CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien seksu??? To ide mojego wybzykac, po potem to nie bedzie kiedy.
Dziewczynki walczymy!!!
Jutro,dwie kreseczki ktos ma wrzucic albo przyrost bety!!!staraczka1111, Flowwer, Sarna84 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Flowwer, tulę mocno jest szansa, że na weekend trochę odpoczniesz? Kalafior przy wzdęciach to nie najlepszy pomysł niestety Smutek ze zmęczenia czy jeszcze są jakieś przyczyny?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer, teraz to normalne, że kobiety zachodzą po 35., mam koleżankę która urodziła pierwsze dziecko mając 43. Też jesteś człowiekiem jak my wszystkie i masz prawo do chwil słabości, pamiętaj, że zawsze możesz się nam tu wygadać.
I pamiętaj kochana, że owulkę masz od niedawna, więc te wcześniejsze naście lat się nie liczy.
Walczysz jak lwica i wiem, że wywalczysz maleństwo! Przy okazji jesteś wzorem dla nas wszystkich.
Ja w tym tygodniu też ciągnę po naście godzin w robocie.. oczywiście bezpłatne nadgodziny przynajmniej nie mam wiele czasu na myślenie. Miałam opcję wziąć L4, ale chyba bym po ścianach chodziło.. a tak chociaż czas szybciej zleci.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:My szybko trafiliśmy do kliniki a dzidzi jak nie było tak nie ma
Ja mysle, ze bedziemy sie starac do tego grudnia. Jesli ciazy nie bedzie to moj wyjedzie na pol roku i po powrocie chyba przystapimy do in vitro
W kazdym badz razie, teraz dalszy plan dzialania to zrobienie badania nasienia z testem mar (ostatnio robilismy fragmentacje) i kolejna wizyta w klinice- niech zerkna czy wszystko ok.. -
Flowwer wrote:Madzik co u Ciebie
Inna i jak sytuacja ?
Flo u mnie nic ciekawego.
Po hsg okazalo sie,ze mam drozny jajowod,ale niesprawny jajnik(zrosty z jelitami).
Owu wystepuje z lewego jajnika,gdzie nie mam jajowodu....
Lekarka powiedziala,ze w takim wypadku zaleca in vitro.
Niestety nie mamy na razie pieniedzy,bo jeszcze czeka nas operacja mlodszej corki.
Moze kiedys....ale powoli oswajam sie z mysla,ze nigdy juz dzieci miec nie bede.
Smutno,ale mam dwie corki wiec i tak jestem bardzo szczesliwa.
Madzik
Mama 3 corek:) -
staraczka1111 wrote:DZIŚ PRZYPADA MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ SEKSU!!!
Pamiętaj aby dzień święty święcić!!
O proszę -a palcem się liczy? ewentualnie sex-telefon? jak mnie to wnerwia, że mam faceta tylko w weekend weź tu sobie dziecko zaplanuj... "żona marynarza" kurdeAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:O proszę -a palcem się liczy? ewentualnie sex-telefon? jak mnie to wnerwia, że mam faceta tylko w weekend weź tu sobie dziecko zaplanuj... "żona marynarza" kurde
Znam to z własnego życia. Ale dzis wyjątkow mój M wraca i w nocy jedziemy do Wawy na 1 dzien zawieść towar ale razem tyle godzin juz sie tak cieszę !!!innamorata88, Flowwer, Lunaris, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam pytanie z zupełnie innej beczki Otórz często Was czytam jak to raczycie się winem. Ja niestety nie lubię... ale czego się nie zrobi dla fasolki?! Kupiłam dzisiaj pierwsze z brzegu, jedynymi kryteriami było: gronowe, czerwone no i słodkie jak dla początkującej El Sol czy jakoś tak, no i.... yyyeehh!!! Smakuje jak skisiały napój. Dwie dychy pójdą w kibel Doradźcie dobre wino. Jakie pijecie?Czarna81
22 cs. -
Summer, choc woem o Twojej becie od poludnia, dopiero teraz moge napisac. Prawidłowy przyrost, logiczne wytłumaczenie: kreta droga= długa wedrowka= późne zagnieżdżenie + słowa lekarza, że należy być dobrej myśli + nasze wsparcie mają Cię uspokoić i sprawic, że uwierzysz w swoją Fasoline! !!! Bo my wierzymy, oczekujemy pięknego przyrostu w pt (wiem, że i tak zrobisz bete) i cudnego pęcherzyka w środę! !!
Inna, tak się ciesze, ze juz jutro dzieciaki będą pod Twoim serduszkiem, trzymam kciuki za Ciebie i cala piątkę maluchów!
Flower, to musi być trudne walczyć ze swoimi problemami i na dodatek przeżywać i rozwiązywać kłopoty dziewczyn z całej Polski, jeśli tylko masz gorszy dzień, przelej swoje emocje tu, a my na pewno zrobimy wszystko by wesprzeć Cię tak jak Ty wspierasz nas tutaj każdego dnia.Anna Stesia, summer86, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dobrze ze ten dzień się kończy, bo był naprawdę fatalny. Najpierw zaspalam do pracy, w pracy remont, wiec cały dzień hałas, wróciłam do domu "wypluta" z zamiarem drzemki, niestety u sąsiadów (dom blizniak) robia remont, a na koniec moja cudowna, wspaniała i niezastąpiona teściowa tak mi podniosła ciśnienie, ze po 2 latach mieszkania razem poslalam jej wiazanke, powiedziałam jej wszystko co mi lezalo na sercu.
Musialam jakos odreagowac ten straszny dzien
Takze jutro rano wstajemy prawa noga z szerokim uśmiechem na buzi. -
Dziewczyny, wczoraj któraś z zagranicy szukała luteiny. Mam niecałe (bez może 2-3 tab.) opakowanie podjezykowej 50 mg. Mogę wysłać za darmo. Marzę, że lada cykl będzie mi potrzebna, ale przecież mieszkam w Polsce i w każdej chwili mogę iść po recepte. Jeśli sprawa aktualna, dajcie znać kto i co dalej, wysłać mogę najwcześniej w sobotę bo w moim miasteczku poczta do 15.
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarna84 wrote:Dziewczyny, wczoraj któraś z zagranicy szukała luteiny. Mam niecałe (bez może 2-3 tab.) opakowanie podjezykowej 50 mg. Mogę wysłać za darmo. Marzę, że lada cykl będzie mi potrzebna, ale przecież mieszkam w Polsce i w każdej chwili mogę iść po recepte. Jeśli sprawa aktualna, dajcie znać kto i co dalej, wysłać mogę najwcześniej w sobotę bo w moim miasteczku poczta do 15.
Flowwer, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Dobra poprawiłam sobie humor kupiłam torebkę
I nie mam mowy bym was zostawiła !!! Póki będę walczyć będę z wami. Sarna ja w was mam siłę ♡ chyba widać to ilości moich postów hihiSarna84, Anna Stesia, summer86, Lunaris, Karma88, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ann89 wrote:Ja z ta dziewczyna pisalam i jakies dwie babeczki jej za darmo wyslapo 2 opakowania z ciazowymi fluidkami ^^
Gdzie można mieć takie wsparcie i zrozumienie ♡Lucia88, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:DZIŚ PRZYPADA MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ SEKSU!!!
Pamiętaj aby dzień święty święcić!!
Ubiegłaś mnie...chciałam o tym napisać!!!
My na pewno uświęcimy ten dzień, bo dzisiaj w końcu wyszedł mi pozytywny test owu.Flowwer, Anna Stesia, staraczka1111, Lunaris lubią tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra