CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Beatka bóle @ też są w ciąży;)
Barbarka kolejna rzecz odchaczona, kiedy wynik odbierasz?
Kochane tupie nogami na wredne @
Wyniki do konca tygodnia. Odbiore przed wizyta u immunolog we wtorek.Flowwer lubi tę wiadomość
-
Gg wredota jednak Cię złapała ehhh ale teraz wypoczęta i gotowa do zderzenia z polską pogodą.
Anna Stesia ja przy bromergon miałam słabe @ ale to przez brak ovu.
Barbarka czeka cię długi tydzień, też musze tam podjechać w tym tyg po wyniki.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
A nas w weekend odwiedziła spora grupka odrobinę starszych, mnogo dzieciatych znajomych i po wyciągnięciu z nas że tak, chcemy dzieci i generalnie się staramy od razu poszło 1000 rad ale bardzo na luzie , typu no to nogi do góry po, jedzcie to, nie jedzcie tamtego, bzykajcie się codziennie do upadłego . Jakoś tak widać że też się swoje wygimnastykowali na te wszystkie swoje dzieci .
Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Inna powodzenia czekamy na wiadomość!!
Ja czekam na telefon z kliniki jak tam moje okruszki myślę że wszystkie już przetrwają i będą mocne jak mamuśka.
Summer wielkie kciukasy za betę. Niech rośnie jak szalona.
Mnie dalej jajniki bolą przy sikaniu i jak szybko wyprostuje nogę albo jak wstanę czy obróce się.
Powodzenia na wizytach i przy testowaniach ☺ -
Flowwer wrote:Emi teraz zaszła przy hashi na encortonie więc może coś w tym jest. Ja hashi nie mam.
Inna trzymam kciuki za dzisiejszą punkcję !!
O mnie mowa ? Jeśli tak to ja mam niedoczynność, a nie hashi. Encorton był głównie z powodu cukrzycy typu I i przeciwciał z nią związanych.
Flowwer - oczywiście mocno trzymam kciuki !
Inna - trzymam kciuki za punkcję !
Agniechaaa - musi być wszytko dobrze - wierzę, że Bałwanek do Ws wróci !
Summer - nie mogę doczekać się wyniku bety - daj znać koniecznie ! Boję się, że tutaj przegapię - tyle tego produkujecie
-
nick nieaktualnyMam dzis kwasy u kosmetyczki wiec zrobilam do swietego spokoju test. Wyszedl negatywny ale.. tak patrze i patrze.. podswietlilam telefonem i jakis cien jest. No i plamien zwiastujacych miesiaczke brak. Rano raz zacmilo w podbrzuszu i to wszystko. I wiecie, wstapila we mnie nadzieja, nawet jesli zludna. Od razu mi sie humor poprawil:D no bo przeciez 11dpo ma prawo wyjsc negatyw. Ba, zwlaszcza jesli nie mam pewnosci co do dnia owulacji^^ optymizm ze mnie dzis kipi^^
-
emi2016 wrote:O mnie mowa ? Jeśli tak to ja mam niedoczynność, a nie hashi. Encorton był głównie z powodu cukrzycy typu I i przeciwciał z nią związanych.
Flowwer - oczywiście mocno trzymam kciuki !
Inna - trzymam kciuki za punkcję !
Agniechaaa - musi być wszytko dobrze - wierzę, że Bałwanek do Ws wróci !
Summer - nie mogę doczekać się wyniku bety - daj znać koniecznie ! Boję się, że tutaj przegapię - tyle tego produkujecie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ann89 wrote:Mam dzis kwasy u kosmetyczki wiec zrobilam do swietego spokoju test. Wyszedl negatywny ale.. tak patrze i patrze.. podswietlilam telefonem i jakis cien jest. No i plamien zwiastujacych miesiaczke brak. Rano raz zacmilo w podbrzuszu i to wszystko. I wiecie, wstapila we mnie nadzieja, nawet jesli zludna. Od razu mi sie humor poprawil:D no bo przeciez 11dpo ma prawo wyjsc negatyw. Ba, zwlaszcza jesli nie mam pewnosci co do dnia owulacji^^ optymizm ze mnie dzis kipi^^
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Czyli coś tam mi świtało że coś z tarczycą jak się czujesz?
Dziękuję, aż za dobrze
Chciałabym żeby coś mi dokuczało, żebym wiedziała, że ciąża się rozwija... Czasem brzuch mnie boli jak na @, zwłaszcza w nocy, trochę bolą piersi a po za tym kompletnie nic. Zero objawów ;/
Nie wiem jak wytrzymam do wizyty za 3 tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2017, 09:31
-
Ann89 wrote:Mam dzis kwasy u kosmetyczki wiec zrobilam do swietego spokoju test. Wyszedl negatywny ale.. tak patrze i patrze.. podswietlilam telefonem i jakis cien jest. No i plamien zwiastujacych miesiaczke brak. Rano raz zacmilo w podbrzuszu i to wszystko. I wiecie, wstapila we mnie nadzieja, nawet jesli zludna. Od razu mi sie humor poprawil:D no bo przeciez 11dpo ma prawo wyjsc negatyw. Ba, zwlaszcza jesli nie mam pewnosci co do dnia owulacji^^ optymizm ze mnie dzis kipi^^
Ann89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Słuchaj ja też jestem 11dpo a tu taka sytuacja bywa że jak dwie idą łeb w łeb yo jedna jest w ciąży U mnie marne szanse więc u ciebie tli się fasolka
-
Karma88 wrote:Beta 0.2. Takze nic z tego.
Tule mocno ♡
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Inna, kciuki!!
Staraczka, a ty kiedy masz transfer??
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
key_b wrote:Hej kobietki u nas dziś pochmurno od rana , ale już się wypogadza bwiec może coś będzie z tego dnia ktoś dziś testuje???
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
emi2016 wrote:Dziękuję, aż za dobrze
Chciałabym żeby coś mi dokuczało, żebym wiedziała, że ciąża się rozwija... Czasem brzuch mnie boli jak na @, zwłaszcza w nocy, trochę bolą piersi a po za tym kompletnie nic. Zero objawów ;/
Nie wiem jak wytrzymam do wizyty za 3 tygodnie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄