Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nuteczka91 wrote:Może to plamienie implantacyjne:-)
Nuteczka, ja potrafię plamić nawet 7 dni do okresu, więc sama rozumiesz... trochę mnie to zmartwiło. Chyba każda "plamiąca" ma chwile zwątpienia, kiedy coś czerwonego pojawia się na majtach!
Ale nadziei absolutnie nie tracę. Mam kilka pozytywnych objawów i chyba faktycznie wolę myśleć, że to implantacyjne
Mętlik w głowie...... najbliższe dni będą dla nas rozstrzygające.
A jak nie to z nowymi siłami dołączamy do Lis87 i działamy! -
nick nieaktualny
-
Hej ja testuje 8 czerwca akurat wypada w urodziny męża, więc po cichu liczę że może może...
Nuteczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trudno wyczuć czy za wcześnie czy nie. Widziałam takie wykresy gdzie zielono było już 9 dpo, ale ovu nieraz jest ruchome na wykresie, więc jeżeli masz ochotę to testuj, a jeżeli jesteś cierpliwa to jeszcze poczekaj.
Niektóre dziewczyny testują za wcześnie i są rozczarowane. Ja w tym cyklu postanowiłam testować dopiero 14dpo. -
gosia89 wrote:o To byl by piękny prezencik, długo się staracie?
A testującym jutro życzę pięknego prezentu na dzień dziecka
gosia89 lubi tę wiadomość
-
Asia gratulacje oby wszystko dalej było ok
Lis przykro mi, teraz tylko nowy cykl, nowe możliwości i nadzieje. Będzie lepiej następnym razem Jak to mówią- padłaś- powstań, popraw koronę i zasuwaj :*
Wypowiem się co do Infolic- brałam po dwie saszetki dziennie przez rok- nie zaszłam dzięki niemu w ciąże a dodatkowo wydałam kupę kasy na niego. Teraz kupuję zwykły kwas foliowy i leki stymulujące które przepisuje lekarz, ale nie zamierzam już dopłacać i brać inofolicu. To moja opinia, ale jak ktoś w niego wierzy to spoko - na pewno nie zaszkodziEmiliana
Starania od 09.2014r. Po inseminacji 30.05:
Poziom bety: 10dpo- 18, 11dpo- 36, 14dpo - 253, 16dpo- 612, 22dpo- 8622
Novomedica Mysłowice, ciąża bliźniacza termin porodu 25.02.2017 :* -
nick nieaktualny