Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
No jestem bardzo zdziwiona bo jak kiedyś pink testy wychodziły mi oszukane takie serio cień cienia to te kreski miały nawet taki odcień inny. A tu normalnie piękny kolor, gruba tylko blada dość..
ja już nie wiem jakiej firmy testów używać żeby nie oszukiwały 🤣🙈
29+1, 44 cm, 1430 g -
Sis wrote:No jestem bardzo zdziwiona bo jak kiedyś pink testy wychodziły mi oszukane takie serio cień cienia to te kreski miały nawet taki odcień inny. A tu normalnie piękny kolor, gruba tylko blada dość..
ja już nie wiem jakiej firmy testów używać żeby nie oszukiwały 🤣🙈
Wiesz ,nie wiem co Ci powiedzieć, Ja robiłam testy facelle, też wychodziła blada krecha,taka jak u Ciebie ale Ja w tej ciazy faktycznie byłam tyle,że puste jajo...PaulaG lubi tę wiadomość
-
Współczuje ☹️
Tłumaczę sobie, że mimo wszystko cykl jeszcze nie jest stracony bo do terminu @ zostały 2- 3 dni. Więc pomijając ten felerny test jakaś wątła szansa jeszcze jest 🤷♀️
A jak u Was? Ktoś będzie testował w najbliższych dniach?
29+1, 44 cm, 1430 g -
Sis wrote:Współczuje ☹️
Tłumaczę sobie, że mimo wszystko cykl jeszcze nie jest stracony bo do terminu @ zostały 2- 3 dni. Więc pomijając ten felerny test jakaś wątła szansa jeszcze jest 🤷♀️
A jak u Was? Ktoś będzie testował w najbliższych dniach?01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
05.2023 zabieg cholecystostomi
Dieta lekkostrawna do dziś
2022 tętniak przegrody miedzyprzedsionkowej
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
Angela1108 wrote:A powtarzałaś jeszcze test? Trzymam kciuki żeby jednak było pozytywnie
-
Angela1108 wrote:A powtarzałaś jeszcze test? Trzymam kciuki żeby jednak było pozytywnie
Nie. Test robiłam wczoraj i od razu poszłam na betę.
Czekam na @ , jeśli nie przyjdzie to pewnie jeszcze test zrobie za 2-3 dni. Ale wydaje mi się że juz by coś beta pokazała gdyby się udało. Pozostaje czekać 🤷♀️
29+1, 44 cm, 1430 g -
jusia wrote:Ja jutro rano. Mam pinka kasetkowego, strumieniowy dwa dni temu nic nie wykazał,tzn była jedna kreska. Ja generalnie nie planowałam ciąży heh jeśli by była, byłaby to wpadka. Na początku był strach, a teraz wyczekuje.
Patrząc jaki problem z zajściem w ciąże ma tak wiele kobiet to ta ewentualna „wpadka” wydaje się całkiem fajnym rozwiązaniem 🤣🙈 jeśli oczywiście okoliczności dookoła sprzyjają.
29+1, 44 cm, 1430 g -
Blue1991 wrote:Wiesz ,nie wiem co Ci powiedzieć, Ja robiłam testy facelle, też wychodziła blada krecha,taka jak u Ciebie ale Ja w tej ciazy faktycznie byłam tyle,że puste jajo...
u mnie z córką wpadką miałam cień taki mega jasny że masakra... zrobiłam 4 dni przed @. a betę zrobiłam dwa dni po teście była 48... nigdy mnie nie zawiodły testy z doz niebieskie strumieniowe🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
Cześć dziewczyny ja powinnam mieć miesiączkę około 6 stycznia. Korciło mnie testować jutro, ale nie kupiłam, a sklepy zamknięte dwa dni wiec nie będzie mnie korci. Szkoda kasy już tyle wyrzuciłam w błoto przez 2 lata… z nowym rokiem chce do tego podchodzić rozsądniej
Pms się chyba zbliża, bo jestem od rana mega płaczliwa ( jak co każdy pms ) wiec tsk czy siak dobrze, ze nie kupiłam. Ale czytam, i kibicuje Wam 🥰 mam nadzieje, ze stary Lub nowy rok nas cudownie zaskoczy…👩💼30 🏋️30
👫8
Starania od październik 2021 -
U mnie negatyw. Nie wiem czy się w sumie cieszyć czy płakać, już się oswajalam z myślami w sumie. Warunki są takie że mam 15 letniego Syna i 7 letnia córkę 😊🤣 na wiosnę zaczynamy remont mieszkania po babci więc jakoś by się to ,,ogarnęło,,. No ale nie tym razem a planować nie za bardzo bym chciała, to za bardzo stresujące. W dodatku będę mieć 38 lat w przyszłym roku wiec dochodzi ryzyko chorób genetycznych. Także tak. Może kiedyś tu wrócę
-
jusia wrote:U mnie negatyw. Nie wiem czy się w sumie cieszyć czy płakać, już się oswajalam z myślami w sumie. Warunki są takie że mam 15 letniego Syna i 7 letnia córkę 😊🤣 na wiosnę zaczynamy remont mieszkania po babci więc jakoś by się to ,,ogarnęło,,. No ale nie tym razem a planować nie za bardzo bym chciała, to za bardzo stresujące. W dodatku będę mieć 38 lat w przyszłym roku wiec dochodzi ryzyko chorób genetycznych. Także tak. Może kiedyś tu wrócę01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
Hej dziewczyny, od jakiegoś czasu już czytam to forum i dziś postanowiłam napisać, bo chyba widzę coś na testach. Dziś mam wg moich wyliczeń dostać miesiączkę, zrobiłam test. jeden test pink a ten drugi z mniej widoczna kreska jakiś z apteki, oba czułość 10. Czy rzeczywiście nie jest ona zbyt blada ? I czy powtórzyć test za kilka dni czy lepiej umówić się na betę? Co byście zrobiły ?
https://zapodaj.net/plik-lOuamKcAswLani, PaulaG lubią tę wiadomość
-
Kokrocz wrote:Hej dziewczyny, od jakiegoś czasu już czytam to forum i dziś postanowiłam napisać, bo chyba widzę coś na testach. Dziś mam wg moich wyliczeń dostać miesiączkę, zrobiłam test. jeden test pink a ten drugi z mniej widoczna kreska jakiś z apteki, oba czułość 10. Czy rzeczywiście nie jest ona zbyt blada ? I czy powtórzyć test za kilka dni czy lepiej umówić się na betę? Co byście zrobiły ?
https://zapodaj.net/plik-lOuamKcAsw
Wyglada na pozytywny ale ja bym szła na betę.
W piątek miałam tak samo wyglądający test a beta niestety nie potwierdziła ciąży ☹️
Także ja tym testom już nie wierzę 🙈 nie ma co się stresować i robić milion testów tylko jak jest opcja to najlepiej iść na krew.
29+1, 44 cm, 1430 g -
Sis wrote:Wyglada na pozytywny ale ja bym szła na betę.
W piątek miałam tak samo wyglądający test a beta niestety nie potwierdziła ciąży ☹️
Także ja tym testom już nie wierzę 🙈 nie ma co się stresować i robić milion testów tylko jak jest opcja to najlepiej iść na krew.
Dzięki za radę umówię się i faktycznie będę miała spokój -
Nie korzystałam z testów pink to nie wiem jak z nimi jest ale wygląda na pozytywny
Kokrocz lubi tę wiadomość
01.23 syn 🧑🌾 cud po 14 latach starań 🥰
12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
05.2005 córka 🙎🏼♀️
12.2023 powrót do starań
Nebilet 💊
Acard 💊 -
Kokrocz wrote:Hej dziewczyny, od jakiegoś czasu już czytam to forum i dziś postanowiłam napisać, bo chyba widzę coś na testach. Dziś mam wg moich wyliczeń dostać miesiączkę, zrobiłam test. jeden test pink a ten drugi z mniej widoczna kreska jakiś z apteki, oba czułość 10. Czy rzeczywiście nie jest ona zbyt blada ? I czy powtórzyć test za kilka dni czy lepiej umówić się na betę? Co byście zrobiły ?
https://zapodaj.net/plik-lOuamKcAswkleopatr4, Kokrocz lubią tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj 12dpo, wczoraj po południu robiłam test ale biało. 04 stycznia ma być okres. Coś mi się wydaje, że te cienie na testach to były kreski fabryczne. Chociaż od 3 dni temperatura poszła w górę a szyjka macicy nisko i rozpulchniona. Poczekamy zobaczymy 🙂
PaulaG lubi tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/plik-lOuamKcAswKokrocz lubi tę wiadomość
👩 29l.
👧 Lena 2014r
👦 Aleksander 2015r
👦Kajtuś 2017r
👼 Dawidek 2022r
7CS🍀🌈
23.10.2023r 11dpo ⏸🤰
23.10.2023r 11dpo bhcg 10,8mIU/ml , progesteron 9,34ng/ml
25.10.2023r 13dpo bhcg 40,9mIU/ml, progesteron 14,97ng/ml
06.11.2023r mamy pęcherzyk ciążowy USG 5+6, OM 6+3
20.11.2023r mamy serduszko 👶🏼🩷