Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Karo Lina wrote:U mnie dzisiaj 12dpo, wczoraj po południu robiłam test ale biało. 04 stycznia ma być okres. Coś mi się wydaje, że te cienie na testach to były kreski fabryczne. Chociaż od 3 dni temperatura poszła w górę a szyjka macicy nisko i rozpulchniona. Poczekamy zobaczymy 🙂
w 2018 roku w sylwestra zrobiłam test ciążowy dla pewności, data @ miała też być na 4 stycznia! córka ma 4 latka, powodzenia!🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
Kokrocz wrote:Dziewczyny, z tej słabiutkiej kreseczki wyszła mi beta 452,150 mlU/mL 🥹🥹🥹
Kokrocz lubi tę wiadomość
01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
A po jakim czasie go zrobiłaś? Ja aktualnie jestem 5/6 dpo i czekam tak jakoś do soboty aby jakoś zrobić ale dzisiejsza noc koszmar
Tak mi było duszno i gorąco i mnie jajniki bolały, że spać nie mogłam
Rano uczucie zimna i chcę właśnie zrobić test w weekend ale jakiś bardzo czuły szukam bo pink testy są średnio czule tak szybko -
Inhabituel wrote:A po jakim czasie go zrobiłaś? Ja aktualnie jestem 5/6 dpo i czekam tak jakoś do soboty aby jakoś zrobić ale dzisiejsza noc koszmar
Tak mi było duszno i gorąco i mnie jajniki bolały, że spać nie mogłam
Rano uczucie zimna i chcę właśnie zrobić test w weekend ale jakiś bardzo czuły szukam bo pink testy są średnio czule tak szybkoBaby #1 Wrzesień 2024 -
Cześć to mój pierwszy wpis, ale czytam forum od kilku miesięcy. Ja widzę na Twoim teście tyle co na moim, dzisiaj 11 dpo jak mniemam. 🤗
https://www.transfernow.net/dl/20240109KhFklLfy
Zamierzam powtórzyć za dwa, trzy dni… boli mnie dzisiaj brzuch identycznie jak przy poprzedniej implantacji i wieczorem nieznośne odbijanie i bekanie mnie dopadło co idealnie przypomina mi grudzień ✌️
Jestem po poronieniu na początku 7 tygodnia i jeszcze nie dostałam po nim @. Przed tygodniem betę badałam żeby wykluczyć powikłania, bo poronienie było samoistne ale ze skąpym krwawieniem. Beta wtedy <1.00 także jeśli coś rośnie to nowe szczęście. Lekarka nie zalecała robienia przerwy. -
Camille44 wrote:Cześć to mój pierwszy wpis, ale czytam forum od kilku miesięcy. Ja widzę na Twoim teście tyle co na moim, dzisiaj 11 dpo jak mniemam. 🤗
https://www.transfernow.net/dl/20240109KhFklLfy
Zamierzam powtórzyć za dwa, trzy dni… boli mnie dzisiaj brzuch identycznie jak przy poprzedniej implantacji i wieczorem nieznośne odbijanie i bekanie mnie dopadło co idealnie przypomina mi grudzień ✌️
Jestem po poronieniu na początku 7 tygodnia i jeszcze nie dostałam po nim @. Przed tygodniem betę badałam żeby wykluczyć powikłania, bo poronienie było samoistne ale ze skąpym krwawieniem. Beta wtedy <1.00 także jeśli coś rośnie to nowe szczęście. Lekarka nie zalecała robienia przerwy.Camille44 lubi tę wiadomość
Baby #1 Wrzesień 2024 -
Cześć dziewczyny:)
11 dpi zrobiłam test Pink superczuły, wyszedł cień kreski:) dziś test powtórzony i już kreska mocniejsza ❤️
Myślę teraz, kiedy iść do ginekologa. Nie chcę isc za szybko bo i tak nic nie będzie widoczne.
Obecnie 3 tygodnie 3 dni ciąży -
Camille44 wrote:Teddy93 kiedy powtarzasz? Czy robisz betę z krwi?
Ogólnie to dzisiaj po tym teście zrobiłam jeszcze dwa kolejne 🙈 Jeden też z Facelle, drugi z DOZ i wyszły bardzo podobnie (zdjęcia niżej):
https://www.transfernow.net/dl/20240109D2oqp3BE
Jutro rano jeszcze powtórzę, zostało mi kilka nieużywanych testów, więc jest czym testować 🙈 Na Betę planuję wybrać się jeszcze w tym tygodniu, może uda się jutro lub pojutrze ☺️Camille44 lubi tę wiadomość
-
Teddy93 wrote:Ogólnie to dzisiaj po tym teście zrobiłam jeszcze dwa kolejne 🙈 Jeden też z Facelle, drugi z DOZ i wyszły bardzo podobnie (zdjęcia niżej):
Jutro rano jeszcze powtórzę, zostało mi kilka nieużywanych testów, więc jest czym testować 🙈 Na Betę planuję wybrać się jeszcze w tym tygodniu, może uda się jutro lub pojutrze ☺️
Ciekawe, że na testach późniejszych (które rozumiem że robiłaś w ciągu dnia) jest taki sam cień jak na teście porannym, bo w porannym moczu stężenie jest wyższe ponoć.
Ja poprzednio robiłam trzy dni po terminie okresu i też blada ale mocniejsza kreska z samego rana, po dwóch dniach po przyjściu z pracy dwa testy z taką kreską że nie musiałam w ogóle 3 sekund czekać na odczyt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia, 17:54
-
Camille44 wrote:Ciekawe, że na testach późniejszych (które rozumiem że robiłaś w ciągu dnia) jest taki sam cień jak na teście porannym, bo w porannym moczu stężenie jest wyższe ponoć.
Ja poprzednio robiłam trzy dni po terminie okresu i też blada ale mocniejsza kreska z samego rana, po dwóch dniach po przyjściu z pracy dwa testy z taką kreską że nie musiałam w ogóle 3 sekund czekać na odczyt.
Pierwszy był robiony o 10:30, nie był z pierwszego porannego moczu, niestety 🙈 Dwa kolejne po 12:00, jutro zamierzam zrobić z pierwszego porannego ☺️ Może kreska będzie już ciemniejsza -
Teddy93 wrote:Ogólnie to dzisiaj po tym teście zrobiłam jeszcze dwa kolejne 🙈 Jeden też z Facelle, drugi z DOZ i wyszły bardzo podobnie (zdjęcia niżej):
Jutro rano jeszcze powtórzę, zostało mi kilka nieużywanych testów, więc jest czym testować 🙈 Na Betę planuję wybrać się jeszcze w tym tygodniu, może uda się jutro lub pojutrze ☺️01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
Angela1108 wrote:Widać widać 🙂 daj znać jutro jak wyszedł test ale myślę że jest dobrze
Dzisiaj zrobiłam z pierwszego, porannego moczu i kreska nieco wyraźniejsza ☺️ Jak nic nie stanie na przeszkodzie, to dzisiaj wybiorę się na betę
https://www.transfernow.net/dl/20240110ZtmXZv8Qkleopatr4, Angela1108 lubią tę wiadomość