cień? Czy możecie spojrzeć?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze,dobrze Jak na suwaczku widać Cień cienia okazał się ciążą. Następnego dnia pobiegłam na betę i wątpliwości już nie było - 94,7 Zbadałam też progesteron i drugi raz betę (by zobaczyć,czy przyrasta) i okazało się,że wszystko w normie Fasolek rośnie, parę dni temu po raz pierwszy widziałam bijące serduszko
Dzięki,Dziewczyny - za wsparcie i kciuki Wszystkim życzę cienia cienia na teście,albo jeszcze lepiej - dwóch wyraźnych krechadora, Zajsonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzisiaj jest 39dc, ale który dzień po owulacji niestety nie mam pojęcia. Do tej poty zawsze wiedziałam, ale ten cykl był jakiś dziwny. Tą cienką kreskę widać gołym okiem. Nie trzeba nawet ustawiać pod jakimś kątem. Mąż też widzi ją wyraźnie także jest, tylko martwi mnie czemu cienka. Miałam dzisiaj zrobić betę, ale Pani w laboratorium powiedziała, że wynik będzie po świętach, a jutro mam wizytę u lekarza więc darowałam sobie. Może pojadę jutro rano do szpitala do laboratorium... Wykańcza mnie ten stres.
-
nick nieaktualny
-
Hej. Moja ciążą biochemiczna z betą 10 okazała się ciążą pozamaciczną Beta po tygodniu wynosiła 637, a później co dwa dni podwajała swoją wartość. Przy becie 2800 pojawił się zarodek w prawym jajowodzie. W czwartek miałam laparoskopię... Ciężkie to życie
-