X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2023, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Ogólnie to przez weekend mnie tutaj nie będzie ale powiem wam tak w pracy dzisiaj miałam święty spokój w końcu za to mój facet zaczął odstawiać takie cyrki jeśli chodzi o nasze starania przez swoją rodzinę dlatego że go zaczęli buntować że o mało się nie rozstaliśmy i właśnie czekam na pociąg bo stwierdziłam że jadę do znajomej bo po prostu nie mam już siły psychicznie i muszę po prostu odpocząć Mam nadzieję że dla was ten weekend będzie milszy niż dla mnie w razie czego odezwę się w niedzielę wieczorkiem ale będę tutaj was podczytywać na bieżąco
    Dobrze że chociaż w pracy spokój.
    Jeśli oczywiście chcesz się tym podzielić to jak go zaczeli buntować w jakim kontekscie?
    Trzymam kciuki żeby wszystko szybko się wyprostowało ❤️

preg.png
    age.png
  • Aga.f Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2023, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Przepraszam że zapytam ale czy to przez starania taki kiepski czas macie? Oczywiście jeśli nie chcesz nie odpowiadaj. Mam nadzieję że ułoży się między wami i nadejdą lepsze dni❤️
    Nie nie :) zupełnie inna sprawa :) ale to się odbija na staraniach niestety + mąż znowu wyjechał na 2-3 tygodnie w delegacje..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2023, 22:16

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2023, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Dobrze że chociaż w pracy spokój.
    Jeśli oczywiście chcesz się tym podzielić to jak go zaczeli buntować w jakim kontekscie?
    Trzymam kciuki żeby wszystko szybko się wyprostowało ❤️
    A no bo przecież jak to tak dziecka nie mieć od razu,a jakbym schudła to napewno bym zaszła bez leków bo wszystko byłoby dobrze. Tłumaczył im że to nie jest zależne od mojej wagi i że nie moja wina że tak się dzieje ale nie dociera. Przez to się kłócimy bo wiadomo rodzina dobra ale powiedziałam mu że teraz widać że z rodziną to dobrze tylko na zdjęciu to się obraził. Zrobiłam sobie nockę z przyjaciółką,wracam teraz do domu i mam nadzieję że jakoś się ułoży to wszystko

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2023, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    A no bo przecież jak to tak dziecka nie mieć od razu,a jakbym schudła to napewno bym zaszła bez leków bo wszystko byłoby dobrze. Tłumaczył im że to nie jest zależne od mojej wagi i że nie moja wina że tak się dzieje ale nie dociera. Przez to się kłócimy bo wiadomo rodzina dobra ale powiedziałam mu że teraz widać że z rodziną to dobrze tylko na zdjęciu to się obraził. Zrobiłam sobie nockę z przyjaciółką,wracam teraz do domu i mam nadzieję że jakoś się ułoży to wszystko
    No najgorzej jak rodzinka przedstawia swoje mądrości nie majac o tym zupełnie pojęcia... Wiadomo ze to kompletna bzdura..
    Dobrze że teraz odpoczeliscie od siebie to może podejdziecie do tego ze świeża głową i na spokojnie będzie można porozmawiac.

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2023, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    No najgorzej jak rodzinka przedstawia swoje mądrości nie majac o tym zupełnie pojęcia... Wiadomo ze to kompletna bzdura..
    Dobrze że teraz odpoczeliscie od siebie to może podejdziecie do tego ze świeża głową i na spokojnie będzie można porozmawiac.
    Dzisiaj właśnie jedziemy do jego rodzinki porozmawiać a w zasadzie powiedzieć,żeby się nie wpieprzali i że jak się nie znają to lepiej żeby się nie odzywali. Mój chłop to przemyślał i przyznał mi rację. I przekonał się że z rodziną to dobrze tylko na zdjęciach

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2023, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Dzisiaj właśnie jedziemy do jego rodzinki porozmawiać a w zasadzie powiedzieć,żeby się nie wpieprzali i że jak się nie znają to lepiej żeby się nie odzywali. Mój chłop to przemyślał i przyznał mi rację. I przekonał się że z rodziną to dobrze tylko na zdjęciach
    Najważniejsze że między wami jest dobrze❤️
    A może rozmowa też pomoże i coś do nich dotrze😊

preg.png
    age.png
  • Evvee27 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2023, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane , zerknięcie na mój wykres ? Nie podoba mi się w ogóle . cos czuje ze coś jest nie tak

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2023, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Rodzina jest dobra w momencie kiedy coś potrzebują , ale jak masz jakieś problemy to się odwracają .. znam temat bardzo dobrze

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2023, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Kochane , zerknięcie na mój wykres ? Nie podoba mi się w ogóle . cos czuje ze coś jest nie tak
    Bardzo ci temperatura skacze ale może dlatego że widzę że mierzysz o różnych porach a nawet 30 minut robi różnicę. Druga sprawa że skok temperatury może być nawet 3 dni po szczycie śluzu. A po trzecie to na temperaturę ma wpływ wszystko stres, mniej snu,zaburzenia snu,alkohol itd. Ja codziennie wstaje 4:30 i tak mierze temperaturę. Nawet w weekend nastawiam budzik żeby zmierzyć temperaturę o tej samej porze i idę dalej spać i dzięki temu nie mam takich skoków
    A testy owulacyjne mogą być negatywne bo akurat nie uchwycisz tego na teście a owulacja może być normalnie. Tylko monitoring byłby w stanie to potwierdzić. Z resztą w razie czego zrób sobie w 7dpo badanie progesteronu i zobaczysz chociaż czy jego poziom jest okej jeśli chodzi o fazę lutealną

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2023, 14:43

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2023, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Może dopiero będzie owulacja ?

preg.png
    age.png
  • Joan31 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2023, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wczoraj na teście 2 kreseczki dzisiaj powtórzyłam i nadal są ❤️🤗 Narazie oczywiscie ostrożny optymizm ale jutro ide na betę I zobaczymy jak tam. Więc trzymajcie kciuki 😊

Agata98, Anjucha lubią tę wiadomość

preg.png
    age.png
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2023, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Dziewczyny wczoraj na teście 2 kreseczki dzisiaj powtórzyłam i nadal są ❤️🤗 Narazie oczywiscie ostrożny optymizm ale jutro ide na betę I zobaczymy jak tam. Więc trzymajcie kciuki 😊
    Ale super informacja❤️ trzymam kciuki za betę ☺️

Joan31 lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2023, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Bardzo ci temperatura skacze ale może dlatego że widzę że mierzysz o różnych porach a nawet 30 minut robi różnicę. Druga sprawa że skok temperatury może być nawet 3 dni po szczycie śluzu. A po trzecie to na temperaturę ma wpływ wszystko stres, mniej snu,zaburzenia snu,alkohol itd. Ja codziennie wstaje 4:30 i tak mierze temperaturę. Nawet w weekend nastawiam budzik żeby zmierzyć temperaturę o tej samej porze i idę dalej spać i dzięki temu nie mam takich skoków
    A testy owulacyjne mogą być negatywne bo akurat nie uchwycisz tego na teście a owulacja może być normalnie. Tylko monitoring byłby w stanie to potwierdzić. Z resztą w razie czego zrób sobie w 7dpo badanie progesteronu i zobaczysz chociaż czy jego poziom jest okej jeśli chodzi o fazę lutealną
    Testy owulacyjne odpuściłam sobie bo mi się skończyły , ogólnie miałam odpuścić kontrolowanie siebie w tym miesiącu ale chciałam chociaż temperaturę widzieć , sprawdzę ten progesteron w takim razie 😊
    Dziękuje !
    Czuje ze owulacja była wczoraj bo bolało strasznie ale ten spadek tempki mnie troszkę zmartwił ale fakt, spałam wtedy 4 h niecałe bo się martwiłam o męża 🥹

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2023, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Jezu cudownie !
    Trzymam mocno kciuki za Ciebie , daj znać jutro 🥰

Joan31 lubi tę wiadomość

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2023, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Testy owulacyjne odpuściłam sobie bo mi się skończyły , ogólnie miałam odpuścić kontrolowanie siebie w tym miesiącu ale chciałam chociaż temperaturę widzieć , sprawdzę ten progesteron w takim razie 😊
    Dziękuje !
    Czuje ze owulacja była wczoraj bo bolało strasznie ale ten spadek tempki mnie troszkę zmartwił ale fakt, spałam wtedy 4 h niecałe bo się martwiłam o męża 🥹
    W dniu owulacji może być wzrost lub spadek a po owulacji następuje wzrost i utrzymuje się do kolejnej miesiączki także głowa do góry ❤️ a z resztą mówię na temperaturę ma wpływ dużo czynników także wykonaj sobie badanie progesteronu. Jeśli będzie dobry to nie masz o co się martwić a gdyby był niski to pójdziesz do ginekologa 🥰 jednak z całego serca życzę byś ten cykl zakończyła w taki sposób ⏸️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2023, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    W dniu owulacji może być wzrost lub spadek a po owulacji następuje wzrost i utrzymuje się do kolejnej miesiączki także głowa do góry ❤️ a z resztą mówię na temperaturę ma wpływ dużo czynników także wykonaj sobie badanie progesteronu. Jeśli będzie dobry to nie masz o co się martwić a gdyby był niski to pójdziesz do ginekologa 🥰 jednak z całego serca życzę byś ten cykl zakończyła w taki sposób ⏸️
    Ja miałam spadek wtedy kiedy prawdopodobnie była owulacja a testy owu miałam jakoś dziwnie w tym miesiacu więc tym bym się nie sugerowala😊 Właśnie po progesteronie wiedziałam że była😊Udostepnilam wykres może jakoś to pomoze w obserwacjach😊 Chociaz w sumie ja już się tyle tych wykresów naogladalam i na nic nie ma reguły chyba 😅

preg.png
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2023, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Hej dziewczyny, polecam Wam ciekawe konto, które odkryłam. Prowadzą go położne, bardzo wartościowe treści, może też Wam się przydać😊
    https://instagram.com/specjalistkiodnieplodnosci?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2023, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan31 wrote:
    Ja miałam spadek wtedy kiedy prawdopodobnie była owulacja a testy owu miałam jakoś dziwnie w tym miesiacu więc tym bym się nie sugerowala😊 Właśnie po progesteronie wiedziałam że była😊Udostepnilam wykres może jakoś to pomoze w obserwacjach😊 Chociaz w sumie ja już się tyle tych wykresów naogladalam i na nic nie ma reguły chyba 😅
    Jejku cieszę się Twoimi II jakby to były moje 😂

Joan31 lubi tę wiadomość

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2023, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Nie myśle o tym ale bałam się ze to może cykl bezowulacyjny bo nawet piersi mnie nie bolą jak zawsze 😩
    Mam męża całe ponad 2 tyg wiec będę miała zajęcie dla mojej główki 😍

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2023, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Jejku cieszę się Twoimi II jakby to były moje 😂
    Kochana ❤️
    No myślę że ktoś musiał zapoczatkowac i teraz po kolei będziemy razem na forum dla ciezarnych😊

preg.png
    age.png
‹‹ 144 145 146 147 148 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ