Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lis87 wrote:Pierwszy raz dopiero mierze temperaturę... Kurczę czy to cos złego ze jest taka wysoka?
Nie złe tylko pierwszaczęść cyklu są to niskie temp a po owulacji wyższe... może po prostu gorąca z Ciebie panienka zobaczysz jak będzie po owulce jeśli na tym samym poziomie to trzeba się zastanowić czy aby na pewno dobrze mierzysz temp17.11.17-poronienie całkowite -
panan12 wrote:Było przedwczoraj rano tylko a później kiszkaMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
podskoczyła tempka i na papierze śluz białka jaja kurzego i ogólnie pobolewa troszkę dół brzucha tzn że po owulce. A jak miałam dziś 36,8 wczoraj 36,5 a wczoraj o 21 mierzyłam tempkę i miałam 37,1 i się podniosła to musiał mi chyba wieczór pęknąć co myślicie? bo jak tak to 36h by minęło od stosunku a 24 h od pierwszego pozytywnego testu owulacyjnego :d
-
no to dobry sposób. Ja dzwoniłam przed chwilą do "Pani od wykresów" i mi mówiła, że ciężko stwierdzić czy była owulacja jak nie pójdę na usg bo mówi, że mogła wystąpić wczoraj, mogła dziś, a może jutro wystąpić. Pytała się kiedy był ostatni pik LH powiedziałam że wczoraj rano to mówi, że od 12-36h powinna nastąpić owulacja czyli mogła wczoraj wieczorem, dziś rano lub dziś wieczorem , że max do jutra. Czyli są szanse jak jeszcze dziś powtórzymy. Myślałam żeby wieczorem przekonać męża jak mi ginekolog powie,że nie pęknął lub jak pęknął to też się opłaca wieczorem bo komórka jeszcze może żyć. Póki co mam zajęcie, zleci do wieczora i będę wiedziała na czym stoje