X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czerwcowe staraczki :)
Odpowiedz

Czerwcowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • Crisperss Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Mignona :) moja rówieśniczko :) ja Wam powiem dziewczyny, że z tymi testami owu to nie wiem jak jest... pozytywny wyszedł w poniedziałek, a skok miałam dopiero w piątek. I bądź tu człowieku mądry...

6sut9jcgeodkavnc.png
    6sutdf9heulgg01i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Fiolk@ i Helmi :)
    Cześć Crisperss :)
    Na jednym teście wynik wyszedł mi dodatni po dobie od zrobienia go :p Wiem, nieważny, ale ktoś-tam gdzieś-tam pisał, że jak druga krecha się w ogóle pojawi to jednak coś jest na rzeczy. Prawda, nieprawda?

• Kozisina Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej... Ja tak na chwilkę... Plamię :(

PCOS, niedoczynność, problem męski
    2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
    4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Mignona ja pracuje na 3 zmiany. jak chodze na rano to mierze o 4.30, jak na druga zmiane to nastawiam sobie budzik tez na 4.30, zmierze, wynik zapisuje i ide dalej spac. a jak chodze na nocke to mierze po obudzeniu u mnie to kolo 14 ;) ale temp ta z nocnej zmiany nie jest wiarygodna i czesto jej nie nanosze na wykres, ale to nic nie szkodzi jak sie pominie klika dni temperatur (no gorzej jak te dni wypadna w okolicy owulacji) wtedy trudno sie mowi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mignona szczerze mowiac mnie nigdy sie to nie zdarzylo. jak byl negatyw to na drugi dzien nadal byl negatyw.Ale moga zachodzic jakies reakcje tak tez czytalam. spróbuj za 2 dni powtórzyc albo moze 1 czerwca tak jak ja i duzo dziewczyn :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 20:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć gosia89 :) Tylko ja po nocce rzadko kiedy idę spać.. Jak mi się uda w pracy kimnąć godzinkę, dwie, to nie śpię później w dzień. Albo śpię b. krótko. Ogólnie bardzo mało śpię, to pewnie nie za bardzo pomaga w staraniach o dziecko ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    Hej... Ja tak na chwilkę... Plamię :(

niedobrze ;( a wiesz moze co jest powodem ze plamisz przed @. bo to nie pierwszy cykl jest nie?

• asiaa1987 Ekspertka

Wysłany: 29 maja 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam o to samo pytać?? co jest powodem?

31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
    3330 gram 54 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mignona to Cię podziwiam ze dajesz rade. ja jak nie odespie porzadnie to nie jestem do zycia. a nawet jak odespie to w pracy mnie muli i to ostro ;) jak nie mozesz mierzyc a co za tym idzie nie wiesz kiedy masz owulke to pozostaje Ci kochac się z mezem co drugi dzien w dni plodne. oczywiscie jesli macie ochote to czesciej ;)

• Fiolk@ Ekspertka

Wysłany: 29 maja 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina - co się dzieję? Możesz się nam wyżalić. Od tego tutaj jesteśmy, żeby się wspierać. Nie spisuj jeszcze cyklu na straty.

w5wqio4puxjzt1om.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiolka Masz piękny wykres i coś się święci. Kiedy robisz test? Bo widać tam zielonego kropka :)

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Fiolk@ Ekspertka

Wysłany: 29 maja 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testuję z dziewczynami na Dzień Dziecka - mam nadzieję, że będzie w tym dniu dużo pozytywnych testów. :)

w5wqio4puxjzt1om.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helmi mówi, żebym zrobiła dopiero 3.06... Ale może dołączę do grupy 1.06., oby była szczęśliwa :)

• Fiolk@ Ekspertka

Wysłany: 29 maja 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według listy testowej to 01.06 - 6 testów pójdzie w ruch :)
    Mignona Zerknij sobie na 1 stronkę, tam jesteśmy wszystkie zapisane.
    Zobacz sobie na wykresy staraczek. Wtedy zauważysz że u każdej inne temperatury, inne objawy, ale jedno co nas łączy to wyczekiwane II kreski :)

w5wqio4puxjzt1om.png
  • Helmi Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Probuj 1.06 a noz owulka byla wczesniej i bedzie piekny prezent :)

7v8r3e3k6t0s43kt.png
  • Malwa30 Ekspertka

Wysłany: 29 maja 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiaimis wrote:
    Witam witam i o testowanie pytam - kiedy? :)
    Misia zapisz mnie na 9.06 do testowania :)

xnw4krntb6zbdc82.png
  • lis87 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na rozluźnienie wzięłam sobie nalałam mała lampkę czerwonego wina...juz powiem Wam, ze jakos nie czekam na ta środę, juz jestem jedna noga w kolejnym cyklu.
    Ale i tu widze, ze dzien dziecka bedzie bardzo owocny :) jak zaczną od rana sie sypać tekściki pozytywne :)

atdc2n0anx2cx72s.png
  • zonaboba Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez pracuje na 2 zmiany naszczescie tylko 6 nocek w miesiacu taki plus :)
    I nie mierze temp nawet jak sie przespie w pracy z 1,5h bo co tyle musze wstawac nie chce sie dolowac bo u mnie zazwyczaj po nieprzespanej nocy mam niska temp
    Fiolk@ wrote:
    Testuję z dziewczynami na Dzień Dziecka - mam nadzieję, że będzie w tym dniu dużo pozytywnych testów. :)
    Ja to mam nadzieje ze caly czerwiec owocny :)

To nasz 50 cs +10 na luzie <3 Na OVU od 04.2014r.
    26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI :(

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lis87 wrote:
    Na rozluźnienie wzięłam sobie nalałam mała lampkę czerwonego wina...juz powiem Wam, ze jakos nie czekam na ta środę, juz jestem jedna noga w kolejnym cyklu.
    Ale i tu widze, ze dzien dziecka bedzie bardzo owocny :) jak zaczną od rana sie sypać tekściki pozytywne :)
    Mam tak samo, jakos nie chce mi sie wierzyc ze sie udalo. Bole typowe na @, moze tak sie zdarzyć ze we wtorek przyjdzie wredota. Raz wykrecila mi taki numer ;(

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja testuje w teorii 17 o ile szanowna owu się pojawi w tym miesiącu

‹‹ 67 68 69 70 71 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ