Ćwiczyć, czy nie ćwiczyć- oto jest pytanie?:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOprócz biegania daje też dużo rower. Ale rower na dworze. Bo na stacjonarnym nie ma takich efektów. Mam i wiem. Dla mnie metoda kiepska. Natomiast nad bieżnią nigdy się nie zastanawiałam, bo nie cierpię biegać wolę aerobik i jazdę na rowerze A jak mam na prawdę chęci, żeby jeździć to ani deszcz ani wiatr mi nie przeszkadza
-
Dziewczyny,
jak wiecie jestem staraczką. DUzo czytalam na temat cwiczen podczas staran i niby w drugiej fazie cykly nie powinno sie przeginac.
Mam jednak lekka nadwage i do zrzucenia kilka kilo. Zaczelam chodzic na silownie- chodze na spinning i TBC(cwiczenia z obciazeniem, modelujace sylwetke). Narazie chodze na to 3 razy w tygodniu ale w przyszlym miesiacu bedzie to 2 razy w tygodniu.
Poza tym biore witaminy:
B complex, D, Chrom, E, kwas foliowy, Castagnus, Inofem i olej z wiesiołka do 12 dnia cyklu.
Czy moge tymi cwiczeniami i taka mieszanka witaminowa sobie zaszkodzic w kwestii staran?
Bylabym wdzieczna za opinie...
-
ja na początku gdy tylko wiedziałam ze już po owulacji to starałam się nie przeciążać więc rezygnowałam z ćwiczeń. Ale "dojrzałam" do decyzji o tym aby żyć normalnie nawet w drugiej fazie. Chodze przez cały miesiąc na fitness i na pewno zauważyłam że mam spokojniejszą głowę przez to. Nie myślę ciągle że to może zaszkodzić że tamto, jak ma być dzieciątko to będzie
-
ja jeżdżę konno i udało mi się już 3 razy zajsc w ciazę, a nie rezygnowałam z treningów. jedna ciaze donosilam, druga pozamaciczna, a 3 biochemiczna najprawdopodobniej. myślę więc, że jeżeli przed zajsciem w ciaze kobieta regularnie cwiczy to nie ma ku temu żadnych przeciwwskazań po owulacji nie da się żyć do połowy miesiąca, bo idzie zwariować..
malka lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
u mnie jednym z pierwszych objawów w 2 ciążach (1 nie udana, 2 z sukcesem)było to że jak poszłam na siłownię to nie byłam w stanie nic robić po 5 min - dobiła mnie nawet 30min jazda na stacjonarnym rowerku, a chodziłam regularnie 3xtyg. I było to jeszcze przed terminem @
Tak więc myślę że organizm sam daje znać17/2/2016 B
11/3/2018 I -