Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tym wyluzowaniem to jakaś bujda, może komuś się tak udało ale ja nie umiałam wyluzować, ciężko jest 😣
10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞
02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨👩👦
10.06.17 r 💏👰🏼♂️👨💼
09.11.22 r --- ⏸️
10.11.22 r --- beta 343,40
28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy
09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3) -
Karola :) wrote:Z tym wyluzowaniem to jakaś bujda, może komuś się tak udało ale ja nie umiałam wyluzować, ciężko jest 😣
Såsen lubi tę wiadomość
-
Aga.f wrote:Dzisiaj laski powinnam mieć 1 dzień miesiaczki. Postanowiłam zrobić test, mimo tych ostatnich przebojów itd.
Znowu mi wyszła kreska... praktycznie od razu
https://zapodaj.net/f7a235a79a47e.jpg.html -
Ropuszka wrote:No kreska jest bardziej widoczna niż tamte co wysyłałaś
Trzymam kciuki ✊✊
Nie dziękuję!
Jutro dam znać co tam mądrego mi lekarz powie o tych badaniach i tym wszystkim co się działo -
Aga.f wrote:Oby to znowu nie była pomyłka, bo się chyba załamie...
Nie dziękuję!
Jutro dam znać co tam mądrego mi lekarz powie o tych badaniach i tym wszystkim co się działo
To dawaj znać.. ja właśnie trochę w szoku jestem bo na bieliźnie zauważyłam dużo białego śluzu na około jakby mokro przepraszam za dosłowność... po badaniu szyjki jak wyciągnęłam palec to dużo jakby grudków białych... to coś zupełnie nowego😅 a jak to wiadomo każde odstępstwo to już się nakręcam 😅 dodam że bez zapachu zupełnie więc to na pewno nie infekcja. Jutro beta oby coś wyszło 🤞 -
Aga.f wrote:Oby to znowu nie była pomyłka, bo się chyba załamie...
Nie dziękuję!
Jutro dam znać co tam mądrego mi lekarz powie o tych badaniach i tym wszystkim co się działo
Czyli jednak, jednak. Czekam na betę w takim razie.
💔 poronienie/wrzesień 2022 -
Ropuszka wrote:To dawaj znać.. ja właśnie trochę w szoku jestem bo na bieliźnie zauważyłam dużo białego śluzu na około jakby mokro przepraszam za dosłowność... po badaniu szyjki jak wyciągnęłam palec to dużo jakby grudków białych... to coś zupełnie nowego😅 a jak to wiadomo każde odstępstwo to już się nakręcam 😅 dodam że bez zapachu zupełnie więc to na pewno nie infekcja. Jutro beta oby coś wyszło 🤞
-
Ropuszka wrote:To dawaj znać.. ja właśnie trochę w szoku jestem bo na bieliźnie zauważyłam dużo białego śluzu na około jakby mokro przepraszam za dosłowność... po badaniu szyjki jak wyciągnęłam palec to dużo jakby grudków białych... to coś zupełnie nowego😅 a jak to wiadomo każde odstępstwo to już się nakręcam 😅 dodam że bez zapachu zupełnie więc to na pewno nie infekcja. Jutro beta oby coś wyszło 🤞
A jak z szyjka ? I jaki dzień cyklu ? 😃 -
Såsen wrote:A jak z szyjka ? I jaki dzień cyklu ? 😃
W tym cyklu mi się skomplikowało bo owulację dopiero miałam w 28 dc przy 30 dniowym cyklu więc to 11 dpo 😬
Szyjka jest średnio wysoko I w dotyku twarda ale w środku mięciutko. No i niestety nie wiem czy zamknięta czy otwarta bo już raz rodzilam więc ona mi się całkowicie nie zamykaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2023, 17:20
-
Aga.f wrote:Mam wyników progesteronu, 11,49. Chyba coś trochę mało 🥴 jak na ciążę. Tak mi się wydaje