X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2023, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Ja dziś wgl miałam takie strozki krwi w śluzie dość sporo i później cisza czysto odkąd je zobaczyłam zero plamienia itp .. (6dpo)
    Nigdy mi się to nie zdarzało a od wczoraj dziwnie jakby jajniki mnie bolą i promieniuje do pachwin jak przy okresie
    Może to coś, może implantacja😊

preg.png
    age.png
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2023, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Może to coś, może implantacja😊
    No nie nakręcam się bo to wyglądało jak żywa krew ale czytałam ze kolor brunatny może być tez , przy niskim progesteronie chyba

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2023, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    No nie nakręcam się bo to wyglądało jak żywa krew ale czytałam ze kolor brunatny może być tez , przy niskim progesteronie chyba
    Może zrób sobie badanie progesteronu z czystej ciekawości,zobaczysz czy wszystko okej jest. Ja nie żałuję że wydałam pieniądze 2 razy na badanie bo dzięki temu lekarz zobaczył że stymulacja jest potrzebna i branie progesteronu po owulacji. Życzę żeby u ciebie się wszystko zakończyło dobrze i były w końcu dwie kreseczki ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2023, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle wybaczcie moją nieobecność ale pochłonął mnie weekend z moim chłopem😂 moje libido to istny kosmos, poszło tak do góry że sama w szoku byłam 😂 nigdy nie miałam problemu z ochotą na seks ale w tym miesiącu przechodzę samą siebie 😂 a najgorzej że teraz mam brak chłopa do 25 sierpnia bo praca więc tym bardziej chciałam się nim nacieszyć ❤️ oczywiście weszłam tu i sobie uświadomiłam że to już 14 dc. Ja nie wiem kiedy mi ten czas leci, leki biorę już z automatu bo mam przypomnienie w telefonie 😁
    Teraz będę miała po pracy tyle czasu wolnego,że nie wiem czym głowę zajmę, jak pogoda będzie taka kiepska jak dzisiaj że cały dzień deszcz to będę czytać książki i forum 😁🥰

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2023, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    W ogóle wybaczcie moją nieobecność ale pochłonął mnie weekend z moim chłopem😂 moje libido to istny kosmos, poszło tak do góry że sama w szoku byłam 😂 nigdy nie miałam problemu z ochotą na seks ale w tym miesiącu przechodzę samą siebie 😂 a najgorzej że teraz mam brak chłopa do 25 sierpnia bo praca więc tym bardziej chciałam się nim nacieszyć ❤️ oczywiście weszłam tu i sobie uświadomiłam że to już 14 dc. Ja nie wiem kiedy mi ten czas leci, leki biorę już z automatu bo mam przypomnienie w telefonie 😁
    Teraz będę miała po pracy tyle czasu wolnego,że nie wiem czym głowę zajmę, jak pogoda będzie taka kiepska jak dzisiaj że cały dzień deszcz to będę czytać książki i forum 😁🥰
    No to super 😊 Takie aktywności popieram bardzo, nie dosyć że przyjemne i dużo endorfin to jeszcze ile kalorii się spala 😊
    A trochę tęsknoty wam się przyda będzie stymulacja to akurat czas na nadrabianie zaległości 🥰

Agata98 lubi tę wiadomość

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2023, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    No to super 😊 Takie aktywności popieram bardzo, nie dosyć że przyjemne i dużo endorfin to jeszcze ile kalorii się spala 😊
    A trochę tęsknoty wam się przyda będzie stymulacja to akurat czas na nadrabianie zaległości 🥰
    Fakt,tęsknota czasem potrzebna. Człowiek od razu wtedy docenia to co ma❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2023, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam tak w pracy tak mnie zaczęły boleć jajniki i w ogóle że myślałam że zwinę się z bólu do tej pory z resztą mnie trzyma ledwo co idę na przystanek nie wiem co się dzieje. Mam nadzieję że nic złego a jak nie przejdzie mi do wieczora po lekach no to czeka mnie chyba izba przyjęć bo nie wiem co co mam robić a do mojej pani doktor się akurat nie dostanę z tego względu że na ten tydzień już po prostu mam tak zajęty przez pracę i zresztą ona tak samo że po prostu nigdzie mnie nie da rady wcisnąć na popołudnie. Wrócę do domu to z ciekawości po prostu zrobię też test owulacyjny i zobaczę jakie będą kreski ewentualnie bo być może po prostu ruszyła mi owulacja

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2023, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Powiem wam tak w pracy tak mnie zaczęły boleć jajniki i w ogóle że myślałam że zwinę się z bólu do tej pory z resztą mnie trzyma ledwo co idę na przystanek nie wiem co się dzieje. Mam nadzieję że nic złego a jak nie przejdzie mi do wieczora po lekach no to czeka mnie chyba izba przyjęć bo nie wiem co co mam robić a do mojej pani doktor się akurat nie dostanę z tego względu że na ten tydzień już po prostu mam tak zajęty przez pracę i zresztą ona tak samo że po prostu nigdzie mnie nie da rady wcisnąć na popołudnie. Wrócę do domu to z ciekawości po prostu zrobię też test owulacyjny i zobaczę jakie będą kreski ewentualnie bo być może po prostu ruszyła mi owulacja
    Myśle ze owulacja Ci ruszyła kochanie 🥰
    Daj znać jak się czujesz

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2023, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Myśle ze owulacja Ci ruszyła kochanie 🥰
    Daj znać jak się czujesz
    Wzięłam leki rozkurczowe i leżę w łóżku
    Nie mam nawet siły jeść ❤️ dzisiaj robię totalny dzień lenia, kąpiel, ciepła herbatka i kocyk ❤️🥰

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2023, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Wzięłam leki rozkurczowe i leżę w łóżku
    Nie mam nawet siły jeść ❤️ dzisiaj robię totalny dzień lenia, kąpiel, ciepła herbatka i kocyk ❤️🥰
    Tak zdecydowanie odpoczynek konieczny w takiej sytuacji 😊 Daj koniecznie znać jutro jak się czujesz 🥰

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2023, 04:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Tak zdecydowanie odpoczynek konieczny w takiej sytuacji 😊 Daj koniecznie znać jutro jak się czujesz 🥰
    Zasnęłam wczoraj już o 20 a i tak miałam problem żeby teraz wstać jak budzik zadzwonił. Bóle po lekach przeszły i oby już nie wróciły w pracy ❤️ najchętniej bym została w łóżku, pogoda tragiczna bo wieje u mnie,zimno,pochmurno i ma padać w dodatku cały dzień a atmosfera w pracy nie zachęca by tam pójść

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2023, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Zasnęłam wczoraj już o 20 a i tak miałam problem żeby teraz wstać jak budzik zadzwonił. Bóle po lekach przeszły i oby już nie wróciły w pracy ❤️ najchętniej bym została w łóżku, pogoda tragiczna bo wieje u mnie,zimno,pochmurno i ma padać w dodatku cały dzień a atmosfera w pracy nie zachęca by tam pójść
    u mnie też cały czas wieje i pada i cały czas gdybym mogła bym spala 😊 Mam nadzieję że nadal wszystko w porządku i nic już nie boli 😊

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2023, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    u mnie też cały czas wieje i pada i cały czas gdybym mogła bym spala 😊 Mam nadzieję że nadal wszystko w porządku i nic już nie boli 😊
    Tak,już jest lepiej. Wczoraj zrobiłam test owulacyjny i dzisiaj też i nie ma piku ale kreska ewidentnie zrobiła się ciemniejsza co widać na zdjęciu.
    https://zapodaj.net/plik-tumjeXJWiW

Owulacji może nie będę miała w tym miesiącu jeszcze ale może hormony trochę ruszą dupę 😁 A co ciekawe to ovufriend wyznaczył mi owulację na 13dc czyli 3 dni temu😂 będę robić znowu badanie progesteronu to zobaczymy czy coś tam ruszyło po stymulacji

A ty jak się czujesz? Kiedy masz wizytę u ginekologa?❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2023, 16:35

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2023, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Tak,już jest lepiej. Wczoraj zrobiłam test owulacyjny i dzisiaj też i nie ma piku ale kreska ewidentnie zrobiła się ciemniejsza co widać na zdjęciu.
    https://zapodaj.net/plik-tumjeXJWiW

Owulacji może nie będę miała w tym miesiącu jeszcze ale może hormony trochę ruszą dupę 😁 A co ciekawe to ovufriend wyznaczył mi owulację na 13dc czyli 3 dni temu😂 będę robić znowu badanie progesteronu to zobaczymy czy coś tam ruszyło po stymulacji

A ty jak się czujesz? Kiedy masz wizytę u ginekologa?❤️
    No zdecydowanie coś ruszyło 😊
    Ja czuje się w miarę dobrze tylko jestem straszliwie sennna, zasypiam na stojąco 😴 A kawę odstawilam więc nie mam jak się obudzic😊
    Ginekologa mam dopiero 18 sierpnia 😑 Nie wytrzymam chyba do tego czasu. Już delikatnie zaczynam wariowac. Muszę do nich zadzwonić i poprosić czy jak by się coś zwolniło to mnie wcisną na wcześniejszy termin. Już dzisiaj miałam dzwonić ale jeszcze się powstrzymałam 😅

Agata98 lubi tę wiadomość

preg.png
    age.png
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2023, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane progesteron 7 dpo 16,40 😅

Agata98, Joan31 lubią tę wiadomość

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2023, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    No zdecydowanie coś ruszyło 😊
    Ja czuje się w miarę dobrze tylko jestem straszliwie sennna, zasypiam na stojąco 😴 A kawę odstawilam więc nie mam jak się obudzic😊
    Ginekologa mam dopiero 18 sierpnia 😑 Nie wytrzymam chyba do tego czasu. Już delikatnie zaczynam wariowac. Muszę do nich zadzwonić i poprosić czy jak by się coś zwolniło to mnie wcisną na wcześniejszy termin. Już dzisiaj miałam dzwonić ale jeszcze się powstrzymałam 😅
    Wcale się nie dziwię że już byś chciała być po wizycie 😁❤️ sama bym chyba czekała z niecierpliwością. Mam nadzieję że wszystko dobrze będzie a bez kawy jakoś się obejdzie. Teraz najważniejsze jest abyś odpoczywała tyle ile potrzebujesz

Joan31 lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2023, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Super 😁 owulacja była więc teraz czekamy jak się rozwinie dalej sytuacja

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2023, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Super 😁 owulacja była więc teraz czekamy jak się rozwinie dalej sytuacja
    Mąż była chory wiec nie nastawiam się na nic , miał antybiotyk 🥺

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2023, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Mąż była chory wiec nie nastawiam się na nic , miał antybiotyk 🥺
    Różnie bywa. Już dużo czasu nie zostało i się przekonasz co z tego cyklu wyniknie ❤️

Joan31 lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2023, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    No bardzo ładny 😊 Owulacja była napewno 😊

preg.png
    age.png
‹‹ 147 148 149 150 151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ