X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2023, 04:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Ja miałam spadek wtedy kiedy prawdopodobnie była owulacja a testy owu miałam jakoś dziwnie w tym miesiacu więc tym bym się nie sugerowala😊 Właśnie po progesteronie wiedziałam że była😊Udostepnilam wykres może jakoś to pomoze w obserwacjach😊 Chociaz w sumie ja już się tyle tych wykresów naogladalam i na nic nie ma reguły chyba 😅
    Dokładnie. Wykresy różne a ciąże były lub nie. Ważne że u ciebie skończyło się dobrze ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2023, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam dziś test owulacyjny i chyba dziś dopiero mam owulacje bo boli mnie potwornie prawy jajnik .. i cały odbyt dosłownie
    Chyba ze owulacja ostatnio nie wystartowała i teraz drugi raz ?

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2023, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Zrobiłam dziś test owulacyjny i chyba dziś dopiero mam owulacje bo boli mnie potwornie prawy jajnik .. i cały odbyt dosłownie
    No możliwe ja tak miałam dwa miesiące temu i w tym miesiącu też 😊 To nie zastanawiaj się za dużo kiedy ta owulka tylko bierz męża i dużo działania 😄😄

preg.png
    age.png
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2023, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 7988 😊
    Ale zmartwiłam się poziomem progesteronu bo wynosi 16 czyli spadł mi od 7 dpo bo wtedy miałam 19...
    A moja ginekolog oczywiście na wakacjach...

Evvee27, Agata98 lubią tę wiadomość

preg.png
    age.png
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2023, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Beta 7988 😊
    Ale zmartwiłam się poziomem progesteronu bo wynosi 16 czyli spadł mi od 7 dpo bo wtedy miałam 19...
    Będzie dobrze, spróbuj iść może do innego lekarza? 😘

Joan31 lubi tę wiadomość

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2023, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Beta 7988 😊
    Gratuluję ❤️ i spróbuj umówić się do innego ginekologa na wizytę ❤️
    I życzę ci spokojnych 9 miesięcy 🥰 ucieszyłam się aż chłop zapytał co jest to powiedziałam że znajoma z forum w ciąży jest 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2023, 17:33

Joan31 lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2023, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Możliwe i nawet to by tłumaczyło twoją temperaturę. Działajcie 😁❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2023, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Będzie dobrze, spróbuj iść może do innego lekarza? 😘
    Tak mysle że się przejdę do innego bo nie wytrzymam do jej powrotu😅

Agata98 lubi tę wiadomość

preg.png
    age.png
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2023, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Gratuluję ❤️ i spróbuj umówić się do innego ginekologa na wizytę ❤️
    I życzę ci spokojnych 9 miesięcy 🥰 ucieszyłam się aż chłop zapytał co jest to powiedziałam że znajoma z forum w ciąży jest 😁
    ♥️♥️♥️Kochana jesteś 🥰🥰
    Mam nadzieję że będą spokojne. Chociaż narazie jestem cała zestresowana i ciągle czytam.
    Niby wyczytałam że mogą być wahania progesteronu w ciągu doby nadal ale nie wiem Może lepiej go nie badać.
    Pojutrze znowu pójdę na betę i mam nadzieję że będzie ładny przyrost.

preg.png
    age.png
  • Doris98 Koleżanka

Wysłany: 31 lipca 2023, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Przyszłam po poradę 🫣 dziś mam 29 dzień cyklu ( średnia długość 31) wczoraj i dziś plamienie raz brązowe raz lekko czerwone bez skrzepów (okresy zawsze mam ze skrzepami) zero bulu brzucha gdzie zawsze zwijam sie z bólu wiec okres chyba odpada 🫣😅 owulacja jesli byla to cos koło 18 dnia cyklu ale nie jestem pewna bo jej nie badam 😅dziś czuły test z clear blue i taka sytuacja (zdjęcie poniżej)
    https://ibb.co/9nCGs13
    https://ibb.co/2NZ474L

Czy ktoś coś poradzi ? Sama nie wiem co myśleć 🫣

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2023, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    ♥️♥️♥️Kochana jesteś 🥰🥰
    Mam nadzieję że będą spokojne. Chociaż narazie jestem cała zestresowana i ciągle czytam.
    Niby wyczytałam że mogą być wahania progesteronu w ciągu doby nadal ale nie wiem Może lepiej go nie badać.
    Nie myśl o tym i nie czytaj , idź do lekarza , równie dobrego co Twój .. najważniejszy jest spokój 🥰
    Tak się cieszę ! 🥰🥰

Joan31 lubi tę wiadomość

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2023, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris98 wrote:
    Cześć!
    Przyszłam po poradę 🫣 dziś mam 29 dzień cyklu ( średnia długość 31) wczoraj i dziś plamienie raz brązowe raz lekko czerwone bez skrzepów (okresy zawsze mam ze skrzepami) zero bulu brzucha gdzie zawsze zwijam sie z bólu wiec okres chyba odpada 🫣😅 owulacja jesli byla to cos koło 18 dnia cyklu ale nie jestem pewna bo jej nie badam 😅dziś czuły test z clear blue i taka sytuacja (zdjęcie poniżej)

Wyglada jak kreska fabryczna , sprawdź raz jeszcze z porannego moczu inny test 😘

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2023, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    ♥️♥️♥️Kochana jesteś 🥰🥰
    Mam nadzieję że ładnie przyrośnie a lekarz na wizycie cię uspokoi ❤️ i jak najmniej internetu bo większość potrafi tylko straszyć a teraz taki stres nie jest ci potrzebny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2023, 23:53

Joan31 lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2023, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris98 wrote:
    Cześć!

Na moje oko kreska wygląda na fabryczną. Powtórz test,najlepiej innej firmy albo zrób betę ☺️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2023, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój organizm szaleje. Stwierdziłam że w tym cyklu będę mierzyć temperaturę bo będę miała wdrożone leczenie i w ogóle. Dzisiaj mierzę a tam 36,90 wczoraj było 36,61 gdzie ja nawet takich temperatur nie miałam po owulacji. Dobrze że dzisiaj mam ginekologa to rozwieje moje wszelkie wątpliwości i odpowie na pytania i zapewne zrobi badania. Nawet piersi mam nabrzmiałe jak przed okresem,jajniki już też czułam. Mam nadzieję że żadnej torbieli tam nie będzie bo owulacja w 9dc to raczej nie

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2023, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Mój organizm szaleje. Stwierdziłam że w tym cyklu będę mierzyć temperaturę bo będę miała wdrożone leczenie i w ogóle. Dzisiaj mierzę a tam 36,90 wczoraj było 36,61 gdzie ja nawet takich temperatur nie miałam po owulacji. Dobrze że dzisiaj mam ginekologa to rozwieje moje wszelkie wątpliwości i odpowie na pytania i zapewne zrobi badania. Nawet piersi mam nabrzmiałe jak przed okresem,jajniki już też czułam. Mam nadzieję że żadnej torbieli tam nie będzie bo owulacja w 9dc to raczej nie
    Coś z ta tempka ostatnio widzę ze jest dziwnie , mi przyrasta o 0,1 codziennie od spadku 😖

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2023, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    A wszystko możliwe może to już owulacja u mnie też próbowała tak wystartować 😉 A jak ty masz się stawić do lekarza? tam na konkretną datę czy w owulację ?

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2023, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    A wszystko możliwe może to już owulacja u mnie też próbowała tak wystartować 😉 A jak ty masz się stawić do lekarza? tam na konkretną datę czy w owulację ?
    Ja po wizycie. Będę teraz chodzić co drugi dzień na monitoring. W tym cyklu owulacji nie będzie i w poprzednich dwóch też nie było. Ten progesteron niby wskazywał na fazę po owulacji jednak nie wystartowała i stąd wynik tylko lekko ponad 7 a później 8. Także teraz będę latać i czekać na świeże wyniki a od 29 sierpnia zaczynamy stymulację cyklu🥰 ale też od razu usłyszałam że ciężko będzie bo hormony szaleją no i na jajnikach sporo pęcherzyków
    Ale doktor powiedziała że jak tak dalej będę pilnować tego co jem,aktywności fizycznej plus będę miała leki to się w końcu nam uda ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2023, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Ja po wizycie. Będę teraz chodzić co drugi dzień na monitoring. W tym cyklu owulacji nie będzie i w poprzednich dwóch też nie było. Ten progesteron niby wskazywał na fazę po owulacji jednak nie wystartowała i stąd wynik tylko lekko ponad 7 a później 8. Także teraz będę latać i czekać na świeże wyniki a od 29 sierpnia zaczynamy stymulację cyklu🥰 ale też od razu usłyszałam że ciężko będzie bo hormony szaleją no i na jajnikach sporo pęcherzyków
    Ale doktor powiedziała że jak tak dalej będę pilnować tego co jem,aktywności fizycznej plus będę miała leki to się w końcu nam uda ❤️
    Na pewno się uda 😊 ♥️ Musi tak być 🥰 zasługujesz na ślicznego dzidziusia 🥰

preg.png
    age.png
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ogarniam dziewczyny, ciagle wychodzą mi pozytywne testy owu od 3 dni .. a dziś jakbym miała pik ? 🤯

‹‹ 145 146 147 148 149 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ