X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • PaulaG Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2024, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo Lina wrote:
    U mnie dzisiaj 12dpo, wczoraj po południu robiłam test ale biało. 04 stycznia ma być okres. Coś mi się wydaje, że te cienie na testach to były kreski fabryczne. Chociaż od 3 dni temperatura poszła w górę a szyjka macicy nisko i rozpulchniona. Poczekamy zobaczymy 🙂

w 2018 roku w sylwestra zrobiłam test ciążowy dla pewności, data @ miała też być na 4 stycznia! córka ma 4 latka, powodzenia!

🇮🇪
    IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
    28cs - 05.2018 👱‍♂️🥰
    1 cs - 09.2019👱‍♀️🥰
    6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
    💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane

23.01 doppler
    30.01 skan+ diablo
    13.02 skan
    16.02 🏥 wywołanie porodu

preg.png[/url]
  • Karo Lina Ekspertka

Wysłany: 1 stycznia 2024, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulaG wrote:
    w 2018 roku w sylwestra zrobiłam test ciążowy dla pewności, data @ miała też być na 4 stycznia! córka ma 4 latka, powodzenia!
    Oby tak było! Nie dziękuję ! 😍

• Kokrocz Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2024, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, z tej słabiutkiej kreseczki wyszła mi beta 452,150 mlU/mL 🥹🥹🥹

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2024, 10:31

Karo Lina, kleopatr4 lubią tę wiadomość

• Angela1108 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2024, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokrocz wrote:
    Dziewczyny, z tej słabiutkiej kreseczki wyszła mi beta 452,150 mlU/mL 🥹🥹🥹
    Gratulacje 🙂🙂🙂

Kokrocz lubi tę wiadomość

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    05.2023 zabieg cholecystostomi
    Dieta lekkostrawna do dziś
    2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
    12.2023 powrót do starań
    Nebilet 💊
    Acard 💊
  • Inhabituel Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2024, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Mam pytanko
    Używała która z was testów babycheck-1 z krwi domowy? Czy wychodzą dobrze i po jakim czasie ?
    Lub test Vitam test co ma czułość 10mlU ? Dajcie znać :) i po jakim czasie testowałyście

preg.png
  • Pluszowa89 Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2024, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja testowałam tym z krwi, wyszedł dobrze, tzn nie pokazał ciąży i faktycznie w niej nie byłam :)

• Inhabituel Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2024, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A po jakim czasie go zrobiłaś? Ja aktualnie jestem 5/6 dpo i czekam tak jakoś do soboty aby jakoś zrobić ale dzisiejsza noc koszmar
    Tak mi było duszno i gorąco i mnie jajniki bolały, że spać nie mogłam
    Rano uczucie zimna i chcę właśnie zrobić test w weekend ale jakiś bardzo czuły szukam bo pink testy są średnio czule tak szybko

preg.png
  • kleopatr4 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2024, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inhabituel wrote:
    A po jakim czasie go zrobiłaś? Ja aktualnie jestem 5/6 dpo i czekam tak jakoś do soboty aby jakoś zrobić ale dzisiejsza noc koszmar
    Tak mi było duszno i gorąco i mnie jajniki bolały, że spać nie mogłam
    Rano uczucie zimna i chcę właśnie zrobić test w weekend ale jakiś bardzo czuły szukam bo pink testy są średnio czule tak szybko
    To facelle z rossmanna cię zadowoli:)

Baby #1 Wrzesień 2024
  • Teddy93 Znajoma

Wysłany: 9 stycznia 2024, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, co myślicie o dzisiejszym teście? Dzisiaj 9 dni po owulacji (tak przypuszczam):

https://www.transfernow.net/dl/202401092kpW19CT

Test z Facelle, nie wiem czy się nastawiać?

• Camille44 Koleżanka

Wysłany: 9 stycznia 2024, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć:) to mój pierwszy wpis, ale czytam forum od kilku miesięcy. Ja widzę na Twoim teście tyle co na moim, dzisiaj 11 dpo jak mniemam. 🤗
    https://www.transfernow.net/dl/20240109KhFklLfy

Zamierzam powtórzyć za dwa, trzy dni… boli mnie dzisiaj brzuch identycznie jak przy poprzedniej implantacji i wieczorem nieznośne odbijanie i bekanie mnie dopadło co idealnie przypomina mi grudzień ✌️
    Jestem po poronieniu na początku 7 tygodnia i jeszcze nie dostałam po nim @. Przed tygodniem betę badałam żeby wykluczyć powikłania, bo poronienie było samoistne ale ze skąpym krwawieniem. Beta wtedy <1.00 także jeśli coś rośnie to nowe szczęście. Lekarka nie zalecała robienia przerwy.

• kleopatr4 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2024, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teddy93 wrote:
    Hej, co myślicie o dzisiejszym teście? Dzisiaj 9 dni po owulacji (tak przypuszczam):

https://www.transfernow.net/dl/202401092kpW19CT

Test z Facelle, nie wiem czy się nastawiać?
    Ja widzę 😉

Baby #1 Wrzesień 2024
  • kleopatr4 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2024, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille44 wrote:
    Cześć:) to mój pierwszy wpis, ale czytam forum od kilku miesięcy. Ja widzę na Twoim teście tyle co na moim, dzisiaj 11 dpo jak mniemam. 🤗
    https://www.transfernow.net/dl/20240109KhFklLfy

Zamierzam powtórzyć za dwa, trzy dni… boli mnie dzisiaj brzuch identycznie jak przy poprzedniej implantacji i wieczorem nieznośne odbijanie i bekanie mnie dopadło co idealnie przypomina mi grudzień ✌️
    Jestem po poronieniu na początku 7 tygodnia i jeszcze nie dostałam po nim @. Przed tygodniem betę badałam żeby wykluczyć powikłania, bo poronienie było samoistne ale ze skąpym krwawieniem. Beta wtedy <1.00 także jeśli coś rośnie to nowe szczęście. Lekarka nie zalecała robienia przerwy.
    Też widzę😌 trzymam kciuki za dalszy rozwój✊🏼

Camille44 lubi tę wiadomość

Baby #1 Wrzesień 2024
  • Camille44 Koleżanka

Wysłany: 9 stycznia 2024, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teddy93 kiedy powtarzasz? Czy robisz betę z krwi?

• Szałwia7 Znajoma

Wysłany: 9 stycznia 2024, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:)
    11 dpi zrobiłam test Pink superczuły, wyszedł cień kreski:) dziś test powtórzony i już kreska mocniejsza ❤️
    Myślę teraz, kiedy iść do ginekologa. Nie chcę isc za szybko bo i tak nic nie będzie widoczne.
    Obecnie 3 tygodnie 3 dni ciąży

preg.png
  • Teddy93 Znajoma

Wysłany: 9 stycznia 2024, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille44 wrote:
    Teddy93 kiedy powtarzasz? Czy robisz betę z krwi?

Ogólnie to dzisiaj po tym teście zrobiłam jeszcze dwa kolejne 🙈 Jeden też z Facelle, drugi z DOZ i wyszły bardzo podobnie (zdjęcia niżej):

https://www.transfernow.net/dl/20240109D2oqp3BE

Jutro rano jeszcze powtórzę, zostało mi kilka nieużywanych testów, więc jest czym testować 🙈 Na Betę planuję wybrać się jeszcze w tym tygodniu, może uda się jutro lub pojutrze ☺️

Camille44 lubi tę wiadomość

• Camille44 Koleżanka

Wysłany: 9 stycznia 2024, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teddy93 wrote:
    Ogólnie to dzisiaj po tym teście zrobiłam jeszcze dwa kolejne 🙈 Jeden też z Facelle, drugi z DOZ i wyszły bardzo podobnie (zdjęcia niżej):

Jutro rano jeszcze powtórzę, zostało mi kilka nieużywanych testów, więc jest czym testować 🙈 Na Betę planuję wybrać się jeszcze w tym tygodniu, może uda się jutro lub pojutrze ☺️

Ciekawe, że na testach późniejszych (które rozumiem że robiłaś w ciągu dnia) jest taki sam cień jak na teście porannym, bo w porannym moczu stężenie jest wyższe ponoć.
    Ja poprzednio robiłam trzy dni po terminie okresu i też blada ale mocniejsza kreska z samego rana, po dwóch dniach po przyjściu z pracy dwa testy z taką kreską że nie musiałam w ogóle 3 sekund czekać na odczyt.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2024, 17:54

• Teddy93 Znajoma

Wysłany: 9 stycznia 2024, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille44 wrote:
    Ciekawe, że na testach późniejszych (które rozumiem że robiłaś w ciągu dnia) jest taki sam cień jak na teście porannym, bo w porannym moczu stężenie jest wyższe ponoć.
    Ja poprzednio robiłam trzy dni po terminie okresu i też blada ale mocniejsza kreska z samego rana, po dwóch dniach po przyjściu z pracy dwa testy z taką kreską że nie musiałam w ogóle 3 sekund czekać na odczyt.

Pierwszy był robiony o 10:30, nie był z pierwszego porannego moczu, niestety 🙈 Dwa kolejne po 12:00, jutro zamierzam zrobić z pierwszego porannego ☺️ Może kreska będzie już ciemniejsza

• Angela1108 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2024, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teddy93 wrote:

Widać widać 🙂 daj znać jutro jak wyszedł test ale myślę że jest dobrze

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    05.2023 zabieg cholecystostomi
    Dieta lekkostrawna do dziś
    2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
    12.2023 powrót do starań
    Nebilet 💊
    Acard 💊
  • Pluszowa89 Koleżanka

Wysłany: 9 stycznia 2024, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się, że jeśli chodzi o czułość testów to dobrze też wypada clearblue, ten elektroniczny. U mnie pokazał pozytyw przy becie 11 :)

• Teddy93 Znajoma

Wysłany: 10 stycznia 2024, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:
    Widać widać 🙂 daj znać jutro jak wyszedł test ale myślę że jest dobrze

Dzisiaj zrobiłam z pierwszego, porannego moczu i kreska nieco wyraźniejsza ☺️ Jak nic nie stanie na przeszkodzie, to dzisiaj wybiorę się na betę

https://www.transfernow.net/dl/20240110ZtmXZv8Q

kleopatr4, Angela1108 lubią tę wiadomość

‹‹ 166 167 168 169 170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ