CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Dootka_86 wrote:Fajny jest? Bo mi aie wydawal nieporeczny...
Standardy nosilam do pracy. Na wyjscia do znajomych czy na szoping mial byc pocket ale nie sprawdzil mi sie totalnie. W baskecie wszystko sie miesci, masz wolne rece i wbrew pozorom ksztalt ladnie sie dopasowuje i splaszcza.Dootka_86, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Ale wy ranne ptaszki jestescie, ja mialam koszmarna noc, nic nie spalam...
Barbarka1984 trzymam kciuki zeby sie jak najszybciej udalo!
Ola po cichu gratulujeBarbarka1984, Olaaaa lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Ale wy ranne ptaszki jestescie, ja mialam koszmarna noc, nic nie spalam...
Barbarka1984 trzymam kciuki zeby sie jak najszybciej udalo!
Ola po cichu gratuluje
Kochana widze ze u Ciebie postep z adopcja! Strescisz mi bo gdzies mi umknelo co u Ciebie :* -
nick nieaktualnyAgniechaaaa odpisali Ci cos?
Melduje ze wczoraj plamienie ustalo- bylo bardzo slabe. Dzis poki co nie dalo o sobie znac. Faktycznie zaszly zmiany w moim organizmie. Zwykle to bylo tak mocne plamienie ze sie zastanawialam czy to juz nie okres..Barbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Ann, a może beta? Bo który dziś dpo? 13?
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyAnn89 wrote:Agniechaaaa odpisali Ci cos?
Melduje ze wczoraj plamienie ustalo- bylo bardzo slabe. Dzis poki co nie dalo o sobie znac. Faktycznie zaszly zmiany w moim organizmie. Zwykle to bylo tak mocne plamienie ze sie zastanawialam czy to juz nie okres..
Nic cisza totalna, dziwne -
Oj tak! Inna my tam z Tobą do tego gabinetu wlazimy uprzedz lekarza
innamorata88, summer86, Flowwer, Bocianiątko, Karma88, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHopeless wrote:Oj tak! Inna my tam z Tobą do tego gabinetu wlazimy uprzedz lekarza
To jest sala ivf przynajmniej w mojej klinice i zeby tam wejść trzeba miec specjalną kartę magnetyczną fartuszek i czepek :Dhiohihhi moze być problem w tyle osób sie tam wbićinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Nic cisza totalna, dziwne
Mi mieli podac numer do przelewu i tez nic. Na moje pytanie o dodatkowe zdjecie tez nie odpisali. Moze nie wchodzili pozniej juz na poczte..
Nie no, mysle ze skoro plamienie bylo to okres sie pojawi. Moze w ciagu dnia znow bedzie. Dzis teoretycznie 14dpo. Dzis mnie tez nic nie boli:) wczoraj troche plecy ale to dlatego ze dzem robilam wiec troche postalam pochylona^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 08:32
-
nick nieaktualnymycha91 wrote:Kochana widze ze u Ciebie postep z adopcja! Strescisz mi bo gdzies mi umknelo co u Ciebie :*
Ja tez chetnie sie dowiem jak to wyglada i ile trwa.. wiecie.. kiedys bardzo chcialam urodzic dwojke dzieci a trzecie adoptowac. To dopiero musi byc cud chciec komus obcemu dac dom i stworzyc z nim rodzine -
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:To jest sala ivf przynajmniej w mojej klinice i zeby tam wejść trzeba miec specjalną kartę magnetyczną fartuszek i czepek :Dhiohihhi moze być problem w tyle osób sie tam wbić
-
Oj Dziewczyny nadszedł dzień zero!! Od 6 nie śpię staram się opanować emocje, żeby maluchy się matki na dzień dobry nie wystraszyły o 9 jeszcze mieszkanie ogarnę i wyruszam na wyprawę do Invimedu!!! O wielki jeżu nie wierzę, że to już!! Aaaaaaaa
Kaczorka, Dootka_86, Barbarka1984, gg88, Bajkaaa, Sarna84, Ann89, KateHawke, Agniechaaaa, blue00, Flowwer, staraczka1111, Bocianiątko, Czrna 81, Karma88, i-feel-you, emi2016, Anna Stesia, Lunaris, Maja84, ja1986 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Dziś zaczynam brać clo. Mój 8dc, trochę opóźniłam jego branie bo jestem na wyjeźwyjeździe. Mało Was odczytuje bo nie mam za bardzo czasu i Wi-Fi:) pierwszy cykl bez termometru i bez nerwów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 08:54
Aniołek 07.2017 -
innamorata88 wrote:Oj Dziewczyny nadszedł dzień zero!! Od 6 nie śpię staram się opanować emocje, żeby maluchy się matki na dzień dobry nie wystraszyły o 9 jeszcze mieszkanie ogarnę i wyruszam na wyprawę do Invimedu!!! O wielki jeżu nie wierzę, że to już!! Aaaaaaaa
innamorata88 lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
innamorata88 wrote:Oj Dziewczyny nadszedł dzień zero!! Od 6 nie śpię staram się opanować emocje, żeby maluchy się matki na dzień dobry nie wystraszyły o 9 jeszcze mieszkanie ogarnę i wyruszam na wyprawę do Invimedu!!! O wielki jeżu nie wierzę, że to już!! Aaaaaaaa
Inna trzymam kciuki i będę chuchac u dmuchać żeby było pięknie
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDootka_86 wrote:Agniechaaaa a co ze stopami? Można w skarpetkach czy dają jakieś ochraniacze? Bo wiesz za miesiąc mnie czeka wątpliwa przyjemność punkcji
Ja mogłam przynieść własną koszulkę nocną i oczywiście skarpeteczki tak samo do transferu
Inna kciuki zaciśnięte na maxa nie puszczam do pozytywnej bety -
Anna Stesia wrote:Madzik, to rzeczywiście nieciekawie. Podziwiam, że umiesz do tego podejść racjonalnie i ściskam kciuki, aby kiedyś spełniło się Wasze marzenie. Może też kiedyś zostanie przywrócony program dofinansowania in vitro, dla wielu par to byłoby wspaniałe wsparcie.
Czrna – ja od lat jestem abstynentką i nie piję alkoholu, ale kiedyś, dawno temu miałam problemy z żelazem i lekarz kazał mi codziennie pić lampkę czerwonego wytrawnego wina. Ponieważ się nie znałam na rodzajach, zalecił mi tzw. Byczą Krew (Egri Bikaver). Piłam wtedy ze dwa miesiące i parametry mi się poprawiły.
Hopeless – czyli beta trochę jednak przyrasta? No to trzymam kciuki, żeby w końcu pięknie wystrzeliła, na razie dzidzia jest nieśmiała
Malka – bardzo mi przykro, nie wiem, co powiedzieć, bardzo współczuję i tulę!
Napewno kupie. Mężowi podsunę, może byczych jaj dostanie hahaha!Anna Stesia lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Olaaaa wrote:Dziewczyny!!!! Poniżej wrzucam fotkę, 2 testy po prawej są z wczoraj wieczorem a 2 po lewej sprzed chwili. To dopiero 10dpo, mam nadzieje ze się utrzyma Nie mogę uwierzyć!! Nie wiek czy na zdjęciu widać te różowe cienie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3499444dc9f8.jpgOlaaaa lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs.