X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
Odpowiedz

CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata

Oceń ten wątek:
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien seksu??? To ide mojego wybzykac, po potem to nie bedzie kiedy. :-)

Dziewczynki walczymy!!!
    Jutro,dwie kreseczki ktos ma wrzucic albo przyrost bety!!!

staraczka1111, Flowwer, Sarna84 lubią tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2017, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od 22rż a za pare dni juz 28 urodziny. Niby mloda jeszcze jestem ale same wiecie jak to jest.. zaluje ze po pierwszym roku nie poszlam do kliniki.

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Flowwer, tulę mocno <3 jest szansa, że na weekend trochę odpoczniesz? Kalafior przy wzdęciach to nie najlepszy pomysł niestety :( Smutek ze zmęczenia czy jeszcze są jakieś przyczyny?
    Cały weekend w pracy dyżury mam po 12h ;) tak to jest jak sie w medycznym zawodzie pracuje. Ale jutro 4h u fryzjera hihi trochę się nasiedzę. Mój obniżony nastrój wynika z braku zielonego światła, cały czas coś nie tak. A na każdej wizycie mam przedrzucane ze jestem kobietą 35+ i z długim jak tasiemiec okresem starania o dziecko co nie wróży nic dobrego.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer, teraz to normalne, że kobiety zachodzą po 35., mam koleżankę która urodziła pierwsze dziecko mając 43. Też jesteś człowiekiem jak my wszystkie i masz prawo do chwil słabości, pamiętaj, że zawsze możesz się nam tu wygadać.
    I pamiętaj kochana, że owulkę masz od niedawna, więc te wcześniejsze naście lat się nie liczy.
    Walczysz jak lwica i wiem, że wywalczysz maleństwo! Przy okazji jesteś wzorem dla nas wszystkich.

Ja w tym tygodniu też ciągnę po naście godzin w robocie.. oczywiście bezpłatne nadgodziny ;) przynajmniej nie mam wiele czasu na myślenie. Miałam opcję wziąć L4, ale chyba bym po ścianach chodziło.. a tak chociaż czas szybciej zleci.

Anna Stesia lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2017, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann89 wrote:
    Ja od 22rż a za pare dni juz 28 urodziny. Niby mloda jeszcze jestem ale same wiecie jak to jest.. zaluje ze po pierwszym roku nie poszlam do kliniki.

My szybko trafiliśmy do kliniki a dzidzi jak nie było tak nie ma :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2017, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    My szybko trafiliśmy do kliniki a dzidzi jak nie było tak nie ma :(

Ja mysle, ze bedziemy sie starac do tego grudnia. Jesli ciazy nie bedzie to moj wyjedzie na pol roku i po powrocie chyba przystapimy do in vitro :/
    W kazdym badz razie, teraz dalszy plan dzialania to zrobienie badania nasienia z testem mar (ostatnio robilismy fragmentacje) i kolejna wizyta w klinice- niech zerkna czy wszystko ok..

• Madzik34 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Madzik co u Ciebie
    Inna i jak sytuacja ?

Flo u mnie nic ciekawego.
    Po hsg okazalo sie,ze mam drozny jajowod,ale niesprawny jajnik(zrosty z jelitami).
    Owu wystepuje z lewego jajnika,gdzie nie mam jajowodu....
    Lekarka powiedziala,ze w takim wypadku zaleca in vitro.
    Niestety nie mamy na razie pieniedzy,bo jeszcze czeka nas operacja mlodszej corki.
    Moze kiedys....ale powoli oswajam sie z mysla,ze nigdy juz dzieci miec nie bede.
    Smutno,ale mam dwie corki wiec i tak jestem bardzo szczesliwa.

Madzik
    l22nroeqnx13mwm3.png
    Mama 3 corek:)
  • Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik bardzo mi przykro ♥ Jesteś dzielną kobietą, która docenia to co ma. Powodzenia, może jeszcze się kiedyś zorganizuje kasa i spełni się twoje marzenie ;-)

Czarna81
    22 cs.
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka1111 wrote:
    DZIŚ PRZYPADA MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ SEKSU!!!
    Pamiętaj aby dzień święty święcić!! :)

O proszę -a palcem się liczy? ewentualnie sex-telefon? jak mnie to wnerwia, że mam faceta tylko w weekend :( weź tu sobie dziecko zaplanuj... "żona marynarza" kurde :(

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2017, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    O proszę -a palcem się liczy? ewentualnie sex-telefon? jak mnie to wnerwia, że mam faceta tylko w weekend :( weź tu sobie dziecko zaplanuj... "żona marynarza" kurde :(

Znam to z własnego życia. Ale dzis wyjątkow mój M wraca ;D i w nocy jedziemy do Wawy na 1 dzien zawieść towar :) ale razem tyle godzin juz sie tak cieszę :D!!!

innamorata88, Flowwer, Lunaris, Karma88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2017, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciescie sie.. moj w sierpniu znow na 2 tygodnie wyjezdza :(
    Nie lubie bys sama tyle czasu w domu. Zalamie sie jak na pol roku wyjedzie.

• Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie z zupełnie innej beczki :-D Otórz często Was czytam jak to raczycie się winem. Ja niestety nie lubię... ale czego się nie zrobi dla fasolki?! :-D Kupiłam dzisiaj pierwsze z brzegu, jedynymi kryteriami było: gronowe, czerwone no i słodkie jak dla początkującej :-D El Sol czy jakoś tak, no i.... yyyeehh!!! Smakuje jak skisiały napój. Dwie dychy pójdą w kibel :-) Doradźcie dobre wino. Jakie pijecie?

Czarna81
    22 cs.
  • Sarna84 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer, choc woem o Twojej becie od poludnia, dopiero teraz moge napisac. Prawidłowy przyrost, logiczne wytłumaczenie: kreta droga= długa wedrowka=  późne zagnieżdżenie + słowa lekarza, że należy być dobrej myśli + nasze wsparcie mają Cię uspokoić i sprawic,  że uwierzysz w swoją Fasoline! !!!  Bo my wierzymy, oczekujemy pięknego przyrostu w pt (wiem, że i tak zrobisz bete) i cudnego pęcherzyka w środę! !!

Inna, tak się ciesze, ze juz jutro dzieciaki będą pod Twoim serduszkiem, trzymam kciuki za Ciebie i cala piątkę maluchów!

Flower, to musi być trudne walczyć ze swoimi problemami i na dodatek przeżywać i rozwiązywać kłopoty dziewczyn z całej Polski, jeśli tylko masz gorszy dzień, przelej swoje emocje tu, a my na pewno zrobimy wszystko by wesprzeć Cię tak jak Ty wspierasz nas tutaj każdego dnia.

Anna Stesia, summer86, Lunaris lubią tę wiadomość

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze ten dzień się kończy, bo był naprawdę fatalny. Najpierw zaspalam do pracy, w pracy remont, wiec cały dzień hałas, wróciłam do domu "wypluta" z zamiarem drzemki, niestety u sąsiadów (dom blizniak) robia remont, a na koniec moja cudowna, wspaniała i niezastąpiona teściowa tak mi podniosła ciśnienie, ze po 2 latach mieszkania razem poslalam jej wiazanke, powiedziałam jej wszystko co mi lezalo na sercu.
    Musialam jakos odreagowac ten straszny dzien ;)
    Takze jutro rano wstajemy prawa noga z szerokim uśmiechem na buzi.

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Sarna84 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wczoraj któraś z zagranicy szukała luteiny. Mam niecałe (bez może 2-3 tab.) opakowanie podjezykowej 50 mg. Mogę wysłać za darmo. Marzę, że lada cykl będzie mi potrzebna, ale przecież mieszkam w Polsce i w każdej chwili mogę iść po recepte. Jeśli sprawa aktualna, dajcie znać kto i co dalej, wysłać mogę najwcześniej w sobotę bo w moim miasteczku poczta do 15.

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2017, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarna84 wrote:
    Dziewczyny, wczoraj któraś z zagranicy szukała luteiny. Mam niecałe (bez może 2-3 tab.) opakowanie podjezykowej 50 mg. Mogę wysłać za darmo. Marzę, że lada cykl będzie mi potrzebna, ale przecież mieszkam w Polsce i w każdej chwili mogę iść po recepte. Jeśli sprawa aktualna, dajcie znać kto i co dalej, wysłać mogę najwcześniej w sobotę bo w moim miasteczku poczta do 15.
    Ja z ta dziewczyna pisalam i jakies dwie babeczki jej za darmo wyslapo 2 opakowania z ciazowymi fluidkami ^^

Flowwer, Sarna84 lubią tę wiadomość

• Sarna84 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann89 wrote:
    Ja z ta dziewczyna pisalam i jakies dwie babeczki jej za darmo wyslapo 2 opakowania z ciazowymi fluidkami ^^

To super, jeśli chcesz możesz jej napisać o mnie, może przyda jej się odrobina więcej towaru :-)

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra poprawiłam sobie humor kupiłam torebkę :D
    I nie mam mowy bym was zostawiła !!! Póki będę walczyć będę z wami. Sarna ja w was mam siłę ♡ chyba widać to ilości moich postów hihi

Sarna84, Anna Stesia, summer86, Lunaris, Karma88, Czrna 81 lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann89 wrote:
    I jak nie kochać tutaj dziewczyn !!!!!
    Gdzie można mieć takie wsparcie i zrozumienie ♡

Lucia88, Anna Stesia lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • Lucia88 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2017, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka1111 wrote:
    DZIŚ PRZYPADA MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ SEKSU!!!
    Pamiętaj aby dzień święty święcić!! :)

Ubiegłaś mnie...chciałam o tym napisać!!!
    My na pewno uświęcimy ten dzień, bo dzisiaj w końcu wyszedł mi pozytywny test owu.

Flowwer, Anna Stesia, staraczka1111, Lunaris lubią tę wiadomość

PRZERWA W STARANIACH

29.05- neurolog
    31.05- psychiatra
‹‹ 146 147 148 149 150 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ