CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnn89 wrote:No wlasnie.. no bo co komu zalezy wyslac za pobraniem albo wystawic na allegro.. poprosilam o zdj fotela z boku.. ciekawe czy zrobia..
Zapodaj storonke napisze do nich ale tez mi cos tu nie pasuje bo ja sama wysyłam nie raz za pobraniem jak cos sprzedaje bo coz mi Zalerzy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:Mi to się miało udać za pierwszym razem Boże, gdybym wiedziała, że to tyle potrwa, to bym zaczęła dużo wcześniej!
Smutno tutaj dzisiaj
Mnie nadal męczą wzdęcia, idzie paść po tych 12h pracy ja już po. Zaraz przejrzę posty i po wpisuje na listę. Jedynie coś wrzucę do żołądka. Tak mi zrobiłyście smakaka ma kalafior z młodymi ziemniakami i mizerią że jutro na obiad zaserwuje.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Ja zaczełam w sumie od 21 rż i dajej jestem w tym samym miejscu czyli bezdzietna.
Smutno tutaj dzisiaj
Mnie nadal męczą wzdęcia, idzie paść po tych 12h pracy ja już po. Zaraz przejrzę posty i po wpisuje na listę. Jedynie coś wrzucę do żołądka. Tak mi zrobiłyście smakaka ma kalafior z młodymi ziemniakami i mizerią że jutro na obiad zaserwuje.
Flowwer, tulę mocno jest szansa, że na weekend trochę odpoczniesz? Kalafior przy wzdęciach to nie najlepszy pomysł niestety Smutek ze zmęczenia czy jeszcze są jakieś przyczyny? -
DZIŚ PRZYPADA MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ SEKSU!!!
Pamiętaj aby dzień święty święcić!!Flowwer, Karma88, Lunaris, Sarna84, Anna Stesia, Bocianiątko, Amy333 lubią tę wiadomość
-
staraczka, mnie mąż chyba póki co nie tknie, jak zagadałam dziś o to powiedział, że się boi. Pierwszy raz odkąd się staramy naczytał się w necie różnych rzeczy i tylko chodzi i mówi, żeby mi się to na zdrowiu nie odbiło i że dobrze to nie wróży. Nie ma jak optymizm i wsparcie
staraczka1111, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Flo nie stoisz w miejscu masz owu, bardzo duzo wiesz o swoim inkubatorze Jestem pewna ze sie doczekasz
Lunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Abs wrote:Kazio widzę w Twoim podpisie że straciłaś dzieciätko w 24tc. Jeśli nie jest to zbyt bolesne to może mogłabyś napisać co było przyczyną straty? Ja też jestem po późnej stracie i interesuje mnie wszystko co z tym związane.
Nasza córeczka miała zd i złożoną wadę serca. Niestety serduszko przestało bić.
Jeśli chodzi o łyżeczkowanie to po pierwszej @ zrobiłam usg i było wszystko ok. Ale ze względu na zd lekarz kazał się wstrzymać ze staraniami żeby uzupełnić kwas foliowy. Dał mi 5mg. Stan macicy nie stanowił przeszkód.Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
summer86 wrote:staraczka, mnie mąż chyba póki co nie tknie, jak zagadałam dziś o to powiedział, że się boi. Pierwszy raz odkąd się staramy naczytał się w necie różnych rzeczy i tylko chodzi i mówi, żeby mi się to na zdrowiu nie odbiło i że dobrze to nie wróży. Nie ma jak optymizm i wsparcie
hihihi żeby to mąż odmawiał żonie ?! pierwsze słyszę Ja jednak wierze że u Ciebie będzie wszystko dobrze!!! -
Flowwer wrote:Ja zaczełam w sumie od 21 rż i dajej jestem w tym samym miejscu czyli bezdzietna.
Smutno tutaj dzisiaj
Ja też dzisiaj w pracy meczylam się ze wzdeciami a w domu później biegunka z dziwnymi bolesciami brzucha, na szczęście juz przeszło! Gdybym zaczęła w tym wieku moze by coś z tego było....
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%