Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Evvee27 wrote:Ja dziś wgl miałam takie strozki krwi w śluzie dość sporo i później cisza czysto odkąd je zobaczyłam zero plamienia itp .. (6dpo)
Nigdy mi się to nie zdarzało a od wczoraj dziwnie jakby jajniki mnie bolą i promieniuje do pachwin jak przy okresie -
Evvee27 wrote:No nie nakręcam się bo to wyglądało jak żywa krew ale czytałam ze kolor brunatny może być tez , przy niskim progesteronie chyba
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
W ogóle wybaczcie moją nieobecność ale pochłonął mnie weekend z moim chłopem😂 moje libido to istny kosmos, poszło tak do góry że sama w szoku byłam 😂 nigdy nie miałam problemu z ochotą na seks ale w tym miesiącu przechodzę samą siebie 😂 a najgorzej że teraz mam brak chłopa do 25 sierpnia bo praca więc tym bardziej chciałam się nim nacieszyć ❤️ oczywiście weszłam tu i sobie uświadomiłam że to już 14 dc. Ja nie wiem kiedy mi ten czas leci, leki biorę już z automatu bo mam przypomnienie w telefonie 😁
Teraz będę miała po pracy tyle czasu wolnego,że nie wiem czym głowę zajmę, jak pogoda będzie taka kiepska jak dzisiaj że cały dzień deszcz to będę czytać książki i forum 😁🥰
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:W ogóle wybaczcie moją nieobecność ale pochłonął mnie weekend z moim chłopem😂 moje libido to istny kosmos, poszło tak do góry że sama w szoku byłam 😂 nigdy nie miałam problemu z ochotą na seks ale w tym miesiącu przechodzę samą siebie 😂 a najgorzej że teraz mam brak chłopa do 25 sierpnia bo praca więc tym bardziej chciałam się nim nacieszyć ❤️ oczywiście weszłam tu i sobie uświadomiłam że to już 14 dc. Ja nie wiem kiedy mi ten czas leci, leki biorę już z automatu bo mam przypomnienie w telefonie 😁
Teraz będę miała po pracy tyle czasu wolnego,że nie wiem czym głowę zajmę, jak pogoda będzie taka kiepska jak dzisiaj że cały dzień deszcz to będę czytać książki i forum 😁🥰
A trochę tęsknoty wam się przyda będzie stymulacja to akurat czas na nadrabianie zaległości 🥰Agata98 lubi tę wiadomość
-
Joan31 wrote:No to super 😊 Takie aktywności popieram bardzo, nie dosyć że przyjemne i dużo endorfin to jeszcze ile kalorii się spala 😊
A trochę tęsknoty wam się przyda będzie stymulacja to akurat czas na nadrabianie zaległości 🥰Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Powiem wam tak w pracy tak mnie zaczęły boleć jajniki i w ogóle że myślałam że zwinę się z bólu do tej pory z resztą mnie trzyma ledwo co idę na przystanek nie wiem co się dzieje. Mam nadzieję że nic złego a jak nie przejdzie mi do wieczora po lekach no to czeka mnie chyba izba przyjęć bo nie wiem co co mam robić a do mojej pani doktor się akurat nie dostanę z tego względu że na ten tydzień już po prostu mam tak zajęty przez pracę i zresztą ona tak samo że po prostu nigdzie mnie nie da rady wcisnąć na popołudnie. Wrócę do domu to z ciekawości po prostu zrobię też test owulacyjny i zobaczę jakie będą kreski ewentualnie bo być może po prostu ruszyła mi owulacjaOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Powiem wam tak w pracy tak mnie zaczęły boleć jajniki i w ogóle że myślałam że zwinę się z bólu do tej pory z resztą mnie trzyma ledwo co idę na przystanek nie wiem co się dzieje. Mam nadzieję że nic złego a jak nie przejdzie mi do wieczora po lekach no to czeka mnie chyba izba przyjęć bo nie wiem co co mam robić a do mojej pani doktor się akurat nie dostanę z tego względu że na ten tydzień już po prostu mam tak zajęty przez pracę i zresztą ona tak samo że po prostu nigdzie mnie nie da rady wcisnąć na popołudnie. Wrócę do domu to z ciekawości po prostu zrobię też test owulacyjny i zobaczę jakie będą kreski ewentualnie bo być może po prostu ruszyła mi owulacja
Daj znać jak się czujesz -
Evvee27 wrote:Myśle ze owulacja Ci ruszyła kochanie 🥰
Daj znać jak się czujesz
Nie mam nawet siły jeść ❤️ dzisiaj robię totalny dzień lenia, kąpiel, ciepła herbatka i kocyk ❤️🥰Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Wzięłam leki rozkurczowe i leżę w łóżku
Nie mam nawet siły jeść ❤️ dzisiaj robię totalny dzień lenia, kąpiel, ciepła herbatka i kocyk ❤️🥰 -
Joan31 wrote:Tak zdecydowanie odpoczynek konieczny w takiej sytuacji 😊 Daj koniecznie znać jutro jak się czujesz 🥰Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Zasnęłam wczoraj już o 20 a i tak miałam problem żeby teraz wstać jak budzik zadzwonił. Bóle po lekach przeszły i oby już nie wróciły w pracy ❤️ najchętniej bym została w łóżku, pogoda tragiczna bo wieje u mnie,zimno,pochmurno i ma padać w dodatku cały dzień a atmosfera w pracy nie zachęca by tam pójść
-
Joan31 wrote:u mnie też cały czas wieje i pada i cały czas gdybym mogła bym spala 😊 Mam nadzieję że nadal wszystko w porządku i nic już nie boli 😊
https://zapodaj.net/plik-tumjeXJWiW
Owulacji może nie będę miała w tym miesiącu jeszcze ale może hormony trochę ruszą dupę 😁 A co ciekawe to ovufriend wyznaczył mi owulację na 13dc czyli 3 dni temu😂 będę robić znowu badanie progesteronu to zobaczymy czy coś tam ruszyło po stymulacji
A ty jak się czujesz? Kiedy masz wizytę u ginekologa?❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2023, 16:35
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Tak,już jest lepiej. Wczoraj zrobiłam test owulacyjny i dzisiaj też i nie ma piku ale kreska ewidentnie zrobiła się ciemniejsza co widać na zdjęciu.
https://zapodaj.net/plik-tumjeXJWiW
Owulacji może nie będę miała w tym miesiącu jeszcze ale może hormony trochę ruszą dupę 😁 A co ciekawe to ovufriend wyznaczył mi owulację na 13dc czyli 3 dni temu😂 będę robić znowu badanie progesteronu to zobaczymy czy coś tam ruszyło po stymulacji
A ty jak się czujesz? Kiedy masz wizytę u ginekologa?❤️
Ja czuje się w miarę dobrze tylko jestem straszliwie sennna, zasypiam na stojąco 😴 A kawę odstawilam więc nie mam jak się obudzic😊
Ginekologa mam dopiero 18 sierpnia 😑 Nie wytrzymam chyba do tego czasu. Już delikatnie zaczynam wariowac. Muszę do nich zadzwonić i poprosić czy jak by się coś zwolniło to mnie wcisną na wcześniejszy termin. Już dzisiaj miałam dzwonić ale jeszcze się powstrzymałam 😅Agata98 lubi tę wiadomość
-
Joan31 wrote:No zdecydowanie coś ruszyło 😊
Ja czuje się w miarę dobrze tylko jestem straszliwie sennna, zasypiam na stojąco 😴 A kawę odstawilam więc nie mam jak się obudzic😊
Ginekologa mam dopiero 18 sierpnia 😑 Nie wytrzymam chyba do tego czasu. Już delikatnie zaczynam wariowac. Muszę do nich zadzwonić i poprosić czy jak by się coś zwolniło to mnie wcisną na wcześniejszy termin. Już dzisiaj miałam dzwonić ale jeszcze się powstrzymałam 😅Joan31 lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Evvee27 wrote:Kochane progesteron 7 dpo 16,40 😅Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Evvee27 wrote:Mąż była chory wiec nie nastawiam się na nic , miał antybiotyk 🥺
Joan31 lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️