Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To nawet nie jest skok temperatury... Przecież temperatura jest na takim samym poziomie jak przed spadkiem. Sama panan pouczasz inne, że musi być 6 temperatur niższych i 3 wyższe żeby stwierdzić owulację, a teraz cyrki odstawiasz i udajesz, że nie wiesz o co chodzi. Wyluzuj trochę.
I nie porównujcie temperatury mierzonej w ciągu dnia, z temperaturą poranną. To nie ma sensu, bo nawet jakbyś cały dzień przeleżała, to wieczorem i tak będzie wyższa niż była rano.reddie137, Kozisina, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Helmi wrote:Cześć dziewczyny
Melduję się u Was
Mam nadzieję, że około 6 czerwca zatestuję i zobaczę dwie kreseczki
tego również Wam życzę
Witam witam
Miło Gościć
Trzymamy kciuki za zielony koniecPCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Bettylou93 wrote:Panan, nie uważasz, że znów się za bardzo nakręcasz? Powinnaś trochę odpocząć od mierzenia, sprawdzania itd. Znów będzie powtórka z rozrywki...
Malwa30 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Panan a ja ci powiem tak. teraz pewnie i tak jest po ovu więc najlepiej nie mierzyć i starać się o tym nie myśleć i kochać się gdy przyjdzie na to ochota... policz sobie kiedy mniej więcej ma być @ i oznacz sobie w kalendarzu by ci przypomniało i zajmij się czymś by nie myśleć. książka, ogród cokolwiek byle tylko skupiło twoją uwagę :*
innamorata88 lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
innamorata88 wrote:I znowu zaczyna się jazda OMG
Generalnie rozchodzi się o to... że koleżanka Panan najpierw jest eskpertka od owulacji, a chwilkę później zgrywa nic nie wiedzącą
Upraszam o obranie jednego stanowiska;)Malwa30, Fiolk@, Almanah lubią tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Witam się czwartkowo u mnie w końcu upragniona @-dawno się tak nie cieszyłam na te dni . Mąż ma 16 czerwca urodziny-myslę że te 2 kreseczki były by dla niego najpiękniejszym prezentem ale nic na siłe-ten cykl potraktuje już spontanicznie-tylko testy owu kupiłam -naprawdę ciężko się ,,robi '' dzieci na siłę wręcz -człowiek wkręca sobie wszytsko a na koniec kiedy widzi I kreskę ma załamke ,i siedzi jak kupka nieszczęścia.
-
A ja mam pytanie o te testy owu co nie co o nich wiem... tyle ile wyczytałam w sieci... ale nie wiem który test brać pod uwagę (dziś zaczynam testować owulke) pierwszy który jest pozytywny czy ostatni? Bo wiem ze mogą zdarzyć się kilka pozytywnych testów... pomożecie?17.11.17-poronienie całkowite
-
Malwa30 wrote:Witam się czwartkowo u mnie w końcu upragniona @-dawno się tak nie cieszyłam na te dni . Mąż ma 16 czerwca urodziny-myslę że te 2 kreseczki były by dla niego najpiękniejszym prezentem ale nic na siłe-ten cykl potraktuje już spontanicznie-tylko testy owu kupiłam -naprawdę ciężko się ,,robi '' dzieci na siłę wręcz -człowiek wkręca sobie wszytsko a na koniec kiedy widzi I kreskę ma załamke ,i siedzi jak kupka nieszczęścia.
Albo ma poczucie beznadziejności A ja przez dzisiejsze nerwy boję się ze znów wstrzymam owulacje Nie wyrabiam...17.11.17-poronienie całkowite