Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata98 wrote:Ogólnie to przez weekend mnie tutaj nie będzie ale powiem wam tak w pracy dzisiaj miałam święty spokój w końcu za to mój facet zaczął odstawiać takie cyrki jeśli chodzi o nasze starania przez swoją rodzinę dlatego że go zaczęli buntować że o mało się nie rozstaliśmy i właśnie czekam na pociąg bo stwierdziłam że jadę do znajomej bo po prostu nie mam już siły psychicznie i muszę po prostu odpocząć Mam nadzieję że dla was ten weekend będzie milszy niż dla mnie w razie czego odezwę się w niedzielę wieczorkiem ale będę tutaj was podczytywać na bieżąco
Jeśli oczywiście chcesz się tym podzielić to jak go zaczeli buntować w jakim kontekscie?
Trzymam kciuki żeby wszystko szybko się wyprostowało ❤️ -
Agata98 wrote:Przepraszam że zapytam ale czy to przez starania taki kiepski czas macie? Oczywiście jeśli nie chcesz nie odpowiadaj. Mam nadzieję że ułoży się między wami i nadejdą lepsze dni❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2023, 22:16
-
Joan31 wrote:Dobrze że chociaż w pracy spokój.
Jeśli oczywiście chcesz się tym podzielić to jak go zaczeli buntować w jakim kontekscie?
Trzymam kciuki żeby wszystko szybko się wyprostowało ❤️Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:A no bo przecież jak to tak dziecka nie mieć od razu,a jakbym schudła to napewno bym zaszła bez leków bo wszystko byłoby dobrze. Tłumaczył im że to nie jest zależne od mojej wagi i że nie moja wina że tak się dzieje ale nie dociera. Przez to się kłócimy bo wiadomo rodzina dobra ale powiedziałam mu że teraz widać że z rodziną to dobrze tylko na zdjęciu to się obraził. Zrobiłam sobie nockę z przyjaciółką,wracam teraz do domu i mam nadzieję że jakoś się ułoży to wszystko
Dobrze że teraz odpoczeliscie od siebie to może podejdziecie do tego ze świeża głową i na spokojnie będzie można porozmawiac. -
Joan31 wrote:No najgorzej jak rodzinka przedstawia swoje mądrości nie majac o tym zupełnie pojęcia... Wiadomo ze to kompletna bzdura..
Dobrze że teraz odpoczeliscie od siebie to może podejdziecie do tego ze świeża głową i na spokojnie będzie można porozmawiac.Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Dzisiaj właśnie jedziemy do jego rodzinki porozmawiać a w zasadzie powiedzieć,żeby się nie wpieprzali i że jak się nie znają to lepiej żeby się nie odzywali. Mój chłop to przemyślał i przyznał mi rację. I przekonał się że z rodziną to dobrze tylko na zdjęciach
A może rozmowa też pomoże i coś do nich dotrze😊 -
Agata98 wrote:Dzisiaj właśnie jedziemy do jego rodzinki porozmawiać a w zasadzie powiedzieć,żeby się nie wpieprzali i że jak się nie znają to lepiej żeby się nie odzywali. Mój chłop to przemyślał i przyznał mi rację. I przekonał się że z rodziną to dobrze tylko na zdjęciach
-
Evvee27 wrote:Kochane , zerknięcie na mój wykres ? Nie podoba mi się w ogóle . cos czuje ze coś jest nie tak
A testy owulacyjne mogą być negatywne bo akurat nie uchwycisz tego na teście a owulacja może być normalnie. Tylko monitoring byłby w stanie to potwierdzić. Z resztą w razie czego zrób sobie w 7dpo badanie progesteronu i zobaczysz chociaż czy jego poziom jest okej jeśli chodzi o fazę lutealnąWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2023, 14:43
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Joan31 wrote:Dziewczyny wczoraj na teście 2 kreseczki dzisiaj powtórzyłam i nadal są ❤️🤗 Narazie oczywiscie ostrożny optymizm ale jutro ide na betę I zobaczymy jak tam. Więc trzymajcie kciuki 😊
Joan31 lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Bardzo ci temperatura skacze ale może dlatego że widzę że mierzysz o różnych porach a nawet 30 minut robi różnicę. Druga sprawa że skok temperatury może być nawet 3 dni po szczycie śluzu. A po trzecie to na temperaturę ma wpływ wszystko stres, mniej snu,zaburzenia snu,alkohol itd. Ja codziennie wstaje 4:30 i tak mierze temperaturę. Nawet w weekend nastawiam budzik żeby zmierzyć temperaturę o tej samej porze i idę dalej spać i dzięki temu nie mam takich skoków
A testy owulacyjne mogą być negatywne bo akurat nie uchwycisz tego na teście a owulacja może być normalnie. Tylko monitoring byłby w stanie to potwierdzić. Z resztą w razie czego zrób sobie w 7dpo badanie progesteronu i zobaczysz chociaż czy jego poziom jest okej jeśli chodzi o fazę lutealną
Dziękuje !
Czuje ze owulacja była wczoraj bo bolało strasznie ale ten spadek tempki mnie troszkę zmartwił ale fakt, spałam wtedy 4 h niecałe bo się martwiłam o męża 🥹
-
Joan31 wrote:Dziewczyny wczoraj na teście 2 kreseczki dzisiaj powtórzyłam i nadal są ❤️🤗 Narazie oczywiscie ostrożny optymizm ale jutro ide na betę I zobaczymy jak tam. Więc trzymajcie kciuki 😊
Trzymam mocno kciuki za Ciebie , daj znać jutro 🥰Joan31 lubi tę wiadomość
-
Evvee27 wrote:Testy owulacyjne odpuściłam sobie bo mi się skończyły , ogólnie miałam odpuścić kontrolowanie siebie w tym miesiącu ale chciałam chociaż temperaturę widzieć , sprawdzę ten progesteron w takim razie 😊
Dziękuje !
Czuje ze owulacja była wczoraj bo bolało strasznie ale ten spadek tempki mnie troszkę zmartwił ale fakt, spałam wtedy 4 h niecałe bo się martwiłam o męża 🥹Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:W dniu owulacji może być wzrost lub spadek a po owulacji następuje wzrost i utrzymuje się do kolejnej miesiączki także głowa do góry ❤️ a z resztą mówię na temperaturę ma wpływ dużo czynników także wykonaj sobie badanie progesteronu. Jeśli będzie dobry to nie masz o co się martwić a gdyby był niski to pójdziesz do ginekologa 🥰 jednak z całego serca życzę byś ten cykl zakończyła w taki sposób ⏸️
-
nick nieaktualny
-
Joan31 wrote:Ja miałam spadek wtedy kiedy prawdopodobnie była owulacja a testy owu miałam jakoś dziwnie w tym miesiacu więc tym bym się nie sugerowala😊 Właśnie po progesteronie wiedziałam że była😊Udostepnilam wykres może jakoś to pomoze w obserwacjach😊 Chociaz w sumie ja już się tyle tych wykresów naogladalam i na nic nie ma reguły chyba 😅
Joan31 lubi tę wiadomość
-
Agata98 wrote:W dniu owulacji może być wzrost lub spadek a po owulacji następuje wzrost i utrzymuje się do kolejnej miesiączki także głowa do góry ❤️ a z resztą mówię na temperaturę ma wpływ dużo czynników także wykonaj sobie badanie progesteronu. Jeśli będzie dobry to nie masz o co się martwić a gdyby był niski to pójdziesz do ginekologa 🥰 jednak z całego serca życzę byś ten cykl zakończyła w taki sposób ⏸️
Mam męża całe ponad 2 tyg wiec będę miała zajęcie dla mojej główki 😍