CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Summer nie będę dziś pracowała tylko będę zaciskala kciuki najmocniej jak się da!
Musi być pięknie
Pogoda brzydka(przynajmniej w Warszawie) to chociaż wy dziś zalejcie forum pogodnymi informacjami👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Summer tak z mężem lepiej dziękuję
Za to ja trzymam kciuki za twoją betę musi być dobrze!!
Inna dalej trzymam też za punkcje kciuki
Karma będzie pięknie zobaczysz kciuki zacisniete
Dawajcie znać dziewczynyKarma88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja tez mocno trzymam kciuki. Pozytywne nastawienie jest powola sukcesu, wiec Summer i Karma czekamy na pozytywne wiesci.
Inna trzymaj sie
Aga abys uslyszala to co chcesz uslyszec.
A pozostalym dziewczynom slonca, ktorego u mnie niestety brakuje
Milego dniaAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
Agniechaaa to czekamy na kontrole. Powodzenia!
Krew upuszczona. Poprosilam babeczke, zeby to bylo szczesliwe upuszczenie krwi.
Zobaczymy, przez ten czas objade Warszawe. Jakie korki!Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Trzymam kciuki za wszystkie testujące, ja raczej muszę się przenieść na lipiec, wszystkie objawy wskazują na zbliżająca się @, nie mam już złudzeń w tym cyklu35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok
-
Witam sie z Wami po dlugim czasie Siedze sobie wlasnie w klinice i czekam na pobranie krwi. Sladami Flo robie immunofenotyp. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Od razu sie umowie do immunologa, zeby skonsultowac wyniki.
Inna, Summer trzymam kciuki w wiadomych sprawach.Flowwer, Karma88, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Beatka bóle @ też są w ciąży;)
Barbarka kolejna rzecz odchaczona, kiedy wynik odbierasz?
Kochane tupie nogami na wredne @
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Niestety u mnie bólu okresowego brak, ale zaczyna się już plamienie i boli krzyż,także nie mam złudzeń @ przyjedzie.35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok
-
Krew pobrana, wyniki ok. 11.. nie wiem tylko czy przez pomyłke nie zapisali mi zwykłego HCG.. z tego też da się wnioskowac?
Flowwer, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Beatka_c tak mi przykro wykres bardzo ładny!!
Sammer w sumie zwykła beta ma inne troche normyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2017, 08:37
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Summer ze zwykłego hcg też da się wnioskować tylko chyba trzeba potem to samo powtarzać dopytaj się w lab jak będziesz po wyniki papierowe,
A ja wam powiem że niby chłodno fajnie u mnie ale jakoś mi tak słabo i kawa ciężko wchodzi...
Oby to było to co myślę hehe bo inaczej stwierdze że mój organizm robi sobie jaja ze mnie -
Dziękuję dziewczyny:) ja już sobie czekam na części leżącej w piżamce na zabieg. Dam znać jak już będę wiedzieć jak moje jajozbiory. Trzymajcie proszę kciuki za seksy na szkłach.
Flowwer, Bajkaaa, Kaczorka, Anna Stesia, E_w_c_i_a, Rucola, nowa na dzielni, bazylkove, staraczka1111, Sarna84, KateHawke, Karolina90, Karma88, kolka, Agniechaaaa, Lucia88, malinowaemi, Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Dziękuję dziewczyny:) ja już sobie czekam na części leżącej w piżamce na zabieg. Dam znać jak już będę wiedzieć jak moje jajozbiory. Trzymajcie proszę kciuki za seksy na szkłach.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
innamorata88 wrote:Dziękuję dziewczyny:) ja już sobie czekam na części leżącej w piżamce na zabieg. Dam znać jak już będę wiedzieć jak moje jajozbiory. Trzymajcie proszę kciuki za seksy na szkłach.
-
witam się dziewczyny po urlopie niestety u mnie @ zawitała 3 czerwca więc jeden dzień z urlopu wypadł na skręcanie się z bólu ale cóż zrobić na razie was nie nadrobię bo musze ogarnąć mieszkanie brr ale tu zimno ja chće z powrotem na Kretę powodzenia dla testujących i gratulacje dla zafasolkowanych po południu uzupelnie ovu i sprawdze czy załapie się na testowanie w czerwcu czy dopiero lipiec
Lunaris lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Innamorata, powodzenia! Będzie dobrze, musi być
Powiedzcie mi, dziewczyny, czy to możliwe, że bromergon wpływa na obfitość miesiączki? Zawsze miałam okresy superobfite i bardzo bolesne. Teraz mam również bardzo bolesny, ale dużo bardziej skąpy (tzn. tak sobie wyobrażam "normalny" okres, bez latania co godzinę czy wstawania w nocy po 2 razy, by wymienić osprzęt).