Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Karo Lina wrote:To jest akurat test o czułości 10 pregnancy test comfort🙂. Robiłam wczoraj facelle i była biel. A tu mam wrażenie że ten cień wpada bardziej w róż niż w szary
Tego testu nie używałam, więc nie wiem jak się wybarwia i czy oszukuje. Facelle pokazało mi kreskę przy becie 7. Możesz zaczekać do jutra i powtórzyć, zrobić jeszcze jakiś inny albo iść na betę -
miska122 wrote:Tego testu nie używałam, więc nie wiem jak się wybarwia i czy oszukuje. Facelle pokazało mi kreskę przy becie 7. Możesz zaczekać do jutra i powtórzyć, zrobić jeszcze jakiś inny albo iść na betę
-
Karo Lina wrote:Na betę niestety dopiero w poniedziałek będę mogła iść, w weekend labo zamknięte 😔 z racji tego, że mam jeszcze jeden test, zrobię tak jak mówisz i jutro rano powtórzę. Jeśli to ciąża to kreska powinna być wyraźniejsza i myślę że jutrzejszy test powinien dać mi konkretną odpowiedź 🙂
-
Karo Lina wrote:Hej, dzisiaj u mnie 11 dpo. Na teście coś tam widać, ale czy to kreska fabryczna czy rzeczywiście cień?
https://zapodaj.net/plik-99ggTYhLS2👩 29l.
👧 Lena 2014r
👦 Aleksander 2015r
👦Kajtuś 2017r
👼 Dawidek 2022r
7CS🍀🌈
23.10.2023r 11dpo ⏸🤰
23.10.2023r 11dpo bhcg 10,8mIU/ml , progesteron 9,34ng/ml
25.10.2023r 13dpo bhcg 40,9mIU/ml, progesteron 14,97ng/ml
06.11.2023r mamy pęcherzyk ciążowy USG 5+6, OM 6+3
20.11.2023r mamy serduszko 👶🏼🩷
20.12.2023r prenatalne dziewczynka 👧🏼
28.02.2024r II prenatalne dziewczynka 👧🏼
-
Agata98 wrote:Hej dziewczyny. Ja wykonałam badanie progesteronu 7dpo i niestety tylko 9,86 także nawet jeśli była owulacja to słabej jakości albo tak jak ostatnim razem brak owulacji a po prostu niepęknięty pęcherzyk coś tam wytwarza.
A jeśli chodzi o moje samopoczucie to czuję się dobrze, zero trądziku w tym miesiącu tylko jeden syfek na tydzień😁 w końcu jakoś wyglądam, jedyne co to włosy bardziej mi lecą, normalnie jakbym była po chemii.
Jedyne co mnie nieco zszokowało to,że makrele wędzoną i śledzie mogłam zawsze jeść kilogramami i jeszcze w weekend to robiłam a dzisiaj chciałam zjeść sobie makrele i warzywa i co? O mało nie zwymiotowałam. Myślałam że może zepsuta ale data do 1 września więc dobra. Coś czuję że przez burze hormonów w moim organizmie to będę miała takie akcje jeszcze nie jeden raz 😂
A jak tam u was? Pogoda dopisuje? Ja spalona jak skwarka 😂
Joan31 jutro wielki dzień,wizyta u ginekologa. Daj koniecznie znać ❤️😍
Evvee27 mam nadzieję,że pozytywne nastawienie wróciło i że razem z partnerem wrócicie do starań z nowymi siłami ❤️
Jeju kochane taki miałam zawrót głowy ostatnio ze całkiem zapomniałam o aplikacji 😂
No owulka za tydzień a mąż wyjeżdża dzisiaj , cis czuje se w tym roku nie zaciaze 🥺
Jak tam Aga ? Owulka się przesunęła czy jak ?
Joan cieszę się ze u Ciebie wszystko w porządku 🥰🥰🥰
Joan31 lubi tę wiadomość
-
Karo Lina wrote:Dzięki dziewczyny 😊 mam nadzieję że wszystko się wkrótce wyjaśni
Jak sytuacja dzisiaj? ☺️ -
Evvee27 wrote:Jeju kochane taki miałam zawrót głowy ostatnio ze całkiem zapomniałam o aplikacji 😂
No owulka za tydzień a mąż wyjeżdża dzisiaj , cis czuje se w tym roku nie zaciaze 🥺
Jak tam Aga ? Owulka się przesunęła czy jak ?
Joan cieszę się ze u Ciebie wszystko w porządku 🥰🥰🥰
Co do wyjazdu to wiem o co chodzi bo u nas też co jakiś czas tak wypada że partnera nie mam i cykl idzie na straty. Chociaż teraz przez to że zaczęliśmy stymulację to staramy się tak ułożyć obowiązki żeby jednak mieć możliwość być co parę dni razem❤️ ale teraz nawet jeśli by się przesunęła owulacja to nic z tego bo chłopa mam dopiero za tydzień 🙈Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
miska122 wrote:Jak sytuacja dzisiaj? ☺️
https://zapodaj.net/plik-91LSCcCK5i
Już sama nie wiem. Albo testy błędnie pokazują, albo to rzeczywiście dopiero początek ciąży. Może spróbuję jutro zrobić facelle 🙂 okres ma być we wtorek. Jak do środy nie przyjdzie to chyba wybiorę się na betę -
Hej dziewczyny,
Jestem po poronieniu w styczniu tego roku i od 2 miesięcy zaczęliśmy ponowne starania. Nie wiązałam nadziei z tym cyklem, mało zbliżeń, ale coś mnie dziś tchnęło, aby zrobić test, mimo że do okresu jeszcze tydzień (7 dpo, niepotwierdzonej), bo od dwóch dni mam nieprzyjemne mdłości. Po kilku minutach widać delikatną kreskę. Jutro zrobię jeszcze drugi test, dziś nie miałam możliwości. Możliwe, że tak szybko byłaby widoczna delikatna kreseczka? -
Agata98 wrote:Nie robiłam kolejnych testów. Zobaczymy co będzie. Okres powinnam dostać za dwa dni także wszystko się wyjaśni❤️ nie chce się stresować niepotrzebnie.
Co do wyjazdu to wiem o co chodzi bo u nas też co jakiś czas tak wypada że partnera nie mam i cykl idzie na straty. Chociaż teraz przez to że zaczęliśmy stymulację to staramy się tak ułożyć obowiązki żeby jednak mieć możliwość być co parę dni razem❤️ ale teraz nawet jeśli by się przesunęła owulacja to nic z tego bo chłopa mam dopiero za tydzień 🙈
Ja będę miała mojego za 3,5 tyg wiec może akurat trafi na owu 😆
Smutno tak samej prawda ? 🥺Agata98 lubi tę wiadomość
-
Evvee27 wrote:Ja będę miała mojego za 3,5 tyg wiec może akurat trafi na owu 😆
Smutno tak samej prawda ? 🥺
Zdecydowanie nie lubię przebywać sama i nie da się do tego przyzwyczaić ale pieniążki są nam potrzebne zwłaszcza że u mnie dalej cisza z nową pracą. Byłam na kilku rozmowach,obiecali że się odezwą nawet jak będą na nie i telefon milczy 🙈 szukam dalej ale jak widać ciężko zwłaszcza że jednak szukam pracy zmianowej by móc chodzić bez problemu na badania i do lekarza bo już od kolejnego cyklu ze stymulacją to będę co kilka dni na monitoringu także muszę mieć pracę którą pogodzę z tym wszystkim
A jeszcze teraz szykują się wydatki bo mamy chrzciny u moich dwóch braci z czego u jednego jestem chrzestną i trzeba do Gdańska jeszcze dojechać także wydatki same 🙈Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Evvee27 wrote:Ja będę miała mojego za 3,5 tyg wiec może akurat trafi na owu 😆
Smutno tak samej prawda ? 🥺Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Zaczynam właśnie ostatni dzień pracy. Jutro do szpitala na 4 dni. Mam nadzieję że nie dłużej bo muszę mieć czas na rozmowy o pracę 😂 dzisiaj będzie ciężko mi przetrwać, zeszły tydzień to był zapierdziel bo koleś w d nas wziął l4 bo się z szefową nie dogaduje 🤦 a przez weekend wcale nie odpoczęłam bo miałam co robić ze względu na to że wiedziałam o pobycie w szpitalu
-
Joan31 wrote:To dawaj jutro znać jak tam w szpitalu😊 A okres dostałaś ?Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Póki co cisza, czasem podbrzusze lekko ćmi, myślałam że dostałam okres w drodze do szpitala ale to tylko kremowy śluz mnie zalewa. Zobaczymy co ty będzie. Najwcześniej i tak zatestuje w domu no chyba że w szpitalu będą chcieli wdrożyć jakieś leki i będą się musieli upewnić że ciąży brak to zrobią test z krwi. Na nic się nie nastawiałam w tym cyklu mimo stymulacji
-
Joan31 wrote:To i tak trzymam mocno kciuki żeby jednak okres nie przyszedł 😊😊
Joan31 lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️