CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
staraczka1111 wrote:DZIŚ PRZYPADA MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ SEKSU!!!
Pamiętaj aby dzień święty święcić!!
Kurcze... dzień seksu, libido wystrzelone w kosmos, śluz tak płodny, że mógłby wystąpić w ilustracji podręcznika do biologii, a eMek na drugim końcu Europy. .. co za niefart. ... Pozostaje nadzieja, że poniedziałkowi żołnierze byli solidnie uzbrojeniFlowwer, Anna Stesia, Lunaris, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:Kurcze... dzień seksu, libido wystrzelone w kosmos, śluz tak płodny, że mógłby wystąpić w ilustracji podręcznika do biologii, a eMek na drugim końcu Europy. .. co za niefart. ... Pozostaje nadzieja, że poniedziałkowi żołnierze byli solidnie uzbrojeni
Ja dziś 7 dpo i jeszcze tydz do @Anna Stesia, Sarna84, Malwas lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny, nie było mnie przez moment – robota, robota, robota – ale odrobinkę nadrobiłam.
Summer, jest dobrze! Myślę, że bardzo boisz się rozczarowania, więc próbujesz sobie postawić taki mur i asekuracyjnie odgrodzić się od pozytywnych emocji. Całkowici to rozumiem i pewnie też zamiast cieszyć się drżałabym na myśl o złym scenariuszu. Tutaj jednak w Twoim przypadku jestem pełna nadziei i wierzę, że wszystko będzie dobrze. Przyrost jest książkowy!
Innamorata – powodzenia jutro! O dwunastej będę trzymała kciuki. A maluchy niech nie straszą mamy, tylko grzecznie współpracują!
Flowwer, masz prawo do gorszego samopoczucia. My tu wszystkie wysysamy z Ciebie pozytywną energię i to zrozumiałe, że czasem na moment ta pozytywna może się wyczerpać. Pamiętaj, że teraz czas płodności kobiet się wydłuża. Sama mam kilka znajomych, które rodziły dość późno – jedna mając 38 lat, druga mając 40, a trzecia – 42 lata. I dzieci śliczne, zdrowe, rumiane, on wniebowzięte. Dla każdej z nas przyjdzie ten dobry moment. Też się już trochę staram (choć gdzie mi tam ze stażem do Ciebie), i jestem sporo po 30-tce, ale ciągle myślę, że będzie mi dane zostać mamą.
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Lucia88 wrote:Ubiegłaś mnie...chciałam o tym napisać!!!
My na pewno uświęcimy ten dzień, bo dzisiaj w końcu wyszedł mi pozytywny test owu.Anna Stesia lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja dziś 7 dpo i jeszcze tydz do @
Wolałabym żebyś napisała "(...) jeszcze tydzień do pozytywnego testu".
Jak to jest z w przypadku wys. poziomu NK i kuracji intralipidem? Teoretycznie realne szanse są juz po 1 kroplowce i wówczas przy pozytywnym teście wystarczy powtarzać wlew? Czy może 1 kroplowka to za mało i ciąża na tym etapie byłaby nadal ryzykiem?
Pytam, bo o ile z całego serca życzę Ci abyś jak najszybciej została mama, to jestem ciekawa czy terapia z założenia moze przynieść natychmiastowy skutek, czy potrzebuje trochę czasu? -
Madzik, to rzeczywiście nieciekawie. Podziwiam, że umiesz do tego podejść racjonalnie i ściskam kciuki, aby kiedyś spełniło się Wasze marzenie. Może też kiedyś zostanie przywrócony program dofinansowania in vitro, dla wielu par to byłoby wspaniałe wsparcie.
Czrna – ja od lat jestem abstynentką i nie piję alkoholu, ale kiedyś, dawno temu miałam problemy z żelazem i lekarz kazał mi codziennie pić lampkę czerwonego wytrawnego wina. Ponieważ się nie znałam na rodzajach, zalecił mi tzw. Byczą Krew (Egri Bikaver). Piłam wtedy ze dwa miesiące i parametry mi się poprawiły.
Hopeless – czyli beta trochę jednak przyrasta? No to trzymam kciuki, żeby w końcu pięknie wystrzeliła, na razie dzidzia jest nieśmiała
Malka – bardzo mi przykro, nie wiem, co powiedzieć, bardzo współczuję i tulę!
-
Sarna84 wrote:Wolałabym żebyś napisała "(...) jeszcze tydzień do pozytywnego testu".
Jak to jest z w przypadku wys. poziomu NK i kuracji intralipidem? Teoretycznie realne szanse są juz po 1 kroplowce i wówczas przy pozytywnym teście wystarczy powtarzać wlew? Czy może 1 kroplowka to za mało i ciąża na tym etapie byłaby nadal ryzykiem?
Pytam, bo o ile z całego serca życzę Ci abyś jak najszybciej została mama, to jestem ciekawa czy terapia z założenia moze przynieść natychmiastowy skutek, czy potrzebuje trochę czasu?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Dobra poprawiłam sobie humor kupiłam torebkę
I nie mam mowy bym was zostawiła !!! Póki będę walczyć będę z wami. Sarna ja w was mam siłę ♡ chyba widać to ilości moich postów hihi
Flowwer, pochwal się torebką!staraczka1111, Lunaris lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Flowwer, pochwal się torebką!
Taka na poprawę humoruWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 23:04
Bocianiątko, beatka_c, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Ann89 wrote:Flo, jaka ladna! Co to za marka?
Ale miałam ją kupić tydz temu ale jakoś zeszło i na allegro wszystkie sztuki w tym kolorze poszły i wściekła byłam ma siebie że odrazu jej niebkupiłam. Przeszukałam dziś cały net włacznie z sklepami i nigdzie w tym kolorze niedostępna. Ale znalazłam !!!!!!! Tak to ze mną jest jak sobie coś wbiję do tej blond głowy to staje na głowie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Bajkaaa wrote:Flowwer piękna!! Zazdroszczę tej torebki pewnie mega droga przynajmniej tak wygląda
Bocianiątko lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa uwielbiam o bagi, mam kilka różnych modeli: O bag, o bag mini, o pocket, zegarki o clock...ogólnie szalenstwo;) ale więcej nie kupie bo cala kasa idzie w ivf...
Ale coz sa rzeczy ważne i ważniejsze;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 23:14
Flowwer, Karolina90 lubią tę wiadomość
-
Dootka kiedy ruszasz ze stymulacją?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 23:21
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Normalnie za 169 zl a jak kupiłam za 105 więc tanio jak ma moje torebki hihi
Flowwer lubi tę wiadomość