Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Joan31 wrote:Ja miałam spadek wtedy kiedy prawdopodobnie była owulacja a testy owu miałam jakoś dziwnie w tym miesiacu więc tym bym się nie sugerowala😊 Właśnie po progesteronie wiedziałam że była😊Udostepnilam wykres może jakoś to pomoze w obserwacjach😊 Chociaz w sumie ja już się tyle tych wykresów naogladalam i na nic nie ma reguły chyba 😅Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Evvee27 wrote:Zrobiłam dziś test owulacyjny i chyba dziś dopiero mam owulacje bo boli mnie potwornie prawy jajnik .. i cały odbyt dosłownie
Chyba ze owulacja ostatnio nie wystartowała i teraz drugi raz ? -
Joan31 wrote:Beta 7988 😊
Ale zmartwiłam się poziomem progesteronu bo wynosi 16 czyli spadł mi od 7 dpo bo wtedy miałam 19...
A moja ginekolog oczywiście na wakacjach...
I życzę ci spokojnych 9 miesięcy 🥰 ucieszyłam się aż chłop zapytał co jest to powiedziałam że znajoma z forum w ciąży jest 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2023, 17:33
Joan31 lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Evvee27 wrote:Zrobiłam dziś test owulacyjny i chyba dziś dopiero mam owulacje bo boli mnie potwornie prawy jajnik .. i cały odbyt dosłownie
Chyba ze owulacja ostatnio nie wystartowała i teraz drugi raz ?Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Gratuluję ❤️ i spróbuj umówić się do innego ginekologa na wizytę ❤️
I życzę ci spokojnych 9 miesięcy 🥰 ucieszyłam się aż chłop zapytał co jest to powiedziałam że znajoma z forum w ciąży jest 😁
Mam nadzieję że będą spokojne. Chociaż narazie jestem cała zestresowana i ciągle czytam.
Niby wyczytałam że mogą być wahania progesteronu w ciągu doby nadal ale nie wiem Może lepiej go nie badać.
Pojutrze znowu pójdę na betę i mam nadzieję że będzie ładny przyrost.Agata98 lubi tę wiadomość
-
Cześć!
Przyszłam po poradę 🫣 dziś mam 29 dzień cyklu ( średnia długość 31) wczoraj i dziś plamienie raz brązowe raz lekko czerwone bez skrzepów (okresy zawsze mam ze skrzepami) zero bulu brzucha gdzie zawsze zwijam sie z bólu wiec okres chyba odpada 🫣😅 owulacja jesli byla to cos koło 18 dnia cyklu ale nie jestem pewna bo jej nie badam 😅dziś czuły test z clear blue i taka sytuacja (zdjęcie poniżej)
https://ibb.co/9nCGs13
https://ibb.co/2NZ474L
Czy ktoś coś poradzi ? Sama nie wiem co myśleć 🫣 -
Joan31 wrote:♥️♥️♥️Kochana jesteś 🥰🥰
Mam nadzieję że będą spokojne. Chociaż narazie jestem cała zestresowana i ciągle czytam.
Niby wyczytałam że mogą być wahania progesteronu w ciągu doby nadal ale nie wiem Może lepiej go nie badać.
Pojutrze znowu pójdę na betę i mam nadzieję że będzie ładny przyrost.
Tak się cieszę ! 🥰🥰Joan31 lubi tę wiadomość
-
Doris98 wrote:Cześć!
Przyszłam po poradę 🫣 dziś mam 29 dzień cyklu ( średnia długość 31) wczoraj i dziś plamienie raz brązowe raz lekko czerwone bez skrzepów (okresy zawsze mam ze skrzepami) zero bulu brzucha gdzie zawsze zwijam sie z bólu wiec okres chyba odpada 🫣😅 owulacja jesli byla to cos koło 18 dnia cyklu ale nie jestem pewna bo jej nie badam 😅dziś czuły test z clear blue i taka sytuacja (zdjęcie poniżej)
Czy ktoś coś poradzi ? Sama nie wiem co myśleć 🫣
Wyglada jak kreska fabryczna , sprawdź raz jeszcze z porannego moczu inny test 😘 -
Joan31 wrote:♥️♥️♥️Kochana jesteś 🥰🥰
Pojutrze znowu pójdę na betę i mam nadzieję że będzie ładny przyrost.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2023, 23:53
Joan31 lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Doris98 wrote:Cześć!
Czy ktoś coś poradzi ? Sama nie wiem co myśleć 🫣Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Mój organizm szaleje. Stwierdziłam że w tym cyklu będę mierzyć temperaturę bo będę miała wdrożone leczenie i w ogóle. Dzisiaj mierzę a tam 36,90 wczoraj było 36,61 gdzie ja nawet takich temperatur nie miałam po owulacji. Dobrze że dzisiaj mam ginekologa to rozwieje moje wszelkie wątpliwości i odpowie na pytania i zapewne zrobi badania. Nawet piersi mam nabrzmiałe jak przed okresem,jajniki już też czułam. Mam nadzieję że żadnej torbieli tam nie będzie bo owulacja w 9dc to raczej nieOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Mój organizm szaleje. Stwierdziłam że w tym cyklu będę mierzyć temperaturę bo będę miała wdrożone leczenie i w ogóle. Dzisiaj mierzę a tam 36,90 wczoraj było 36,61 gdzie ja nawet takich temperatur nie miałam po owulacji. Dobrze że dzisiaj mam ginekologa to rozwieje moje wszelkie wątpliwości i odpowie na pytania i zapewne zrobi badania. Nawet piersi mam nabrzmiałe jak przed okresem,jajniki już też czułam. Mam nadzieję że żadnej torbieli tam nie będzie bo owulacja w 9dc to raczej nie
-
Agata98 wrote:Mój organizm szaleje. Stwierdziłam że w tym cyklu będę mierzyć temperaturę bo będę miała wdrożone leczenie i w ogóle. Dzisiaj mierzę a tam 36,90 wczoraj było 36,61 gdzie ja nawet takich temperatur nie miałam po owulacji. Dobrze że dzisiaj mam ginekologa to rozwieje moje wszelkie wątpliwości i odpowie na pytania i zapewne zrobi badania. Nawet piersi mam nabrzmiałe jak przed okresem,jajniki już też czułam. Mam nadzieję że żadnej torbieli tam nie będzie bo owulacja w 9dc to raczej nie
-
Joan31 wrote:A wszystko możliwe może to już owulacja u mnie też próbowała tak wystartować 😉 A jak ty masz się stawić do lekarza? tam na konkretną datę czy w owulację ?
Ale doktor powiedziała że jak tak dalej będę pilnować tego co jem,aktywności fizycznej plus będę miała leki to się w końcu nam uda ❤️Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Ja po wizycie. Będę teraz chodzić co drugi dzień na monitoring. W tym cyklu owulacji nie będzie i w poprzednich dwóch też nie było. Ten progesteron niby wskazywał na fazę po owulacji jednak nie wystartowała i stąd wynik tylko lekko ponad 7 a później 8. Także teraz będę latać i czekać na świeże wyniki a od 29 sierpnia zaczynamy stymulację cyklu🥰 ale też od razu usłyszałam że ciężko będzie bo hormony szaleją no i na jajnikach sporo pęcherzyków
Ale doktor powiedziała że jak tak dalej będę pilnować tego co jem,aktywności fizycznej plus będę miała leki to się w końcu nam uda ❤️Agata98 lubi tę wiadomość