 🥰

Joan31 lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Karo Lina Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2023, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dzisiaj u mnie 11 dpo. Na teście coś tam widać, ale czy to kreska fabryczna czy rzeczywiście cień?
    https://zapodaj.net/plik-99ggTYhLS2

• 94Magda Znajoma

Wysłany: 19 sierpnia 2023, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie widzę

• Karo Lina Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2023, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cóż, może mi oczy już figle płatają 😅

• miska122 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2023, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo Lina wrote:
    Hej, dzisiaj u mnie 11 dpo. Na teście coś tam widać, ale czy to kreska fabryczna czy rzeczywiście cień?
    https://zapodaj.net/plik-99ggTYhLS2

Prześwituje coś, ale ciężko stwierdzić. Spróbuj zrobić czulszy test, np facelle :)

Hashimoto, IO, hiperinsulinemia
    Czynnik V (R2), MTHFR C677T, PAI-1 4G - hetero

10.19 - cb
    02.20 - cp, wycięty jajowód
    04.21 - II
    7.12.21 - Aleksy 53cm, 2680 g <3
    7/8.23 - cb
    age.png
    15.2.24 - II
    30.10.24 - Maksym 56cm, 3800 g <3 💙
    age.png
  • Karo Lina Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2023, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miska122 wrote:
    Prześwituje coś, ale ciężko stwierdzić. Spróbuj zrobić czulszy test, np facelle :)
    To jest akurat test o czułości 10 pregnancy test comfort🙂. Robiłam wczoraj facelle i była biel. A tu mam wrażenie że ten cień wpada bardziej w róż niż w szary

‹‹ 150 151 152 153 154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ