X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czerwcowe staraczki :)
Odpowiedz

Czerwcowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja lece po testy z rossmana bo z allegro sa do dupy. co o tych testach myślicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 13:13

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Almanah Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie testy z allegro działają bez zarzutu. Przynajmniej te owulacyjne. W poprzednim cyklu wyszedł mi pozytywny i bodajże 2 dni później miałam skok temperatury.

Alicja | 24 l | 11 cs
    I will try to find a little more good in me to give to you.
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to widocznie nie zbliża się owulacja skoro blada kreska, ale chyba jest lepsza tempka co myślisz?

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Almanah Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trudno cokolwiek powiedzieć póki co.

Alicja | 24 l | 11 cs
    I will try to find a little more good in me to give to you.
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym miesiącu pierwszy raz z testami, wczoraj bardzo dużo czytałam o nich. Głównie pozytywne opinie. W moim przypadku to bardziej dla sprawdzenia jak to jest i ile w tym prawdy.

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Roza86 Ekspertka

Wysłany: 18 maja 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czytałam na stronce do której mam zaufanie,że lepsze są droższe, nie polecano tam tych z allegro. Chciałąbym kupić i przetesować te z rossmana. Wiecie ile tam jest sztuk? Bo jak 5 to lepiej za te pieniądze kupić Domowe Laboratorium. Ja dzisiaj mam bladą kreseczkę, ale jutro najpóźniej pojutrze będzie mocna krecha :)

No i skoro owu to dylemat... Serduszkowanie codziennie, co drugi dzień, czy wstrzymać się do samego momentu owulacji. Hmmm... Staram się podchodzić do tego z głową i nie siać zamętu, ale ciekawa jestem jak Wy robicie...

3jgxikgnd94s7ub1.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój lekarz twierdzi że co drugi dzień + wtedy kiedy jest ochota. Ja w tym miesiącu do minimum 18 dc będę trenowała codziennie.

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macie dziewczyny zdrowe podejście ja też co 2 dni, teraz było w 3 dzień ale tylko dlatego że i tak miałam niska tempke a wróciłam wczoraj po 12 h pracy i nie mieliśmy siły. Ale my nie robimy to po to że robić człowieka tylko akurat w tym cyklu nam się chce i jest fajnie a że ciąże planujemy to się super składa :). Lepsze domowe laboratorium czy facelle?

f2w3k0s3plke7odf.png
  • asiaa1987 Ekspertka

Wysłany: 18 maja 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam te z allegro już 6 cykl i u Mnie sprawują się doskonale, zawsze kiedy jest owulka wychodzi druga krecha, ja nie mam zastzreżen :)

Almanah lubi tę wiadomość

31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
    3330 gram 54 cm
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takie niebieskie masz te testy?? a jak niema owulki to masz taką strasznie bladą kreskę?

f2w3k0s3plke7odf.png
  • asiaa1987 Ekspertka

Wysłany: 18 maja 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam takie różowe, a jak nie ma owulki to w ogóle nie mam drugiej kreski albo druga jest blada :)

31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
    3330 gram 54 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lis87 wrote:
    rozumiem, zdrowe podejście :) ja robiłam badania z racji poronienia, ale tfu tfu nic nie wyszło jak na razie ;)
    a kiedy macie rocznice ślubu? my też pierwsza we wrześniu :)

ja natomiast pierwsza rocznicę ślubu mam w lipcu ;) i tez na dniach mam miec owu ;) takze widzę że dużo nas łączy ;) Ewelina, Lis i ja ;)

lis87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiaa1987 wrote:
    Ja mam takie różowe, a jak nie ma owulki to w ogóle nie mam drugiej kreski albo druga jest blada :)

tez je robie i tez mi wychodzily ale w tym cyklu odpuscilam testy owu.

• lis87 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela to moze zrób wtedy betę i bedzie lepiej wiadomo bo wiesz jak z tymi testami ;) ale trzymam kciuki oh co to by był za prezent :)
    Mi pasuje najbardziej to domowe laboratorium, testowałem kilka i tak jakos wyszło ze ten jak dla mnie jest git ;) w obu jest 5 pasków do testowania Roza :) ja tez nie wiedziałam jak ❤️ Czy codziennie czy co drugi dzien, ale tak jakos wyszło ze raz tak raz półtora dnia ;) jeszcze dzisiaj zmolestuje męża, jutro mam wizytę u gin powie mi czy było czy jeszcze nie ;) pozniej bedziemy mogli zwolnić tempo :)

91Ewela09 lubi tę wiadomość

atdc2n0anx2cx72s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pilnuje żeby nie robic przerwy dluzszej jak 2 dni w dni plodne. czasem <3 jest co drugi dzien a jak nam sie chce to codziennie. A poza dniami plodnymi to tak jak nam sie chce. Co mnie zdziwiło jak po owulacji, jakos tydzien przed @ maz mi odmowil bo powiedzial ze sie boi zeby nie zaszkodzic. raz poronilam (ciaza biochemiczna) i gin zapytala czy wspolzylismy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę Wam ze odczuwacie bóle owulacyjne, ja rzadko. prawie wcale nie czuje. Patrze na wykres i się zastanawiam czy aby juz nie jestem po owulacji? muszę czekac na kolejne pomiary wiem ;)

• Fiolk@ Ekspertka

Wysłany: 18 maja 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lis87 wrote:
    ufff no to mnie uspokoiłaś - dziwiło mnie, że tutaj taka konkretna mega krecha a tam normalnie z lupa patrzeć :D już się podłamałam, że przegapiłam najważniejsze, no ale dzisiaj widząc ta gruba krechę musiałam wziąć M w garść, nie ma spania.
    Ewela a Ty robiłaś test? jak już zaczyna się ovu :)super, że idziemy równo :D będzie raźniej testować :D

91Ewela09 i lis87

U mnie też teścik się różowi ładnie, także jesteśmy dziewczynki na tym samym etapie. Ovu jest za progiem :) więc działajmy :)
    W tamtym miesiącu ovu miałam 16 dc, dzisiaj 19dc i czekam na skok temperatury.

w5wqio4puxjzt1om.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lis87 wrote:
    Ewela to moze zrób wtedy betę i bedzie lepiej wiadomo bo wiesz jak z tymi testami ;) ale trzymam kciuki oh co to by był za prezent :)
    Mi pasuje najbardziej to domowe laboratorium, testowałem kilka i tak jakos wyszło ze ten jak dla mnie jest git ;) w obu jest 5 pasków do testowania Roza :) ja tez nie wiedziałam jak ❤️ Czy codziennie czy co drugi dzien, ale tak jakos wyszło ze raz tak raz półtora dnia ;) jeszcze dzisiaj zmolestuje męża, jutro mam wizytę u gin powie mi czy było czy jeszcze nie ;) pozniej bedziemy mogli zwolnić tempo :)
    A w 25 dc beta cos wykaze? Kurcze bo u mnie pobrania sa w poniedziałek ,środę i piatek a nastepnego dnia dopiero wyniki.

klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z ciekawości pojde i zrobię test owu a co mi tam.

EDIT: kreski prawie równe, jednak negatyw

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 18:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    A w 25 dc beta cos wykaze? Kurcze bo u mnie pobrania sa w poniedziałek ,środę i piatek a nastepnego dnia dopiero wyniki.

Beta wyjdzie okolo 10 dni po owulacji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 18:03

lis87 lubi tę wiadomość

‹‹ 29 30 31 32 33 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: