X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ćwiczenia po owulacji a zagnieżdżenie - co jest bezpieczne?
Odpowiedz

Ćwiczenia po owulacji a zagnieżdżenie - co jest bezpieczne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nikira Koleżanka

Wysłany: 8 listopada 2016, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny!

Zaczynam juz chyba fiksiwsc, bo pomyslałam sobie, ze po owulacji nie powinnam chodzić na siłownie czy basen czy zajęcia jogi, Pilatesa, tai chi. No ale przecież ruch jest zdrowy? Pomóżcie co wolno (jakie konkretne ćwiczenia) a czego nie wolno żeby nie zaszkodzić zagnieżdżeniu? Jakich konkretnych ćwiczeń (deska? Brzuszku?) unikać.

Bardzo na Was liczę, bo jyz fiksuje.
    Pozdrawiam,
    N

10 cykl, niski progesteron, wysoka prolaktyna, 1mln plemników, 1% prawidłowych i inne złe dane spermy.
  • jenni Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem aktywna i bede chciala cwiczyc nadal dopoki brzuszek nie bedzie widoczny. Akurat jestem troche przeziebiona wiec nie cwicze ale wyjde pobiegac jak tylko dojde do siebie. Jesli cwiczysz juz od dawna to Twoj organizm jest przyzwyczajony do wysilku, wiec ja bym nie zmieniala style zycia z aktywny na kanapowy z powodu ciazy. na samym poczatku pewnie mozesz cwiczyc jak cwiczylas, ale spytaj sie swojego lekarza na wszelki wypadek, on pewnie odpowe Ci bardziej prezyzyjnie ktore cwiczenia sa dozwolone :)

w4sqdqk3mfw34azb.png

"Daj każde­mu dniu szansę sta­nia się naj­piękniej­szym w całym twoim życiu. "

Mark Twain
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ