Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczesc Mignona ja pracuje na 3 zmiany. jak chodze na rano to mierze o 4.30, jak na druga zmiane to nastawiam sobie budzik tez na 4.30, zmierze, wynik zapisuje i ide dalej spac. a jak chodze na nocke to mierze po obudzeniu u mnie to kolo 14 ale temp ta z nocnej zmiany nie jest wiarygodna i czesto jej nie nanosze na wykres, ale to nic nie szkodzi jak sie pominie klika dni temperatur (no gorzej jak te dni wypadna w okolicy owulacji) wtedy trudno sie mowi.
-
nick nieaktualnyMignona szczerze mowiac mnie nigdy sie to nie zdarzylo. jak byl negatyw to na drugi dzien nadal byl negatyw.Ale moga zachodzic jakies reakcje tak tez czytalam. spróbuj za 2 dni powtórzyc albo moze 1 czerwca tak jak ja i duzo dziewczyn
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 20:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMignona to Cię podziwiam ze dajesz rade. ja jak nie odespie porzadnie to nie jestem do zycia. a nawet jak odespie to w pracy mnie muli i to ostro jak nie mozesz mierzyc a co za tym idzie nie wiesz kiedy masz owulke to pozostaje Ci kochac się z mezem co drugi dzien w dni plodne. oczywiscie jesli macie ochote to czesciej
-
nick nieaktualny
-
Według listy testowej to 01.06 - 6 testów pójdzie w ruch
Mignona Zerknij sobie na 1 stronkę, tam jesteśmy wszystkie zapisane.
Zobacz sobie na wykresy staraczek. Wtedy zauważysz że u każdej inne temperatury, inne objawy, ale jedno co nas łączy to wyczekiwane II kreski -
Na rozluźnienie wzięłam sobie nalałam mała lampkę czerwonego wina...juz powiem Wam, ze jakos nie czekam na ta środę, juz jestem jedna noga w kolejnym cyklu.
Ale i tu widze, ze dzien dziecka bedzie bardzo owocny jak zaczną od rana sie sypać tekściki pozytywne -
Ja tez pracuje na 2 zmiany naszczescie tylko 6 nocek w miesiacu taki plus
I nie mierze temp nawet jak sie przespie w pracy z 1,5h bo co tyle musze wstawac nie chce sie dolowac bo u mnie zazwyczaj po nieprzespanej nocy mam niska tempFiolk@ wrote:Testuję z dziewczynami na Dzień Dziecka - mam nadzieję, że będzie w tym dniu dużo pozytywnych testów.To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
lis87 wrote:Na rozluźnienie wzięłam sobie nalałam mała lampkę czerwonego wina...juz powiem Wam, ze jakos nie czekam na ta środę, juz jestem jedna noga w kolejnym cyklu.
Ale i tu widze, ze dzien dziecka bedzie bardzo owocny jak zaczną od rana sie sypać tekściki pozytywne -
nick nieaktualny