Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja czytałam na stronce do której mam zaufanie,że lepsze są droższe, nie polecano tam tych z allegro. Chciałąbym kupić i przetesować te z rossmana. Wiecie ile tam jest sztuk? Bo jak 5 to lepiej za te pieniądze kupić Domowe Laboratorium. Ja dzisiaj mam bladą kreseczkę, ale jutro najpóźniej pojutrze będzie mocna krecha
No i skoro owu to dylemat... Serduszkowanie codziennie, co drugi dzień, czy wstrzymać się do samego momentu owulacji. Hmmm... Staram się podchodzić do tego z głową i nie siać zamętu, ale ciekawa jestem jak Wy robicie... -
macie dziewczyny zdrowe podejście ja też co 2 dni, teraz było w 3 dzień ale tylko dlatego że i tak miałam niska tempke a wróciłam wczoraj po 12 h pracy i nie mieliśmy siły. Ale my nie robimy to po to że robić człowieka tylko akurat w tym cyklu nam się chce i jest fajnie a że ciąże planujemy to się super składa . Lepsze domowe laboratorium czy facelle?
-
nick nieaktualnylis87 wrote:rozumiem, zdrowe podejście ja robiłam badania z racji poronienia, ale tfu tfu nic nie wyszło jak na razie
a kiedy macie rocznice ślubu? my też pierwsza we wrześniu
ja natomiast pierwsza rocznicę ślubu mam w lipcu i tez na dniach mam miec owu takze widzę że dużo nas łączy Ewelina, Lis i jalis87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewela to moze zrób wtedy betę i bedzie lepiej wiadomo bo wiesz jak z tymi testami ale trzymam kciuki oh co to by był za prezent
Mi pasuje najbardziej to domowe laboratorium, testowałem kilka i tak jakos wyszło ze ten jak dla mnie jest git w obu jest 5 pasków do testowania Roza ja tez nie wiedziałam jak ❤️ Czy codziennie czy co drugi dzien, ale tak jakos wyszło ze raz tak raz półtora dnia jeszcze dzisiaj zmolestuje męża, jutro mam wizytę u gin powie mi czy było czy jeszcze nie pozniej bedziemy mogli zwolnić tempo91Ewela09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pilnuje żeby nie robic przerwy dluzszej jak 2 dni w dni plodne. czasem jest co drugi dzien a jak nam sie chce to codziennie. A poza dniami plodnymi to tak jak nam sie chce. Co mnie zdziwiło jak po owulacji, jakos tydzien przed @ maz mi odmowil bo powiedzial ze sie boi zeby nie zaszkodzic. raz poronilam (ciaza biochemiczna) i gin zapytala czy wspolzylismy.
-
nick nieaktualny
-
lis87 wrote:ufff no to mnie uspokoiłaś - dziwiło mnie, że tutaj taka konkretna mega krecha a tam normalnie z lupa patrzeć już się podłamałam, że przegapiłam najważniejsze, no ale dzisiaj widząc ta gruba krechę musiałam wziąć M w garść, nie ma spania.
Ewela a Ty robiłaś test? jak już zaczyna się ovu :)super, że idziemy równo będzie raźniej testować
91Ewela09 i lis87
U mnie też teścik się różowi ładnie, także jesteśmy dziewczynki na tym samym etapie. Ovu jest za progiem więc działajmy
W tamtym miesiącu ovu miałam 16 dc, dzisiaj 19dc i czekam na skok temperatury.
-
lis87 wrote:Ewela to moze zrób wtedy betę i bedzie lepiej wiadomo bo wiesz jak z tymi testami ale trzymam kciuki oh co to by był za prezent
Mi pasuje najbardziej to domowe laboratorium, testowałem kilka i tak jakos wyszło ze ten jak dla mnie jest git w obu jest 5 pasków do testowania Roza ja tez nie wiedziałam jak ❤️ Czy codziennie czy co drugi dzien, ale tak jakos wyszło ze raz tak raz półtora dnia jeszcze dzisiaj zmolestuje męża, jutro mam wizytę u gin powie mi czy było czy jeszcze nie pozniej bedziemy mogli zwolnić tempo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:A w 25 dc beta cos wykaze? Kurcze bo u mnie pobrania sa w poniedziałek ,środę i piatek a nastepnego dnia dopiero wyniki.
Beta wyjdzie okolo 10 dni po owulacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 18:03
lis87 lubi tę wiadomość