Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lis87 wrote:Kurcze dziewczyny okazało się, że ja bardziej majowa jak czerwcowa (ale nie wygonicie mnie?) na początek miałam mieć wizytę u gin 31.05- ale z racji naszego testowania przełożyłam sobie na 01.06 ta data bardziej mi się podobała i byłabym razem z Wami jednak właśnie dzwonili, że pani doktor wzięła sobie wolne (moze chce spędzić ze swoim dzieckiem czas) i wróciłam do dnia 31.05 także ja jutro idę na krew, nie w środę przepraszam
Trzymam kciuki! -
Hej Dziewczyny
prosiłabym o dopisanie na termin 2 06
to moj drugi cykl po poronieniu.
Jesli chodzi o moje przeczucia to jakos wydaje mi sie ze nic z tego. Zero objawow, malo , a do tego od dwoch dni rozlozyla mnie choroba ;/
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
Witam,
Dzisiaj pierwszy dzień w pracy bo długim weekendzie i człowiek się odnaleźć nie może. Lis87 trzymamy za Ciebie mocno kciuki! Wyprzedziłaś nas o 1 dzień ale się nie gniewam. Po prostu rozpoczniesz dobrą passę na nowy miesiąc.
I dzień po dniu będzie się zielenić na forum!lis87 lubi tę wiadomość
-
Fiolk@ siła wyższa, nie mogłam nic zrobić a skoro ide już do gin, to wole już wiedzieć na czym stoję, żeby nie chodzić i nie płacić dwa razy. Obyś miała rację z tą passą, ale jak nie ja to Wy zaczniecie zieloności mocno trzymam kciuki
Ja to samo w pracy w ogolę nie mogę się odnaleźć- z chęcią do domu bym poszła -
poniedziałki są najgorsze człowiek się rozkręca na cały tydzień , a u mnie owulacji nie widać przyjdzie pewnie bardzo późno ale wczoraj odpoczęłam troszkę był grill rodzinka się zjechała, kupiliśmy z mężem paletki do badmingtona i będziemy grać:)i jeszcze kupiliśmy piłkę do siatki tylko mamy suczkę labradora i jak gramy chce nam wziąść tą piłkę i nie ma warunków do tego ;P
-
Lis87 będzie dobrze zobaczysz! Ja w tym cyklu o dziwo umiem się opanować z testowaniem. W poprzednim to spałam z testem pod poduszką bo nie mogłam się doczekać
Teraz już wyluzowałam i czekam cierpliwie na zielony finał
Musi być dobrze! Czerwiec jest Nasz!
To kiedy Lisku wyczekiwać super wieści?Nuteczka91, lis87, Roza86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lis87 wrote:Kurcze dziewczyny okazało się, że ja bardziej majowa jak czerwcowa (ale nie wygonicie mnie?) na początek miałam mieć wizytę u gin 31.05- ale z racji naszego testowania przełożyłam sobie na 01.06 ta data bardziej mi się podobała i byłabym razem z Wami jednak właśnie dzwonili, że pani doktor wzięła sobie wolne (moze chce spędzić ze swoim dzieckiem czas) i wróciłam do dnia 31.05 także ja jutro idę na krew, nie w środę przepraszam
lis87 lubi tę wiadomość