Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:dziewczyny czy miałyście zawsze owulację w tym terminie co wam detektor wyznaczał?
Ja nie. wykres sie nieraz myli. mialam monitoring ktory wykazal owulacje w 17 dc a wykres pokazal owu pare dni wczesniej. wiec ja do konca nie wierze wykresowi. -
nick nieaktualny
-
gosia89 wrote:witaj w klubie, tez wykryto u mnie za wysoka prolaktyne. biore bromergon od kilku dni.Z tym ze juz 4 lata sie staram.
Ja mam prolaktyne na granicy gornej normy. Poprzedni ginekolog uznal rok temu, ze nie ma problemu, i kazal sie nadal starac. Uwierzylam, bo wszystkie inne badania wyszly ok, ale oczywiscie starania nic nie daly. Niedawno zmienilam lekarza, ktory zlecil te same badania, i teraz zaczelam diagnozowac sie sama...i znalazlam informacje, ze moja prolaktyna jest za wysoka...
Wizyte mam dopiero za 3 tygodnie, ale na wlasne ryzyko zaaplikowalam sobie Castagnus, moze na razie choc troche pomozegosia89 lubi tę wiadomość
-
Malwa30 wrote:czy na koniec ksiądz egzorcysta wykłada ręce na błogosławieństwo nad głowami ochotników-a oni ,,mdleją '' zasypiają w duchu świętym ? byłam raz... siedziałam zamurowana-nie mogłam się ruszyć chyba ze strachu-podejść nie podeszłam
Gosia to super słyszeć takie nowinki o tym żelu ja ten cykl teraz go używam, rowniez mam w aplikatorze i w tubce jakby jeszcze było potrzebne na zewnątrz badz dla męża aplikuje sobie go 15mij przed tak po cichutku aby nie widział bo zaraz sie nakręci i nici z tego mam nadzieje ze zdziała i u nas cuda w postaci zielonej kropeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 17:56
gosia89 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki ja dzis wpadam na chwilke bo jestem strsznie padnieta po pracy i jeszcze musialam wpasc do sklepu masakra. Do mnie dzis przyszly testy owu i juz niemoge sie doczekac kiedy bd sikac ale do owu mam jeszcze ok 10dni to sobie troszke poczekam. A co do wykresu na ovu to czasem faktycznie nie zazncza dobrze owu mino ze wszystkie znaki na to wskazuja kiedys tak mialam i u dziewczyn tez widzialam ale na ogol jest okTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
gosia89 wrote:Lis87 ja dużo czytałam o tym żelu Conceive plus. dużo pozytywnych opini, że niby działa cuda. Znam przypadki że z żelem się udało. Ja go mam i chce w tym cyklu uzyc. Mam w aplikatorach a Ty?
gosia89 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
O! I to jest dobra wiadomość o testach! Ja czekam na owulke... Jutro badania lh i progesteron...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Witajcie
Ewela to super wiadomość jutro idę do lekarza to zobaczymy co tam mi powie- było ovu czy mi się przyśniło
jednak coś mnie dzisiaj zastanowiło, wczoraj robiłam testy ovu wyszły ok ta druga kreska równa bądź delikatnie bledsza (robię testy domowe laboratorium i te tańsze z allegro) dzisiaj zrobiłam test i DL ta druga kreska była mocniejsza od tej pierwszej i to konkretnie a te z allegro wykazały ovu ale tak z ledwością któremu teraz wierzyć? niby te DL są lepsze droższe, no ale sama nie wiem -
ufff no to mnie uspokoiłaś - dziwiło mnie, że tutaj taka konkretna mega krecha a tam normalnie z lupa patrzeć już się podłamałam, że przegapiłam najważniejsze, no ale dzisiaj widząc ta gruba krechę musiałam wziąć M w garść, nie ma spania.
Ewela a Ty robiłaś test? jak już zaczyna się ovu :)super, że idziemy równo będzie raźniej testować91Ewela09 lubi tę wiadomość
-
ja się tak zastanawiam, dzisiaj w nocy chyba miałam (niestety o 1,5h musiałam wcześniej zmierzyć temperaturę) to teraz jeszcze tak około 2 dni jestem płodna? dopiero teraz jak zaczęłam siebie obserwował, zauważyłam że mam śluz tylko wodnisty (choc nie jakoś mega dużo) nie mam tego rozciągliwego...
Ewela oby owocny weekend
a powiedz mi bo niestety nie pamiętam jakieś badania robiłaś? -
Nie ja nie robiłam żadnych badań. Jeśli do sierpnia się nie uda wtedy lekarz mnie skieruje na wszystko. Na razie na spokojnie do tego podchodzimy. Fajnie by było gdyby się udało, Fantastyczny i na całe życie prezent na 1 rocznicę ślubu