Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Joan31 wrote:A robiłaś test ciążowy ?
Edit : dobra tematu nie było @ przyszła 😞Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2023, 13:09
-
Evvee27 wrote:Wczoraj robiłam i negatywny był wiec na okres się nastawiłam , dziś cały dzień boli mnie żołądek jak na biegunkę .. i lewy jajnik z którego była owulacja ale to tak mocno jak nigdy wiec pomyślałam ze może owulacja druga ?
Edit : dobra tematu nie było @ przyszła 😞Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Evvee27 wrote:Wczoraj robiłam i negatywny był wiec na okres się nastawiłam , dziś cały dzień boli mnie żołądek jak na biegunkę .. i lewy jajnik z którego była owulacja ale to tak mocno jak nigdy wiec pomyślałam ze może owulacja druga ?
Edit : dobra tematu nie było @ przyszła 😞 -
Evvee27 wrote:Następny cykl skazuje na straty, męża nie będzie , dopiero w październiku i grudniu 🥺
Joan31 lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Hej dziewczyny. Ja wykonałam badanie progesteronu 7dpo i niestety tylko 9,86 także nawet jeśli była owulacja to słabej jakości albo tak jak ostatnim razem brak owulacji a po prostu niepęknięty pęcherzyk coś tam wytwarza.
A jeśli chodzi o moje samopoczucie to czuję się dobrze, zero trądziku w tym miesiącu tylko jeden syfek na tydzień😁 w końcu jakoś wyglądam, jedyne co to włosy bardziej mi lecą, normalnie jakbym była po chemii.
Jedyne co mnie nieco zszokowało to,że makrele wędzoną i śledzie mogłam zawsze jeść kilogramami i jeszcze w weekend to robiłam a dzisiaj chciałam zjeść sobie makrele i warzywa i co? O mało nie zwymiotowałam. Myślałam że może zepsuta ale data do 1 września więc dobra. Coś czuję że przez burze hormonów w moim organizmie to będę miała takie akcje jeszcze nie jeden raz 😂
A jak tam u was? Pogoda dopisuje? Ja spalona jak skwarka 😂
Joan31 jutro wielki dzień,wizyta u ginekologa. Daj koniecznie znać ❤️😍
Evvee27 mam nadzieję,że pozytywne nastawienie wróciło i że razem z partnerem wrócicie do starań z nowymi siłami ❤️Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Hej dziewczyny. Ja wykonałam badanie progesteronu 7dpo i niestety tylko 9,86 także nawet jeśli była owulacja to słabej jakości albo tak jak ostatnim razem brak owulacji a po prostu niepęknięty pęcherzyk coś tam wytwarza.
A jeśli chodzi o moje samopoczucie to czuję się dobrze, zero trądziku w tym miesiącu tylko jeden syfek na tydzień😁 w końcu jakoś wyglądam, jedyne co to włosy bardziej mi lecą, normalnie jakbym była po chemii.
Jedyne co mnie nieco zszokowało to,że makrele wędzoną i śledzie mogłam zawsze jeść kilogramami i jeszcze w weekend to robiłam a dzisiaj chciałam zjeść sobie makrele i warzywa i co? O mało nie zwymiotowałam. Myślałam że może zepsuta ale data do 1 września więc dobra. Coś czuję że przez burze hormonów w moim organizmie to będę miała takie akcje jeszcze nie jeden raz 😂
A jak tam u was? Pogoda dopisuje? Ja spalona jak skwarka 😂
Joan31 jutro wielki dzień,wizyta u ginekologa. Daj koniecznie znać ❤️😍
Evvee27 mam nadzieję,że pozytywne nastawienie wróciło i że razem z partnerem wrócicie do starań z nowymi siłami ❤️
U mnie też gorąco ale nie korzystam z tego gdyż jesteśmy uziemieni bo synek mi się rozchorował od 3 dni gorączka po 39 stopni powraca jak bumerang. Mam nadzieję że jutro już będzie lepiej bo dzisiaj już humor miał lepszy 🙏
No właśnie jutro wizyta ale dopiero o 19.40 więc do tego czasu już będę chodzić po ścianach.. Z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej coraz bardziej się martwię. Ale napewno dam znać 😊 Trzymajcie kciuki 🙏 -
Joan31 wrote:Oj ja też miałam takie zawirowania przez hormony że jak w końcu się udało to nie zauważyłam w tym nic aż tak dziwnego tylko myślałam że znowu coś wariuje mi organizm 😉
U mnie też gorąco ale nie korzystam z tego gdyż jesteśmy uziemieni bo synek mi się rozchorował od 3 dni gorączka po 39 stopni powraca jak bumerang. Mam nadzieję że jutro już będzie lepiej bo dzisiaj już humor miał lepszy 🙏
No właśnie jutro wizyta ale dopiero o 19.40 więc do tego czasu już będę chodzić po ścianach.. Z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej coraz bardziej się martwię. Ale napewno dam znać 😊 Trzymajcie kciuki 🙏
U mnie cos się dzieje. 22 sierpnia okres a ja mam dzisiaj dużo rozciągliwego śluzu. Zalewa mnie wręczOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Joan31 wrote:O to dziwne.. A możliwe żeby ci się owulka przesunęła tak?Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Nie mam pojęcia o co chodzi ale zrobiłam test owulacyjny. Nie jest pozytywny ale jednak druga kreska jest dobrze widoczna. W dodatku lepiej widoczna niż na testach z dni w których owulacja powinna być. Zrobiłam aż zdjęcie dla was bo sama nie wierzę w to co widzę. Coś czuję że hormony i stymulacja to mi w tym miesiącu namieszają w cyklu
https://zapodaj.net/plik-N5Hpp4amRROna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Nie mam pojęcia o co chodzi ale zrobiłam test owulacyjny. Nie jest pozytywny ale jednak druga kreska jest dobrze widoczna. W dodatku lepiej widoczna niż na testach z dni w których owulacja powinna być. Zrobiłam aż zdjęcie dla was bo sama nie wierzę w to co widzę. Coś czuję że hormony i stymulacja to mi w tym miesiącu namieszają w cyklu
https://zapodaj.net/plik-N5Hpp4amRR
Ja już tak się denerwuje przed ta wizyta że spaliłam dwie patelnie🥴 Oszaleje... -
Joan31 wrote:No wygląda jakby owulka była blisko 😊
Ja już tak się denerwuje przed ta wizyta że spaliłam dwie patelnie🥴 Oszaleje...
A co do owulacji to gdyby teraz wystąpiła to byłoby coś nie tak bo nie dość że mam już progesteron podwyższony, to w dodatku mam 26 dzień cyklu a ostatnio dostaje miesiączkę w 28 dniu cyklu,maksymalnie 31 dzień więc mocno coś nie takWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2023, 17:43
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Będzie dobrze kochana ❤️ nie martw się na zapas
A co do owulacji to gdyby teraz wystąpiła to byłoby coś nie tak bo nie dość że mam już progesteron podwyższony, to w dodatku mam 26 dzień cyklu a ostatnio dostaje miesiączkę w 28 dniu cyklu,maksymalnie 31 dzień więc mocno coś nie tak
Wiadomości z USG jest serduszko ♥️♥️🥰🥰 Jestem spokojniejsza co nie oznacza że spokojna😉Agata98, Rosiek, Anjucha lubią tę wiadomość
-
Joan31 wrote:No to może coś dobrego się dzieje 😊
Wiadomości z USG jest serduszko ♥️♥️🥰🥰 Jestem spokojniejsza co nie oznacza że spokojna😉Joan31 lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Karo Lina wrote:Hej, dzisiaj u mnie 11 dpo. Na teście coś tam widać, ale czy to kreska fabryczna czy rzeczywiście cień?
https://zapodaj.net/plik-99ggTYhLS2
Prześwituje coś, ale ciężko stwierdzić. Spróbuj zrobić czulszy test, np facelle -
miska122 wrote:Prześwituje coś, ale ciężko stwierdzić. Spróbuj zrobić czulszy test, np facelle