Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja testów owulacyjnych w ogóle nie robię. Mój gin twierdzi, że to marnotrawienie pieniędzy. Lepiej kupić wino, wypić, wyluzować się i wtedy wziąć się za robotę No ja dopiero taki pierwszy prawdziwy cykl starań więc jeden negatyw jeszcze mnie nie załamał, zobaczymy co będzie w czerwcu.
-
91Ewela09 wrote:Ja testów owulacyjnych w ogóle nie robię. Mój gin twierdzi, że to marnotrawienie pieniędzy. Lepiej kupić wino, wypić, wyluzować się i wtedy wziąć się za robotę No ja dopiero taki pierwszy prawdziwy cykl starań więc jeden negatyw jeszcze mnie nie załamał, zobaczymy co będzie w czerwcu.
Niestety niektóre kobiety nie mają tak fajnie jak twojemu ginowi się wydaje i testy muszą robić - czy chcą czy nie. Ja jakbym nie robiła testów i nie mierzyła temperatury, to w ogóle bym nie wiedziała czy i kiedy jest owulacja, kiedy mogę się spodziewać okresu itd. -
Mala Kasia ja to z doskoku troche tu troche tam.
Padam na twarz, wiec niezbyt mam czas na wszystko.. Nawet naMała Kasia lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Offca88 wrote:Kozisina a kiedy ten zajob ma się u Ciebie skończyć lub chociaż polepszyć ?
Na razie wizji brak... Brakuje nam 2 osób, kandydatów brak... A zanim wyszkole nowa osobe jak juz się pojawi to będzie masakra... Wtedy ja szkole a koleżanka robi wszystko sama:(
Eh. Może jakoś obie przetrwamy.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Offca88 wrote:Misiaimis jej Ty chyba powietrzem żyjesz. Ja bym umarła z głodu naprawdę ;/ przerwę musisz mieć bo padniesz ;/
no o 14 zjadłam jabłko jako śniadanie. Wracam dopiero do domu. Od 8 do 18 w pracy
Jutro chyba będę musiała też ze 12h posiedzieć, albo przyjść w weekend bo się nie ogarnęBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Nuteczka91 wrote:Ja oficjalnie czerwiec...jednak udzielać sue juz nie będę. Zalamalam się i IDE powyć.
płacz dobry na wszystko Nuteczka pamiętaj kiedyś ta zła passa minie... Wiem że to ciężko tak po prostu odpuścić... bo kto ma lepiej wiedzieć niż my 3lata męczy i zadaje ból ale też uczy pokory i zobaczysz czas nam wynagrodzi tą długą drogę najcudowniejszymi cudami w naszym życiu :*17.11.17-poronienie całkowite -
Nuteczka91 wrote:Ja oficjalnie czerwiec...jednak udzielać sue juz nie będę. Zalamalam się i IDE powyć.
przykro mi Słońce. nie ma teraz słów które dodałyby Ci siły i otuchy, wiem to dlatego idź wypłacz się, wylej z siebie toksyny i zapraszamy z powrotem :* nic więcej pisać nie będę :*Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*)