Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:Ile mm na dobę wzrastał wam pecherzyk ?
różnie. srednio 1,5 mm na dzien. czasem 2 mm
Chociaz Panan sprawdziłam sobie teraz i Ci cos powiem. Mój pęcherzyk:
13dc=12mm
17dc=18mm
20dc=29mm
24dc=widac cialko zolte
wiec zobacz sobie, poczatkowo rósł wolno a potem w 3 dni urósł 11mm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 20:10
-
Cykle mam raczej 24-26 dniowe (nieregularne). Temperaturę mierzę w ustach zawsze o tej samej godz. po przebudzeniu (jak zapomnę to nie wpisuje dlatego mam przerwy).
Co do tego stresu to przez 2 lata nie mogłam nawet próbować zajść w ciąże przez problemy z tarczycą, do tego tak naprawdę nie znam swoich cykli więc próbujemy się po prostu wstrzelić jak będę wiedziała mniej więcej kiedy mam owulkę to pewnie zluzujemy:) Jestem otwarta na wszelkie rady:)margaret87 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyna250184 wrote:Dobra okres miałam 16.04 serduszkowałam 15.04 22-28.04 wizyta 9.05 a beta 11.05
Ja też uważam, źe to było podejrzenie ciąży...gdyby była, to beta też by była... ja jak miałam puste jajo płodowe to beta pięknie rosła od dnia spodziewanej @ a potem zaczęły się schody, plamienie, słaby przyrost i w 8 tc dostałam bóli i poszło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 21:38
Córcia 2002r., Synek 2004 r., Aniołek 07.07.2010 r., (8 tc) [*], Synek 2012 r. Starania od 10.2015 r.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Może zadam głupie pytanie, ale jestem ciekawa:) czy jeśli temperatura po owulacji idzie cały czas w górę to znaczy, że jest szansa na ciąże, a jeśli spada to jest ona znacznie mniejsza(takie wnioski wysnułam po obejrzeniu kilku wykresów)?margaret87
-
nick nieaktualnymasz racje Margaret ale male spadki to nic zlego. czy jest szansa na ciaze decyduja pomiary kilka dni przed okresem. Jak po owulacji masz 14 dni wysoko temp to juz dobry znak. jak zacznie temp spadac i spadac to znaczy ze okres sie zbliza. Niektóre dziewczyny odnotowuja pojedynczy jednodniowy spadek kilka dni po owulacji i wtedy moze to oznaczac zagniezdzanie zarodka;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 22:24
-
Ale ja już miałam 3 takie spadki, w tym jeden duży, więc chyba w tym cyklu nic z tego nie będzie:( No chyba, ze owulka nie była wtedy kiedy pokazuje wykres - mam przerywaną linię wiec jest może jeszcze jakaś nadzieja... Dzięki za odpowiedzi, zaczynam powoli łapać o co chodzi:)margaret87
-
nick nieaktualny
-
gosia89 wrote:bo w ustach temperatura bedzie niemiarodajna. nie bedzie dokładna. i beda duze wachania temp. A Ty mierzysz w ustach?
Ale moze od następnego cyklu faktycznie sie przełamię.