Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2023, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Ja dziś wgl miałam takie strozki krwi w śluzie dość sporo i później cisza czysto odkąd je zobaczyłam zero plamienia itp .. (6dpo)
    Nigdy mi się to nie zdarzało a od wczoraj dziwnie jakby jajniki mnie bolą i promieniuje do pachwin jak przy okresie
    Może to coś, może implantacja😊

preg.png
    age.png
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2023, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Może to coś, może implantacja😊
    No nie nakręcam się bo to wyglądało jak żywa krew ale czytałam ze kolor brunatny może być tez , przy niskim progesteronie chyba

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2023, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    No nie nakręcam się bo to wyglądało jak żywa krew ale czytałam ze kolor brunatny może być tez , przy niskim progesteronie chyba
    Może zrób sobie badanie progesteronu z czystej ciekawości,zobaczysz czy wszystko okej jest. Ja nie żałuję że wydałam pieniądze 2 razy na badanie bo dzięki temu lekarz zobaczył że stymulacja jest potrzebna i branie progesteronu po owulacji. Życzę żeby u ciebie się wszystko zakończyło dobrze i były w końcu dwie kreseczki ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2023, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle wybaczcie moją nieobecność ale pochłonął mnie weekend z moim chłopem😂 moje libido to istny kosmos, poszło tak do góry że sama w szoku byłam 😂 nigdy nie miałam problemu z ochotą na seks ale w tym miesiącu przechodzę samą siebie 😂 a najgorzej że teraz mam brak chłopa do 25 sierpnia bo praca więc tym bardziej chciałam się nim nacieszyć ❤️ oczywiście weszłam tu i sobie uświadomiłam że to już 14 dc. Ja nie wiem kiedy mi ten czas leci, leki biorę już z automatu bo mam przypomnienie w telefonie 😁
    Teraz będę miała po pracy tyle czasu wolnego,że nie wiem czym głowę zajmę, jak pogoda będzie taka kiepska jak dzisiaj że cały dzień deszcz to będę czytać książki i forum 😁🥰

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2023, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    W ogóle wybaczcie moją nieobecność ale pochłonął mnie weekend z moim chłopem😂 moje libido to istny kosmos, poszło tak do góry że sama w szoku byłam 😂 nigdy nie miałam problemu z ochotą na seks ale w tym miesiącu przechodzę samą siebie 😂 a najgorzej że teraz mam brak chłopa do 25 sierpnia bo praca więc tym bardziej chciałam się nim nacieszyć ❤️ oczywiście weszłam tu i sobie uświadomiłam że to już 14 dc. Ja nie wiem kiedy mi ten czas leci, leki biorę już z automatu bo mam przypomnienie w telefonie 😁
    Teraz będę miała po pracy tyle czasu wolnego,że nie wiem czym głowę zajmę, jak pogoda będzie taka kiepska jak dzisiaj że cały dzień deszcz to będę czytać książki i forum 😁🥰
    No to super 😊 Takie aktywności popieram bardzo, nie dosyć że przyjemne i dużo endorfin to jeszcze ile kalorii się spala 😊
    A trochę tęsknoty wam się przyda będzie stymulacja to akurat czas na nadrabianie zaległości 🥰

Agata98 lubi tę wiadomość

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2023, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    No to super 😊 Takie aktywności popieram bardzo, nie dosyć że przyjemne i dużo endorfin to jeszcze ile kalorii się spala 😊
    A trochę tęsknoty wam się przyda będzie stymulacja to akurat czas na nadrabianie zaległości 🥰
    Fakt,tęsknota czasem potrzebna. Człowiek od razu wtedy docenia to co ma❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2023, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam tak w pracy tak mnie zaczęły boleć jajniki i w ogóle że myślałam że zwinę się z bólu do tej pory z resztą mnie trzyma ledwo co idę na przystanek nie wiem co się dzieje. Mam nadzieję że nic złego a jak nie przejdzie mi do wieczora po lekach no to czeka mnie chyba izba przyjęć bo nie wiem co co mam robić a do mojej pani doktor się akurat nie dostanę z tego względu że na ten tydzień już po prostu mam tak zajęty przez pracę i zresztą ona tak samo że po prostu nigdzie mnie nie da rady wcisnąć na popołudnie. Wrócę do domu to z ciekawości po prostu zrobię też test owulacyjny i zobaczę jakie będą kreski ewentualnie bo być może po prostu ruszyła mi owulacja

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2023, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Powiem wam tak w pracy tak mnie zaczęły boleć jajniki i w ogóle że myślałam że zwinę się z bólu do tej pory z resztą mnie trzyma ledwo co idę na przystanek nie wiem co się dzieje. Mam nadzieję że nic złego a jak nie przejdzie mi do wieczora po lekach no to czeka mnie chyba izba przyjęć bo nie wiem co co mam robić a do mojej pani doktor się akurat nie dostanę z tego względu że na ten tydzień już po prostu mam tak zajęty przez pracę i zresztą ona tak samo że po prostu nigdzie mnie nie da rady wcisnąć na popołudnie. Wrócę do domu to z ciekawości po prostu zrobię też test owulacyjny i zobaczę jakie będą kreski ewentualnie bo być może po prostu ruszyła mi owulacja
    Myśle ze owulacja Ci ruszyła kochanie 🥰
    Daj znać jak się czujesz

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2023, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Myśle ze owulacja Ci ruszyła kochanie 🥰
    Daj znać jak się czujesz
    Wzięłam leki rozkurczowe i leżę w łóżku
    Nie mam nawet siły jeść ❤️ dzisiaj robię totalny dzień lenia, kąpiel, ciepła herbatka i kocyk ❤️🥰

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2023, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Wzięłam leki rozkurczowe i leżę w łóżku
    Nie mam nawet siły jeść ❤️ dzisiaj robię totalny dzień lenia, kąpiel, ciepła herbatka i kocyk ❤️🥰
    Tak zdecydowanie odpoczynek konieczny w takiej sytuacji 😊 Daj koniecznie znać jutro jak się czujesz 🥰

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2023, 04:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Tak zdecydowanie odpoczynek konieczny w takiej sytuacji 😊 Daj koniecznie znać jutro jak się czujesz 🥰
    Zasnęłam wczoraj już o 20 a i tak miałam problem żeby teraz wstać jak budzik zadzwonił. Bóle po lekach przeszły i oby już nie wróciły w pracy ❤️ najchętniej bym została w łóżku, pogoda tragiczna bo wieje u mnie,zimno,pochmurno i ma padać w dodatku cały dzień a atmosfera w pracy nie zachęca by tam pójść

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2023, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Zasnęłam wczoraj już o 20 a i tak miałam problem żeby teraz wstać jak budzik zadzwonił. Bóle po lekach przeszły i oby już nie wróciły w pracy ❤️ najchętniej bym została w łóżku, pogoda tragiczna bo wieje u mnie,zimno,pochmurno i ma padać w dodatku cały dzień a atmosfera w pracy nie zachęca by tam pójść
    u mnie też cały czas wieje i pada i cały czas gdybym mogła bym spala 😊 Mam nadzieję że nadal wszystko w porządku i nic już nie boli 😊

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2023, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    u mnie też cały czas wieje i pada i cały czas gdybym mogła bym spala 😊 Mam nadzieję że nadal wszystko w porządku i nic już nie boli 😊
    Tak,już jest lepiej. Wczoraj zrobiłam test owulacyjny i dzisiaj też i nie ma piku ale kreska ewidentnie zrobiła się ciemniejsza co widać na zdjęciu.
    https://zapodaj.net/plik-tumjeXJWiW

Owulacji może nie będę miała w tym miesiącu jeszcze ale może hormony trochę ruszą dupę 😁 A co ciekawe to ovufriend wyznaczył mi owulację na 13dc czyli 3 dni temu😂 będę robić znowu badanie progesteronu to zobaczymy czy coś tam ruszyło po stymulacji

A ty jak się czujesz? Kiedy masz wizytę u ginekologa?❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2023, 16:35

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2023, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Tak,już jest lepiej. Wczoraj zrobiłam test owulacyjny i dzisiaj też i nie ma piku ale kreska ewidentnie zrobiła się ciemniejsza co widać na zdjęciu.
    https://zapodaj.net/plik-tumjeXJWiW

Owulacji może nie będę miała w tym miesiącu jeszcze ale może hormony trochę ruszą dupę 😁 A co ciekawe to ovufriend wyznaczył mi owulację na 13dc czyli 3 dni temu😂 będę robić znowu badanie progesteronu to zobaczymy czy coś tam ruszyło po stymulacji

A ty jak się czujesz? Kiedy masz wizytę u ginekologa?❤️
    No zdecydowanie coś ruszyło 😊
    Ja czuje się w miarę dobrze tylko jestem straszliwie sennna, zasypiam na stojąco 😴 A kawę odstawilam więc nie mam jak się obudzic😊
    Ginekologa mam dopiero 18 sierpnia 😑 Nie wytrzymam chyba do tego czasu. Już delikatnie zaczynam wariowac. Muszę do nich zadzwonić i poprosić czy jak by się coś zwolniło to mnie wcisną na wcześniejszy termin. Już dzisiaj miałam dzwonić ale jeszcze się powstrzymałam 😅

Agata98 lubi tę wiadomość

preg.png
    age.png
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2023, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane progesteron 7 dpo 16,40 😅

Agata98, Joan31 lubią tę wiadomość

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2023, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    No zdecydowanie coś ruszyło 😊
    Ja czuje się w miarę dobrze tylko jestem straszliwie sennna, zasypiam na stojąco 😴 A kawę odstawilam więc nie mam jak się obudzic😊
    Ginekologa mam dopiero 18 sierpnia 😑 Nie wytrzymam chyba do tego czasu. Już delikatnie zaczynam wariowac. Muszę do nich zadzwonić i poprosić czy jak by się coś zwolniło to mnie wcisną na wcześniejszy termin. Już dzisiaj miałam dzwonić ale jeszcze się powstrzymałam 😅
    Wcale się nie dziwię że już byś chciała być po wizycie 😁❤️ sama bym chyba czekała z niecierpliwością. Mam nadzieję że wszystko dobrze będzie a bez kawy jakoś się obejdzie. Teraz najważniejsze jest abyś odpoczywała tyle ile potrzebujesz

Joan31 lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2023, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Super 😁 owulacja była więc teraz czekamy jak się rozwinie dalej sytuacja

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2023, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Super 😁 owulacja była więc teraz czekamy jak się rozwinie dalej sytuacja
    Mąż była chory wiec nie nastawiam się na nic , miał antybiotyk 🥺

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2023, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Mąż była chory wiec nie nastawiam się na nic , miał antybiotyk 🥺
    Różnie bywa. Już dużo czasu nie zostało i się przekonasz co z tego cyklu wyniknie ❤️

Joan31 lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2023, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    No bardzo ładny 😊 Owulacja była napewno 😊

preg.png
    age.png
‹‹ 147 148 149 150 151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ